Jump to content
IGNORED

I believe i can fryyyyyyyyyyyy... da li je Air fryer dobrodosao u vas dom?

Recommended Posts

Posted

apropo spermatozoida, moram da preprič nešto što sam čuo kod frizera

kaže bio na kipru kod ortaka koji pokušava da napravi dete ženi

nešto im ne ide, ode kod lekara koji mu postavi dijagnozu - vruća sperma

i sad jadan svaki dan pred jebačinu mora da potapa jajca u ladnu vodu, takva mu terapija

i dalje bez napretka....

eto uz šišanje to se sve dobije za 900 dinala

• Haha 6
Posted

@ostali

pa dobro, blago onom ko ne mora da broji nutritivnu vrednost svega što stavi u usta. Ja moram i znači mi da imam neki kurac u kući koji to može da mi omogući na najjednostavniji način. I ja sam volela da uživam u hrani više valjda od svih, pa sad moram da se odreknem.

Sokoćalo nisam ni spomenula na forumu kad sam ga dovukla

Posted
1 minute ago, Eleniko said:

i sad jadan svaki dan pred jebačinu mora da potapa jajca u ladnu vodu, takva mu terapija

i dalje bez napretka....

Jebote! daj kontakt tog :unsure:

Posted

brt nemanja što radi kod pepea u golsvortijevoj

• Haha 2
Posted
4 minutes ago, Eleniko said:

apropo spermatozoida, moram da preprič nešto što sam čuo kod frizera

kaže bio na kipru kod ortaka koji pokušava da napravi dete ženi

i dalje bez napretka....

4 minutes ago, Svemir Zeka said:

@ostali

pa dobro, blago onom ko ne mora da broji nutritivnu vrednost svega što stavi u usta. Ja moram i znači mi da imam neki kurac u kući koji to može da mi omogući na najjednostavniji način. I ja sam volela da uživam u hrani više valjda od svih, pa sad moram da se odreknem.

Sokoćalo nisam ni spomenula na forumu kad sam ga dovukla

Ovako kad upadnes ko padobranac, ova dva posta se bas nadovezala  :lolol: jos kad je Zeka krenula sa ''stavi u usta'' i ''neki kurac'' :blush:

Sam cu se ispratiti.

• +1 1
  • Haha 5
Posted
12 minutes ago, Eleniko said:

brt nemanja što radi kod pepea u golsvortijevoj

ili si mislila na kipranina?  :)

Posted
14 minutes ago, Eleniko said:

ili si mislila na kipranina?  :)

Pa na tog što samosagoreva. Mada kad bolje razmislim, ne treba! 

• Haha 1
Posted

Kažu mi da sam ovde napisala nešto što ne treba, a ja ništa ne kapiram, ni ko je kipranin, ni čiji kontakt i čemu služi :unsure: 

Izvini Moćo

Posted

ovo je previse za muski mozak, nisi ti nista kriva. posle ovog prvog podvucenog treba bar 3 posta da napises pa onda ovo sledece da se ne bi palile lampice.

image.thumb.png.3e48b8d689c0a09c7573da5faf16bc26.png

• Haha 1
  • Hvala 1
Posted
2 hours ago, Svemir Zeka said:

Kažu mi da sam ovde napisala nešto što ne treba, a ja ništa ne kapiram, ni ko je kipranin, ni čiji kontakt i čemu služi :unsure: 

Izvini Moćo

Kipranin ima spaljene spermiće 🥵

• Haha 1
Posted
4 hours ago, Lancia said:

Moca je lepi hipster. Btw, ja sam odavno resio da mi nista od tih novih skalamerija ne treba u kuhinji i mikortalasna je izletela naglavacke, em zauzima mesto, em svaku tu prcu moras da lickas, peres, ne znam sta vec. Uzivam da spremam hranu natenane po seljacki, serpa, lonac, tiganj, kad nisam raspolozen, rasirim papir i glodjem sta ima.

i ja. pa onda tako vikendom i kad imam vise vremena. al kad nemam vremena, sprava radi posao. ispece sniclu za deset minuta. uz to bareni pirinac i salata, super obrok koji i zgotovim i pojedem za pola sata.  

nisam navikao na suvu ranu osim za dorucak. kad jedem sendvic il neko meze za glavni obrok, kao da nisam jeo. posle sat vremena moram opet jesti il da crknem. u glavi je, nisam gladan al ne mogu da odolim. pa posle hukcem i brekcem i ne mogu da dishem. 

• Haha 2
Posted

Mene nagovoriše da kupim i eno ga sad skuplja prašinu na visećoj kuhinji i čeka odlazak na sledeću stanicu- garažu. 

Mi smo pravili nešto po knjižici recepata, ali uglavnom ništa spec nije bilo. Krompir je uglavnom bio loš i nikakav i  jedino šta smo u poslednje vreme pravili su bili riblji fileti (losos, talapija, stealhead). Oni su znali da lepo ispadnu, spolja zapečeni, a nesasušeni unutra. 

I ja sam koristio pek papir jer mi se čini da podloga nije baš najzdravija za spremanje hrane. Nije mi palo na pamet da može neki kuršlus da nastane :think:

Ali glavni razlog što je sklonjen iz upotrebe je što je meni 5x gore smaranje da to sokoćalo operem nego gril liveni tiganj nakon spremanja burgera. 

E da, za brzo spremanje šnicli ću radije da uzmem ekspres lonac. Treba mi 30 min total da ih spremim u njemu. 

Posted
8 minutes ago, bios said:

E da, za brzo spremanje šnicli ću radije da uzmem ekspres lonac. Treba mi 30 min total da ih spremim u njemu. 

kako spremiš bečku u ekspres loncu?

PS: krompir odličan, ako uzmeš zamrznuti. svež naravno ne, ako ga prvo ne blanširaš ili ga ne potopiš u hladnu vodu jedno sat vremena.

Posted
3 minutes ago, aram said:

kako spremiš bečku u ekspres loncu?

PS: krompir odličan, ako uzmeš zamrznuti. svež naravno ne, ako ga prvo ne blanširaš ili ga ne potopiš u hladnu vodu jedno sat vremena.

Bečku nikako, mislio sam na dinstane šnicle. Malo ulja i vode na dnu i čim prošišti ugasim. 

Niko u kući nema naviku da jede pržene stvari osim pomfrita, tako da nema ni motivacije za eksperimentisanje. 

Ovo za blanširanje krompira zvuči dobro. Probaće se 👍