15 hours ago15 hr pao - parisreal - parisparis - albapariz ima sigurno 18 pobeda. Ako okrnji real ili pao ide na 19.bayern - partizanmakabi - bajernbayern - feneri kad izgube od nas a dobiju druge dve idu na 20. jedino fener da ih dobije u zadnjem kolu pa da budemo izjednačeni.efes-makabizvezda-efesefes-žalgirissutra efes dobija baskoniju i ide na 17. realno dobije preostale 3 ide na 20. čak i da izgubi od zvezde ide ispred nas na 19milano-barsafener-barsabarsa-virtusovde osim pobede protiv virtusa ne mogu ništa da prognoziram. sa pobedom protiv virtusa imaju 18. mnogo toga zavisi od meča milano-barsa. ne odgovara nam samo da imaju 19 kao i mi (ako stignemo uopšte do 19)zvezda-realreal-parisreal-partizanreal sa 17 ide na 18 ako dobije pariz. ako i mi i zvezda dobijemo real ostavljamo ih na 18. ako real dobije zvezdu moramo minimum +8 u zadnjem kolu da ih preskočimo. može da se desi da sve 3 real i izgubi. ne obećavaju sa formom nikakvu siguricu.milano-barsa (od ovog meča mnogo zavisi daljnji izgled tabele)virtus-milanomilano-baskonijaako dobiju i barsu (računam da sigurno dobijaju virtus i baskoniju) oni idu na 19 što je opet nedovoljno da budu ispred nas jer smo bolji u međusobnom skoru.zvezda-realzvezda-efespao-zvezdazvezda ima 18 (ako sutra dobije virtus) i ovde svašta može da bude. i ispred i iza nas i izjednačeni sa nama (onda smo mi ispred).Sve u svemi zakukuljeno jako, samo da ne budemo isti po pobedama sa efesom i barsom.Da izvučemo 10 mesto biće super, iznad toga premija, a ulazak u playin sa 18 pobeda ne verujem da ćemo moći. Edited 15 hours ago15 hr by Kreator
15 hours ago15 hr Tajrik Džons je pod znakom pitanja za meč protiv Bayerna reče Željko večeras. Ako ne bude igrao šanse za pobedu su nam znatno manje.
2 hours ago2 hr Malo lagane statistike - Ife brat ima 7/30 za trojku na poslednjih 7 utakmica, takođe 5/20 za dvojku u istom periodu. To su Ben Simmons brojke.
1 hour ago1 hr Jedna od zanimljivih tema bila je činjenica da košarkaši Partizana neretko komuniciraju sa profesionalnim terapeutom u teškim trenucima. U pitanju je timski psiholog Nikola Đorđević, kojeg je u prošlosti spominjao i krilni centar Ajzea Majk.“Psiholog je tu za nas – možemo da razgovaramo sa njim u teškim trenucima, ali i kada smo u dobrom raspoloženju. Veoma je važan za nas. Lično, mučio sam se u poslednjih nekoliko utakmica i on mi je slao inspirativne poruke, koje su mi zaista pomogle – pozdrav za njega! Mnogo je važan za ovu organizaciju. Sama činjenica da imamo osobu sa kojom možemo da popričamo to nam je mnogo važno. Donosi nam samopouzdanje. Kada sa njim razgovaramo ne moramo da brinemo da će to doći do nekog drugog”, izjavio je Karlik Džons za Sport klub.Evo i odgovora zasto nam igraci tako lako pucaju pod pritiskom. Ne mogu da se sastave na terenu, ali dobijaju inspirativne poruke