March 14Mar 14 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Bolestan valjda. Ma bolestan sam ja sto nisam na poluvremenu prebacio na Animal planet da gledam kako muflon prca dabra
March 14Mar 14 1 minute ago, Lord Stef said: Ma bolestan sam ja sto nisam na poluvremenu prebacio na Animal planet da gledam kako muflon prca dabra Nadam se da ces se oporaviti za Dubai..
March 14Mar 14 Bicu ok sutra, sad sam jos u soku Kolicina gluposti koju smo veceras uradili je ispunjena kvota za sezonu, sad moramo kako znamo i umemo da dobijemo Efes i Albu kuci, a ko za bedu Larkin i Buboa nasli sad da se povampire
March 14Mar 14 13 minutes ago, Lord Stef said: Bicu ok sutra, sad sam jos u soku Kolicina gluposti koju smo veceras uradili je ispunjena kvota za sezonu, sad moramo kako znamo i umemo da dobijemo Efes i Albu kuci, a ko za bedu Larkin i Buboa nasli sad da se povampire Pa da uz naš skor sa većinom ekipa 2-3 je dosta za plejin, ako hoćemo n što bolje mora više od toga. Posebno na dva zajebana gostovanja.
March 14Mar 14 Uprkos svemu, obožavam igrače kao što je Panter, koji ne jebu patetiku i emotivan pristup protiv bivših ekipa, nego ful profesionalizam i surovost.
March 14Mar 14 1 hour ago, smooth.Op said: Dvejn Vašington je večeras odigrao svoje poslednje minute u EL. Indijanac Ne možemo mi da otpišemo Dujana, on je jedan od tri igrača koji su u stanju da iskreiraju koš. Danas se to baš videlo kad smo zategli odbranu, ali ništa da ubacimo, Sterling na klupi, Karlika neće, uz to ga i biju. Mada vidim da ga Željko ne miriše baš u poslednje vreme. Onako, iz glave samo, ključni momenti - nesviran faul na Sterlingu, Panter na drugoj strani ubacuje 3, Frenk usere kontru 3na2 i primamo trojku, Majkovo promašeno kucanje, dve promašene trojke na minus tri i jeziv procenat sa penala. Pola od ovoga da smo pametnije odradili imali bismo tekmu, uprkos Panteru, trojkama i faulovima. Jbg.
March 14Mar 14 Voleo bih da pre zadnjeg kola budemo sigurni i pobedom izbacimo Real. Jos uvek je sve u nasim rukama.
March 14Mar 14 Author Strašne stvari smo radili, a nudili su nam se, nije da nisu Nema veze, i dalje smo dominatori, i dalje idemo gde treba da odemo,nema sumnje
March 15Mar 15 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: Uprkos svemu, obožavam igrače kao što je Panter, koji ne jebu patetiku i emotivan pristup protiv bivših ekipa, nego ful profesionalizam i surovost. Uskoro ćemo da vidimo da li će ciganikosi da puste cigane ili će da budu profesionalni
March 15Mar 15 Željko poraz. Frenk Nilikina, Vašington, odgovora bez. 3 igrača mu divljaju na terenu i dobijaju tehničke posle iskustva sa Tajrikom Rade šta hoće Karlik tehnička, Sterling tehnička, Vašington tehnička u najvažnijoj utakmici sezone. Opet izgubio svlačionicu. Ali da tri godine treniraš Pantera, znaš mu svaku kretnju i foru i onda ti ubaci 17 poena u 10 minuta, e pa jebiga Žoc.