March 12Mar 12 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: tetkica iz male arene mi je rekla da je bio besan kao ris na današnjem trenungu, nešto nisu mogli da ukapiraju/izvedu pa je dobri želimir otišao u crveno A tetkica se trlja džogerom iza koša
March 12Mar 12 Just now, kud u maglu Simoviću said: #f90000 na keca Neka ga ovde, pa da poredimo na utakmicama.
March 13Mar 13 Popular Post Trinki ispostovao. Na poluvremenu, koje je Zalgiris izgubio sa 16 razlike, podviknuo "ako necete za sebe, igrajte za Partizan!" I igraci ga poslusali..
March 13Mar 13 Ponovo dobri rezultati za nas, valjalo bi da iskoristimo i da konačno roknemo stare dužnike.
March 13Mar 13 On 12. 3. 2025. at 15:07, smooth.Op said: Od nekih igrača sam čuo da je to toliko strašno, kad krene da viče i histeriše, da je jedva podnošljivo. Neću vam reći koji igrač je najviše kukao na to, jer ćete reći da je zaslužio Suza mi suzu stiže
March 13Mar 13 3 hours ago, Jimmy Kowalski said: Trinki ispostovao. Na poluvremenu, koje je Zalgiris izgubio sa 16 razlike, podviknuo "ako necete za sebe, igrajte za Partizan!" I igraci ga poslusali.. Narocito bratina Smailagic