Jimmy Kowalski Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Lord Stef said: i sta sad koj moj i Ife povredjen? Bolestan valjda. 1
Lord Stef Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Bolestan valjda. Ma bolestan sam ja sto nisam na poluvremenu prebacio na Animal planet da gledam kako muflon prca dabra 1
Jimmy Kowalski Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Lord Stef said: Ma bolestan sam ja sto nisam na poluvremenu prebacio na Animal planet da gledam kako muflon prca dabra Nadam se da ces se oporaviti za Dubai.. 2
Lord Stef Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bicu ok sutra, sad sam jos u soku Kolicina gluposti koju smo veceras uradili je ispunjena kvota za sezonu, sad moramo kako znamo i umemo da dobijemo Efes i Albu kuci, a ko za bedu Larkin i Buboa nasli sad da se povampire 1
*edited by mod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 13 minutes ago, Lord Stef said: Bicu ok sutra, sad sam jos u soku Kolicina gluposti koju smo veceras uradili je ispunjena kvota za sezonu, sad moramo kako znamo i umemo da dobijemo Efes i Albu kuci, a ko za bedu Larkin i Buboa nasli sad da se povampire Pa da uz naš skor sa većinom ekipa 2-3 je dosta za plejin, ako hoćemo n što bolje mora više od toga. Posebno na dva zajebana gostovanja.
Mindaugas Žukauskas Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Uprkos svemu, obožavam igrače kao što je Panter, koji ne jebu patetiku i emotivan pristup protiv bivših ekipa, nego ful profesionalizam i surovost. 1
goofs Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, smooth.Op said: Dvejn Vašington je večeras odigrao svoje poslednje minute u EL. Indijanac Ne možemo mi da otpišemo Dujana, on je jedan od tri igrača koji su u stanju da iskreiraju koš. Danas se to baš videlo kad smo zategli odbranu, ali ništa da ubacimo, Sterling na klupi, Karlika neće, uz to ga i biju. Mada vidim da ga Željko ne miriše baš u poslednje vreme. Onako, iz glave samo, ključni momenti - nesviran faul na Sterlingu, Panter na drugoj strani ubacuje 3, Frenk usere kontru 3na2 i primamo trojku, Majkovo promašeno kucanje, dve promašene trojke na minus tri i jeziv procenat sa penala. Pola od ovoga da smo pametnije odradili imali bismo tekmu, uprkos Panteru, trojkama i faulovima. Jbg. 2
bags Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Voleo bih da pre zadnjeg kola budemo sigurni i pobedom izbacimo Real. Jos uvek je sve u nasim rukama. 3
Midžeta Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Strašne stvari smo radili, a nudili su nam se, nije da nisu Nema veze, i dalje smo dominatori, i dalje idemo gde treba da odemo,nema sumnje 1
ubibobi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: Uprkos svemu, obožavam igrače kao što je Panter, koji ne jebu patetiku i emotivan pristup protiv bivših ekipa, nego ful profesionalizam i surovost. Uskoro ćemo da vidimo da li će ciganikosi da puste cigane ili će da budu profesionalni 1
*edited by mod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Polako ali sigurno se crta plejin okršaj sa komšijama...
Choda Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Evo I mene sa Terazija, zavrsavamo sezonu sa 4-1 na 6. mestu ili bolje. 1
Recommended Posts