March 21Mar 21 Kao sto smo mi unistavali neke druge ekipe na gostovanju, tako isto sada nas unistava Efes.Nema leba ovde, u potpunoj smo mentalnoj blokadi..
March 21Mar 21 1 minute ago, Lord Stef said:Nema ovde ni mojega, ista mrtva igra kao poslednje 3 utakmiceJebo nas kup ničega da nas jebo
March 21Mar 21 Jos su otišli na +15 bez poena Larkina A mi na jednocifreno pitanje da li ćemo doći do kraja...
March 21Mar 21 Mentalni raspad u najbitnijoj utakmici sezone. Svaka je naravno bitna, ali ovo nam je jedan od glavnih konkurenata za plejin i pritom su nas dobili tamo, tako da je dupli poraz.
March 21Mar 21 Opet kao i toliko puta nismo uspeli da iznesemo breme 'tezine' utakmicePrenervozni i preplaseniNe pomaze ni Efes, 90% na 2, 50% za tri, doduse na nasu konfuznu i meku odbranu.
March 21Mar 21 Just now, garmonbozia said:Mentalni raspad u najbitnijoj utakmici sezone. Svaka je naravno bitna, ali ovo nam je jedan od glavnih konkurenata za plejin i pritom su nas dobili tamo, tako da je dupli poraz.Tim koji u do or die u gostima nabije laganih 20+ za poluvreme i treba da bude ispred.Karlik da ode kod Tajrika na kurs za slobodna bacanja.