goofs Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Gotovo je ovo, šteta, jer se moglo pobediti Sutra pumpamo 4
Midžeta Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Nema veze biće bolje, skinucemo mrak neki drugi put
copkillah Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakvo samoubistvo na kraju. Šteta. Jebem im sto majki za onaj masakr faulovima u prvom poluvemenu, zauvek ćete biti Španija govna bedna 4
*edited by mod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pukao signal, pukla i igra. Od kako je Karlik dao prvo bacanje a komentator dao info da ima 90% sa linije slobodnih, više ni jedno nije dao... Inače 8 peomešenih slobodnih vs 1 barsino 1
garmonbozia Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Od pozitivnih stvari danas - Majk hasl celu utakmicu i Vanjina agresivnost. 6
*edited by mod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, garmonbozia said: Od pozitivnih stvari danas - Majk hasl celu utakmicu i Vanjina agresivnost. Ako Majk nastavi ovako nema zime za nas. Narednih 5 utakmica su nam ključne 4-1 i to Real nas dobija na sudije jer im treba za prolaz. 1
Facundo Orellana Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nula koncentracija, nula šut za dva, potpuno pomračenje uma u drugoj četvrtini, sem Majka niko nije pogađao. Sjebao nas glupak iz Bronksa. Prošle godine jednu ovakvu utakmicu nije imao. Gomila nedorečenih igrača kod nas, a hladnokrvnosti ni od korova. Mogla se prelomiti sada sezona.
Lord Stef Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago sad da dodje neko i da mi kaze gledaj opet poslednju cetvrtinu ili te jebemo ja bih rekao evo brate, ocu ja i da zamesam ako treba, eto dokle je doslo sta su ovi ljudi radili jbt, ko da su ruke na ulici nasli, kurcem da su udarali loptu imalo bi vise smisla i sta sad koj moj i Ife povredjen? 1
smooth.Op Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Utakmica je bila u odličnom tempu, top za neutralnog posmatrača. Očekivano su bili grogi na kraju i jedni i drugi. Bilo bi vrhunski da smo dobili, ovako jbg teraj dalje. Biće zajebano sad sa Efesom. Kompletni su i izgledaju odlično. Dvejn Vašington je večeras odigrao svoje poslednje minute u EL. Indijanac 1
Recommended Posts