March 10Mar 10 14 minutes ago, copkillah said: bio je ceo repertoar sa tribina: i pederovanje i pumpaj i studenti Jel pozdravljen Will Hatcher?
March 10Mar 10 mičica je ozbiljan car, šteta što nije uspeo u nameri da bude treći na listi najboljih praja, kića, mića
March 10Mar 10 25 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Jel pozdravljen Will Hatcher? Ono li je bre on bio sa kacketom?
March 10Mar 10 2 hours ago, Lord Stef said: Sterling bas u suterskom kanalu poslednjih nekoliko utakmica Taman da prokine u Blaugrani
March 10Mar 10 pored pumpanja i pederovanja, hajlajt veceri: nagradna igra u poluvremenu gde na kraju lik iz prve pogadja sut sa pola terena za 100k dinara...
March 10Mar 10 20 minutes ago, Lord Stef said: Ono li je bre on bio sa kacketom? Yup. Svraca on tako malo ovde..
March 10Mar 10 1 hour ago, copkillah said: kakve smo veličine mi izrodili De je ova aukcija da se zapljunem
March 11Mar 11 Nesto razmisljam, mozda i nije lose sto sada imamo 2 gostovanja zaredom, prvo Barsa pa Dubai. Idealno bi bilo da iz Barselone pravo za Dubai letimo (jos ima i taj najavljeni strajk na aerodromu), da ekipa bude ful koncentrisana na svoje obaveze, da je ne remete desavanja u zemlji za vikend.
March 11Mar 11 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: Idealno bi bilo da iz Barselone pravo za Dubai Rekli su to juče u prenosu na Areni, ide se direktno u Dubai posle Barse
March 11Mar 11 5 hours ago, Jimmy Kowalski said: Nesto razmisljam, mozda i nije lose sto sada imamo 2 gostovanja zaredom, prvo Barsa pa Dubai. Idealno bi bilo da iz Barselone pravo za Dubai letimo (jos ima i taj najavljeni strajk na aerodromu), da ekipa bude ful koncentrisana na svoje obaveze, da je ne remete desavanja u zemlji za vikend. Za kad je najavljen strajk na aerodromu? Datum mi treba. Hvala
March 11Mar 11 1 minute ago, MiddleClass said: Za kad je najavljen strajk na aerodromu? Datum mi treba. Hvala za petak 14, još uvek nije jasno jel to dodatno pumpanje ili opstrukcija priliva dijaspore zbog subote
March 11Mar 11 Jel se zna kako se Ostoja oseca nakon sto ga je predsednik onako naruzio Prava je steta sto cet/petak ne igramo kod kuce