March 11Mar 11 1 hour ago, lord_s said: Jel se zna kako se Ostoja oseca nakon sto ga je predsednik onako naruzio Prava je steta sto cet/petak ne igramo kod kuce Ako ce mo iskreno,predsednik nije nadlezan i ne znam koji kurac gura nos u spot. I tacno ce da izmalerise baksuz. Duduse uz malo srece dok se Partizan vrati iz Dubaia mozda ga ostoja i obidje prredsednika u zatvoru.
March 11Mar 11 2 minutes ago, Блок_64 said: Duduse uz malo srece dok se Partizan vrati iz Dubaia mozda ga ostoja i obidje prredsednika u zatvoru. taj će da se pravi da ga ne poznaje
March 12Mar 12 Just now, goofs said: O jbt više, dokle bez Bonge Propušta Barsu, verovatno i Dubai, ali bi trebalo da je nakon toga na raspolaganju.
March 12Mar 12 5 minutes ago, Jimmy Kowalski said: tetkica iz male arene mi je rekla da je bio besan kao ris na današnjem trenungu, nešto nisu mogli da ukapiraju/izvedu pa je dobri želimir otišao u crveno
March 12Mar 12 53 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: tetkica iz male arene mi je rekla da je bio besan kao ris na današnjem trenungu, nešto nisu mogli da ukapiraju/izvedu pa je dobri želimir otišao u crveno Crveno je relativan pojam - koja nijansa od rumenila do boje purpura je u pitanju?
March 12Mar 12 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: tetkica iz male arene mi je rekla da je bio besan kao ris na današnjem trenungu, nešto nisu mogli da ukapiraju/izvedu pa je dobri želimir otišao u crveno Od nekih igrača sam čuo da je to toliko strašno, kad krene da viče i histeriše, da je jedva podnošljivo. Neću vam reći koji igrač je najviše kukao na to, jer ćete reći da je zaslužio
March 12Mar 12 2 minutes ago, smooth.Op said: Od nekih igrača sam čuo da je to toliko strašno, kad krene da viče i histeriše, da je jedva podnošljivo. Neću vam reći koji igrač je najviše kukao na to, jer ćete reći da je zaslužio Pa u pravu je Andjusa, stvarno Zeljko preteruje sa galamom..
March 12Mar 12 2 minutes ago, smooth.Op said: Od nekih igrača sam čuo da je to toliko strašno, kad krene da viče i histeriše, da je jedva podnošljivo. Neću vam reći koji igrač je najviše kukao na to, jer ćete reći da je zaslužio Vislji od dvojice sa cijim je ocevima igrao?
March 12Mar 12 16 minutes ago, kronostime72 said: Crveno je relativan pojam - koja nijansa od rumenila do boje purpura je u pitanju? rubin crvena