Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

2 minutes ago, Vasilij Zajcev said:

Dočekali i new age navijači svoje časove ljubavi u Areni... Samo nikako da shvate da smo mi na originalnom času 2010. u Pioniru ostali da osokolimo igrače poput Stefana Sinoveca, Baneta Đekića, Mitovića, Miloševića i Vraneša, taj underdog mentality,

slažem se generalno, samo što su preteča-krstitelj časovi ljubavi bili puno ranije, kada ste gubili po 3jes' pod vujoševićem levo&desno, tj kod kuće i na strani : i

da ne pišem dva posta, pošto želim tek umereno da vam stajem na muku - sinoć sam na početku tekme, kada je bonga zavario tricu u koš, pomislio, kako će pre ili kasnije, bog košarke da kazni komplet-partizan za onaj njegov sramotni tri-prsta-u-facu proslav, i ispalo je da je pre :i

Originalni cas ljubavi bio je 2001. nakon sto nas je Makabi razbio 20 razlike ovde. Sve posle toga su kopije tih casova..

Edited by Jimmy Kowalski

1 hour ago, uini said:

sramotni tri-prsta-u-facu proslav

E da ga jebem bas

6 minutes ago, Lord Stef said:

E da ga jebem bas

pa dobro, zavitlavam se; proslava je šibn'o sam ti tricu u facu, što je disrispektful za protivničkog basketaša, jelte

Arena nije domaci teren ni vama ni nama.. Mi bolje igramo u gostima nego u Areni..

U Pioniru bismo imali po 3-4 pobede vise i vi i mi.

Jbg. Sranje od hale.

Edit- jeste vi ono u Madridu poveli 2-0 i cvrc? Pa da.

Edited by Maximili

Nema sreće dok nivo 200 i nivo 400 ne zamene mesta

Trebaju nam izopačeni degenerici koji bi pili cigansku krv oko terena, a ne ovo sad

Ako još jednom vidim CSKA na početku, ili neke bratske fore, gasim odma, neću čekati 30 razlike

24 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ako još jednom vidim CSKA na početku, ili neke bratske fore, gasim odma, neću čekati 30 razlike

Ne znam za Partizanove utakmice jer kod vas toga manje ima pa nisam siguran da se kvalfikuje kao pravilo ali takvi performansi na Zvezdinim utakmicama su ultimativni dokaz da ce utakmica da krene juzno. Ne znam da li smo jednu utakmicu kuci dobili kad smo guslali, kosovarili, rusobratstvovali i drkali druge nekosarkaske kurceve s tribina.

2 hours ago, uini said:

pa dobro, zavitlavam se; proslava je šibn'o sam ti tricu u facu, što je disrispektful za protivničkog basketaša, jelte

Pa i ne bas, niti pokazuje ka protivniku, niti samo kad pogodi preko igraca, isto proslavlja i kad je sam kao duh :D daleko je od recimo one idiotske too small proslave

Balsone resio uvek augodni Mornar

Dejvis je centar koji ne može da skoči ali zna da igra košarku.

Nilikina je bek koji odlično skače ali ne zna da igra košarku.

U proseku su dobri.

On 22. 3. 2025. at 13:50, napadaj said:

Nema sreće dok nivo 200 i nivo 400 ne zamene mesta

Trebaju nam izopačeni degenerici koji bi pili cigansku krv oko terena, a ne ovo sad

Ko bi reko da nisi dovoljan?