hooyadahoo Posted Wednesday at 14:49 Posted Wednesday at 14:49 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: tetkica iz male arene mi je rekla da je bio besan kao ris na današnjem trenungu, nešto nisu mogli da ukapiraju/izvedu pa je dobri želimir otišao u crveno A tetkica se trlja džogerom iza koša 1 5
garmonbozia Posted Wednesday at 15:01 Posted Wednesday at 15:01 11 minutes ago, hooyadahoo said: A tetkica se trlja džogerom iza koša džoger je bonga
kud u maglu Simoviću Posted Wednesday at 16:03 Posted Wednesday at 16:03 1 hour ago, kronostime72 said: Da uporedimo? #f90000 na keca 2
kronostime72 Posted Wednesday at 16:04 Posted Wednesday at 16:04 Just now, kud u maglu Simoviću said: #f90000 na keca Neka ga ovde, pa da poredimo na utakmicama. 1
copkillah Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) jel idemo (ako je legit)? Edited 13 hours ago by copkillah
Popular Post Jimmy Kowalski Posted 11 hours ago Popular Post Posted 11 hours ago Trinki ispostovao. Na poluvremenu, koje je Zalgiris izgubio sa 16 razlike, podviknuo "ako necete za sebe, igrajte za Partizan!" I igraci ga poslusali.. 4 8
copkillah Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ponovo dobri rezultati za nas, valjalo bi da iskoristimo i da konačno roknemo stare dužnike. 4 2
theanswer Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago On 12. 3. 2025. at 15:07, smooth.Op said: Od nekih igrača sam čuo da je to toliko strašno, kad krene da viče i histeriše, da je jedva podnošljivo. Neću vam reći koji igrač je najviše kukao na to, jer ćete reći da je zaslužio Suza mi suzu stiže
lord_s Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 hours ago, Jimmy Kowalski said: Trinki ispostovao. Na poluvremenu, koje je Zalgiris izgubio sa 16 razlike, podviknuo "ako necete za sebe, igrajte za Partizan!" I igraci ga poslusali.. Narocito bratina Smailagic
Recommended Posts