goofs Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ife se vratio u kamenjar mod. Dujan samo 3 minuta, šilji patke Želimir ozbiljno 1
Cash Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 9 minutes ago, hooyadahoo said: Aj da vidimo @Midžeta, reaguj Evo čim je došla odma - 9
goofs Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ne gledam utakmicu, samo pratim play-by-play, Karlik je dao dva bacanja na 5s do kraja četvrtine, onda Đuša izgubio loptu u driblingu, ukrao mu je Rambo i dao trojku To je Đuša kog svi pamtimo i volimo
Jimmy Kowalski Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 minutes ago, goofs said: Ife se vratio u kamenjar mod. Dujan samo 3 minuta, šilji patke Želimir ozbiljno I tih 3 minuta je bilo previse..
ToniAdams Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Fenomenalni ife i ntilikina, da imam decu sad bi ih ispisao sa basketa i upisao na boćanje
Midžeta Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago (edited) Grozni smo bili, na skranovom strimu još gori, ali idemo dalje bićemo bolji, moramo da budemo I kad smo najgori najbolji smo Edited 6 hours ago by Midžeta 1
theanswer Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 49 minutes ago, hooyadahoo said: Jbte koliko se nerviram Zašto? Ovo se u NBA zove schedule loss. Ne sviđa mi se baš 26min za Dejvisa i 28 za Karlika ali nije preko 30+ pa je podnošljivo.
Lord Stef Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Dobro je sto nisam znao koliko rano krece utakmica pa sam prespavao 3/4. Upali smo u kanal u najgorem delu sezone
Cash Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 12 minutes ago, Midžeta said: Grozni smo bili, na skranovom strimu još gori, ali idemo dalje bićemo bolji, moramo da budemo I kad smo najgori najbolji smo I kad smo najbolji opet bude pakao
kud u maglu Simoviću Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, Lord Stef said: Upali smo u kanal u najgorem delu sezone ovo je više bio team building igrači i familije da se okrepe malo u dubaiu 2
Recommended Posts