Friday at 20:114 days Ife baš očajan. Mada ni ostali baš ne blistaju. Edited Friday at 20:134 days by Kreator
Friday at 20:154 days Ubi nas ovaj Efes. Mi igramo baš uplašeno. Vanja neprepoznatljiv u odnosu na Vanju iz Baskonije. Baš sam tužan zbog toga.
Friday at 20:164 days 5 minutes ago, MiddleClass said:Pustate ihVrcav si baš, ne bavimo se mi takvim stvarima
Friday at 20:174 days Just now, ubibobi said:Vrcav si baš, ne bavimo se mi takvim stvarimaNe bih bas bio siguran u to. Vidim rezultat i sve mi je jasno
Friday at 20:184 days Just now, Kreator said:Šta radi ovaj Karlik, da li je realan čovek?Postao budala
Friday at 20:204 days 1 minute ago, lord_s said:Previse smo nervozniA treba da igramo sada kao zveri, kao Efes. Svaka utakmica je prebitna.
Friday at 20:214 days Just now, Kreator said:A treba da igramo sada kao zveri, kao Efes. Svaka utakmica je prebitna.Ma bas se vidi nervoza i kroz televizorGasim, mozda spustimo do kraja poluvremena
Friday at 20:224 days Evo ga i Washington. Sad će još veća razlika za njih. Vidi ga Karlik kako maši bacanja. Zašto smo se usrali kao grlice, je li Željko?