Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

20 minutes ago, stajebrebilo said:

Nama je svaka utakmica do kraja kao finale, jbg

Tako smo priredili sami sebi.

Skoro svaka, jer nam 4-1 a vrlo verovatno i 3-2 radi posao za top 10

Efesu je npr bukvalno svaka finale.

• Replies 16k
  • Views 799.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

Neka ostane zapisano da verujem u ovaj tim i verujem da će da se pojavi neki sense of urgency od večeras, da će doći do opšte konsolidacije i da ćemo ovih 5 utakmica kojima odlučujemo sezonu odigrati na potrebnom nivou. Za šta će to biti dovoljno ne znam ali cilj svakako nije da budemo deseti nego da budemo u osam. Plej in nije plejof. A kad dođemo već do plejofa biće neke poetske pravde da dobijemo najodvratniju skupinu ljudi posle ISIS-a koja je hodala kuglom zemaljskom a obitava u jednom obližnjem zalivu.

Zato što smo u mogućnosti

Bongica

Balls are back in town

🥰

ko ne skače taj je ćaci

lol

Ja sam se usro, odoh na pivo, ne mogu ovo trezan da gledam

Litvanac sudi, a mi pozdravljamo ruski CSKA, RIP mi.

Opa, Tango smrti.

1 minute ago, copkillah said:

Opa, Tango smrti.

Zbog Marka

Baš dugo nije bila

16 minutes ago, copkillah said:

Litvanac sudi, a mi pozdravljamo ruski CSKA, RIP mi.

Grupa od oko 100ak navijača CSKA je bila ispred hale kad sam prošao, svi u šuškavcima sa natpisom CSKA Moskva na leđima.

strim pljiz

Sreća da smo dobro otvorili

Ocajno izgledamo na pocetku. Carlik promasuje cisto polaganje, Tyrique triput fintira vazduh pod kosem i onda jedva ubacuje, u odbrani smo skroz pogubljeni..