Блок_64 Posted Tuesday at 22:40 Posted Tuesday at 22:40 1 hour ago, lord_s said: Jel se zna kako se Ostoja oseca nakon sto ga je predsednik onako naruzio Prava je steta sto cet/petak ne igramo kod kuce Ako ce mo iskreno,predsednik nije nadlezan i ne znam koji kurac gura nos u spot. I tacno ce da izmalerise baksuz. Duduse uz malo srece dok se Partizan vrati iz Dubaia mozda ga ostoja i obidje prredsednika u zatvoru.
kud u maglu Simoviću Posted Tuesday at 22:43 Posted Tuesday at 22:43 2 minutes ago, Блок_64 said: Duduse uz malo srece dok se Partizan vrati iz Dubaia mozda ga ostoja i obidje prredsednika u zatvoru. taj će da se pravi da ga ne poznaje 4
kronostime72 Posted Wednesday at 12:18 Posted Wednesday at 12:18 Nedostaju mi utakmice. Kad ce taj petak, majkemuga?
Milošica Posted Wednesday at 13:01 Posted Wednesday at 13:01 Just now, goofs said: O jbt više, dokle bez Bonge Propušta Barsu, verovatno i Dubai, ali bi trebalo da je nakon toga na raspolaganju. 2
kud u maglu Simoviću Posted Wednesday at 13:04 Posted Wednesday at 13:04 5 minutes ago, Jimmy Kowalski said: tetkica iz male arene mi je rekla da je bio besan kao ris na današnjem trenungu, nešto nisu mogli da ukapiraju/izvedu pa je dobri želimir otišao u crveno
kronostime72 Posted Wednesday at 13:58 Posted Wednesday at 13:58 53 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: tetkica iz male arene mi je rekla da je bio besan kao ris na današnjem trenungu, nešto nisu mogli da ukapiraju/izvedu pa je dobri želimir otišao u crveno Crveno je relativan pojam - koja nijansa od rumenila do boje purpura je u pitanju? 1
smooth.Op Posted Wednesday at 14:07 Posted Wednesday at 14:07 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: tetkica iz male arene mi je rekla da je bio besan kao ris na današnjem trenungu, nešto nisu mogli da ukapiraju/izvedu pa je dobri želimir otišao u crveno Od nekih igrača sam čuo da je to toliko strašno, kad krene da viče i histeriše, da je jedva podnošljivo. Neću vam reći koji igrač je najviše kukao na to, jer ćete reći da je zaslužio
Jimmy Kowalski Posted Wednesday at 14:10 Posted Wednesday at 14:10 2 minutes ago, smooth.Op said: Od nekih igrača sam čuo da je to toliko strašno, kad krene da viče i histeriše, da je jedva podnošljivo. Neću vam reći koji igrač je najviše kukao na to, jer ćete reći da je zaslužio Pa u pravu je Andjusa, stvarno Zeljko preteruje sa galamom..
kronostime72 Posted Wednesday at 14:10 Posted Wednesday at 14:10 2 minutes ago, smooth.Op said: Od nekih igrača sam čuo da je to toliko strašno, kad krene da viče i histeriše, da je jedva podnošljivo. Neću vam reći koji igrač je najviše kukao na to, jer ćete reći da je zaslužio Vislji od dvojice sa cijim je ocevima igrao?
kud u maglu Simoviću Posted Wednesday at 14:15 Posted Wednesday at 14:15 16 minutes ago, kronostime72 said: Crveno je relativan pojam - koja nijansa od rumenila do boje purpura je u pitanju? rubin crvena 1 1
kronostime72 Posted Wednesday at 14:32 Posted Wednesday at 14:32 14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: rubin crvena Da uporedimo?
Recommended Posts