Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

• Replies 16k
  • Views 799.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

0 koncentracije 

Gotovo je ovo, šteta, jer se moglo pobediti

Sutra pumpamo

Ja cu da krenem da veceram bensendine

• Author

Nema veze biće bolje, skinucemo mrak neki drugi put 

Kakvo samoubistvo na kraju.

Šteta.

Jebem im sto majki za onaj masakr faulovima u prvom poluvemenu, zauvek ćete biti Španija govna bedna 

Pukao signal, pukla i igra.

Od kako je Karlik dao prvo bacanje a komentator dao info da ima 90% sa linije slobodnih, više ni jedno nije dao...

Inače 8 peomešenih slobodnih vs 1 barsino 

Karlik je najgori

Udavili se kurcem sudije

Od pozitivnih stvari danas - Majk hasl celu utakmicu i Vanjina agresivnost. 

4 minutes ago, garmonbozia said:

Od pozitivnih stvari danas - Majk hasl celu utakmicu i Vanjina agresivnost. 

Ako Majk nastavi ovako nema zime za nas.

Narednih 5 utakmica su nam ključne :sleep:

4-1 i to Real nas dobija na sudije jer im treba za prolaz.

Dobili bi ovo da se je Miđi uključila ranije :fantom:.

Nula koncentracija, nula šut za dva, potpuno pomračenje uma u drugoj četvrtini, sem Majka niko nije pogađao. Sjebao nas glupak iz Bronksa. Prošle godine jednu ovakvu utakmicu nije imao. Gomila nedorečenih igrača kod nas, a hladnokrvnosti ni od korova. Mogla se prelomiti sada sezona.:dry:

sad da dodje neko i da mi kaze gledaj opet poslednju cetvrtinu ili te jebemo ja bih rekao evo brate, ocu ja i da zamesam ako treba, eto dokle je doslo

sta su ovi ljudi radili jbt, ko da su ruke na ulici nasli, kurcem da su udarali loptu imalo bi vise smisla

i sta sad koj moj i Ife povredjen?

Utakmica je bila u odličnom tempu, top za neutralnog posmatrača. Očekivano su bili grogi na kraju i jedni i drugi. Bilo bi vrhunski da smo dobili, ovako jbg teraj dalje. 

Biće zajebano sad sa Efesom. Kompletni su i izgledaju odlično. 

Dvejn Vašington je večeras odigrao svoje poslednje minute u EL. Indijanac