March 4Mar 4 21 minutes ago, uini said: znači bogi ili tristan bez izolde frank the tank, i padaju zeleni on topik sledeće kolo četiri tima koja nam beže po pobedu igraju međusobom samo kažem
March 4Mar 4 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: frank the tank, i padaju zeleni on topik sledeće kolo četiri tima koja nam beže po pobedu igraju međusobom samo kažem Slaba vajda kad mi igramo sa mesarima u Atini.... Kad bi ih zveknuli tamo, e to bi već bilo nešto, ulazak u top 6 bi bio prilično izvestan.
March 4Mar 4 52 minutes ago, smooth.Op said: Ima li neko info o stepenu povrede Bonge? Ima Dr Moma Videcemo da li ce sutra trenirati sa ostatkom ekipe. Bice i izjave pred put, pa ce Zeljko verovatno preneti ako ne bude isao kakvo je stanje..
March 4Mar 4 47 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: prva priča je bila da preskače baskoniju i krku i da je spreman za pirej Bila je priča da će u ponedeljak na kontrolu pa će se znati. Mene samo interesuje da li je istegnuće ili je delimična ruptura. Ako je istegnuće, on je spreman tu negde oko Barse i Dubaija... Nadam se da je to najgora prognoza.
March 5Mar 5 u martu ćemo tri puta igrati u retro dresu oly i alba ceni dres protiv efesa bela garnitura
March 5Mar 5 On 4. 3. 2025. at 0:57, kud u maglu Simoviću said: ako mora, neka bude ovaj Ja tada kupio simod patike zbog dresova, raspale su se posle pola godine, krš neviđeni
March 5Mar 5 Maštam od jutros kako bi Metu iz Barse bio odličan fit na ovu ekipu, kad eto ti sad EL stručnjaci kreću da primenjuju seleri kep od sledeće sezone Ako uzmemo da je tačan onaj podatak da na plate igrača i stručnog štaba trenutno izdvajaju 13.2 miliona evra, onda bi bila ova neka računica sa trenutnim igračima: - Milion evra odlazi sigurno na stručni štab - Dva najplaćenija igrača bi trebalo da su zbirno oko 2.5 miliona - U23 igrača trenutno nemamo - Koprivica bi jedino upao u onu kategoriju extended tenure player i njemu bi se računalo samo 75% plate. Ne znam koliko sad s obzirom na ugovore odgovaraju, ali upali bi u ovu kategoriju: Ledej, Smajli, KP, Aleksa. - Jedan igrač bi mogao biti potpisan na 600.000 godišnje i on ne bi ušao u obračun za bazični limit za plate (ali ovo samo ukoliko se inicijalno ne prelazi bazični limit). Znači kad odbijemo stručni štab, dva najplaćenija igrača i Koprivu, to mu opet dođe preko limita. Na nekih 9.5 miliona. U tom slučaju bi plaćali 0.75 evra za svaki pređeni evro, tačnije 1.1 milion evrića u EL kasu. Zajebano
March 5Mar 5 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: u martu ćemo tri puta igrati u retro dresu oly i alba ceni dres protiv efesa bela garnitura Oduvek gotivio taj Orlando Magic vibe. Sam kvalitet dresova nije bio neki, sada bi trebalo da bude..
March 5Mar 5 1 hour ago, hooyadahoo said: Ja tada kupio simod patike zbog dresova, raspale su se posle pola godine, krš neviđeni mudro sam te godine pazario top tenke, jbg nosio ih palja.smrc, zal za mladost.