Thursday at 19:534 days 1 minute ago, Milošica said:Da je po pravilima, noga kod Obstove trojke kao kuća.To i da nisu gledali vreme na onom faulu i već je dosta drugačija situacija.
Thursday at 19:544 days Just now, Valk said:Vlada Lučić izuzetno zajeban, IQ vrhunski.Socijalna inteligencija izuzetna.
Thursday at 19:564 days 4 minutes ago, Lord Stef said:Mnogo bolji start nego proslih nekoliko utakmica. Jos Sterling da pogodi nesto pa mozemo da pricamoIzgleda da si ga prozvao. Sad nek nastavi
Thursday at 20:004 days 5 minutes ago, Milošica said:Socijalna inteligencija izuzetna.Bogami, evo ga ulazi u glavu Tajriku, šta li će tamo da zatekne plašim se da znam, samo da ne bude RIP Luča.
Thursday at 20:014 days Just now, Valk said:Bogami, evo ga ulazi u glavu Tajriku, šta li će tamo da zatekne plašim se da znam, samo da ne bude RIP Luča.Ma benigni lik. Luda glava ali nije ljigav i proračunat kao neki drugi. Edited Thursday at 20:024 days by Milošica
Thursday at 20:074 days Edwards odličan, ali neka da on svoj prosek a mi da ih uzmemo. Vidi se da se stvara nepotrebno pritisak igračima sa Dubai :(
Thursday at 20:074 days Author Pumpa se across the globe Evropa betta bi redi for dis dželi da citiram Bjonse
Thursday at 20:084 days Just now, Jimmy Kowalski said:Bonga i ziceri. Na svakom mecu po jedan..Bolje mu ide za 3 nego iz reketa...