Saturday at 09:471 day 2 minutes ago, Vasilij Zajcev said:Dočekali i new age navijači svoje časove ljubavi u Areni... Samo nikako da shvate da smo mi na originalnom času 2010. u Pioniru ostali da osokolimo igrače poput Stefana Sinoveca, Baneta Đekića, Mitovića, Miloševića i Vraneša, taj underdog mentality, slažem se generalno, samo što su preteča-krstitelj časovi ljubavi bili puno ranije, kada ste gubili po 3jes' pod vujoševićem levo&desno, tj kod kuće i na strani : ida ne pišem dva posta, pošto želim tek umereno da vam stajem na muku - sinoć sam na početku tekme, kada je bonga zavario tricu u koš, pomislio, kako će pre ili kasnije, bog košarke da kazni komplet-partizan za onaj njegov sramotni tri-prsta-u-facu proslav, i ispalo je da je pre :i
Saturday at 10:261 day Originalni cas ljubavi bio je 2001. nakon sto nas je Makabi razbio 20 razlike ovde. Sve posle toga su kopije tih casova.. Edited Saturday at 10:271 day by Jimmy Kowalski
Saturday at 10:471 day Author 58 minutes ago, uini said:pošto želim tek umereno da vam stajem na muku Ovo kradem
Saturday at 11:231 day 6 minutes ago, Lord Stef said:E da ga jebem baspa dobro, zavitlavam se; proslava je šibn'o sam ti tricu u facu, što je disrispektful za protivničkog basketaša, jelte
Saturday at 11:461 day Author Nemojte da otvaram na sporticuUini, disrispekat basketasa i instant karma Edited Saturday at 11:531 day by Midžeta
Saturday at 12:121 day Arena nije domaci teren ni vama ni nama.. Mi bolje igramo u gostima nego u Areni..U Pioniru bismo imali po 3-4 pobede vise i vi i mi.Jbg. Sranje od hale.Edit- jeste vi ono u Madridu poveli 2-0 i cvrc? Pa da. Edited Saturday at 12:211 day by Maximili
Saturday at 12:501 day Nema sreće dok nivo 200 i nivo 400 ne zamene mestaTrebaju nam izopačeni degenerici koji bi pili cigansku krv oko terena, a ne ovo sad
Saturday at 12:521 day Ako još jednom vidim CSKA na početku, ili neke bratske fore, gasim odma, neću čekati 30 razlike
Saturday at 13:201 day 24 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Ako još jednom vidim CSKA na početku, ili neke bratske fore, gasim odma, neću čekati 30 razlikeNe znam za Partizanove utakmice jer kod vas toga manje ima pa nisam siguran da se kvalfikuje kao pravilo ali takvi performansi na Zvezdinim utakmicama su ultimativni dokaz da ce utakmica da krene juzno. Ne znam da li smo jednu utakmicu kuci dobili kad smo guslali, kosovarili, rusobratstvovali i drkali druge nekosarkaske kurceve s tribina.
Saturday at 13:431 day 2 hours ago, uini said:pa dobro, zavitlavam se; proslava je šibn'o sam ti tricu u facu, što je disrispektful za protivničkog basketaša, jeltePa i ne bas, niti pokazuje ka protivniku, niti samo kad pogodi preko igraca, isto proslavlja i kad je sam kao duh :D daleko je od recimo one idiotske too small proslave
7 hours ago7 hr Dejvis je centar koji ne može da skoči ali zna da igra košarku. Nilikina je bek koji odlično skače ali ne zna da igra košarku. U proseku su dobri.
7 hours ago7 hr On 22. 3. 2025. at 13:50, napadaj said:Nema sreće dok nivo 200 i nivo 400 ne zamene mestaTrebaju nam izopačeni degenerici koji bi pili cigansku krv oko terena, a ne ovo sadKo bi reko da nisi dovoljan?