Friday at 20:382 days Jebem ti "najvernije" i CSKA! Procicemo iato kao musavci kad su se lozili na bracu...
Friday at 20:382 days Just now, Jimmy Kowalski said:Sa pozitivne strane, bar se necemo nervirati u 2/2..Ili do kraja sezone 😀
Friday at 20:392 days Igrač koji je pre meča nervozan i preplašen mi nikad više nebi igrao u timu.Mi necemo ni Albu pobedit. Edited Friday at 20:392 days by Cash
Friday at 20:392 days Just now, garmonbozia said:Ili do kraja sezone 😀Bicemo odmorniji za ABA plej-of..
Friday at 20:402 days Na šuterskim treninzima padaju manji procenti od ovoga što nas Efes tovari včras
Friday at 20:412 days Nije zvižduk na poluvremenu bezveze, kilavo u odbrani 1na1 kao i u odbranbenom skoku, bezidejnost u napadu, još kad se doda Karlikovo 1/4 na slobodnim.Nisam siguran da ih Željkov šamar u svlačionici može trgnuti.
Friday at 20:422 days Just now, MiddleClass said:sve mi je jasnoSamo ti izgleda nije jasno na koji ste način sinoć dobili12 minutes ago, MiddleClass said:Ne bih bas bio siguran u to. Vidim rezultat i sve mi je jasnoJasno je tebi da sa sinoćnjim i ovim mečom ne možeš praviti analogiju po tom pitanju
Friday at 20:422 days 2 minutes ago, Cash said:Igrač koji je pre meča nervozan i preplašen mi nikad više nebi igrao u timu.Mi necemo ni Albu pobedit.A većina su nam takvi u timu - čim je pritisak da se pobedi - bela zastava. Usrali su se u gaće totalno. Ali Karlik da ne može slobodno bacanje da ubaci, prosto neverovatno.
Friday at 20:432 days Just now, J-♣ said:Nije zvižduk na poluvremenu bezveze, kilavo u odbrani 1na1 kao i u odbranbenom skoku, bezidejnost u napadu, još kad se doda Karlikovo 1/4 na slobodnim.Nisam siguran da ih Željkov šamar u svlačionici može trgnuti.Jel bilo zvizduka? Sasvim opravdano.Trzanje, netrzanje - samo neki epski raspad Efesa moze da nas vrati u ovu utakmicu. Da sam Karaicic vec sada bi poceo da spremam Albu i Minhen.
Friday at 20:442 days Uzgred - konačno smo kompletni, povreda bezI posle dve trećine sezone izgledamo ovako
Friday at 20:472 days Ironija je u tome što smo najbolje delovali onda kada smo bili nekompletni i kada smo bili primorani da zbijemo redove