smooth.Op Posted March 5 Posted March 5 A mogao bi biti i Lučić On bi ispunio i ono za duže od dva meseca povređenog.
Jimmy Kowalski Posted March 6 Posted March 6 “Fale nam Bonga, Frenk i Mitar. Frenk je počeo da radi uvodni deo treninga. Kad se budemo vratili iz Atine, to će biti skoro dva meseca i nećemo da ga forsiramo. Bonga nije spreman da radi košarku, kada će biti, zavisi od njega i našeg lekarskog tima“, rekao je Obradović.
goofs Posted March 6 Posted March 6 pa jbt leb, dal smo dve utakmice ove sezone odigrali u punom sastavu
kud u maglu Simoviću Posted March 6 Posted March 6 gledam ovaj foto/video izveštaj sa polaska u atinu, mnogo su lagani svi, a i želimirova izjava kako nije bitna utakmica u pireju i da su bitnije utakmice protiv konkurenata barse, bajerna, žalgirisa sve to upotpunjuje
Lord Stef Posted March 6 Posted March 6 Zamalo da proda Baskonija ali su se povadili na kraju Auh ako nekako dobijemo sutra, kakvo lozenje ima da krene lelelelele
hooyadahoo Posted March 6 Posted March 6 Sutra će dujan da stavi 42 komata, od toga 2 u poslednjoj sekundi za pobedu. Diže mi se polako. 3 1
ubibobi Posted March 7 Posted March 7 (edited) 5 hours ago, Facundo Orellana said: Svi rezultati su nam se večeras poklopili. I ciganima su se poklopili svi osim njihovog Edited March 7 by ubibobi 2
kronostime72 Posted March 7 Posted March 7 Da mi danas odigramo hrabro i bez gluposti pa sta bude. `ajmo Grobari! 4
Djolle Posted March 7 Posted March 7 Ako igramo kao na prethodnim gostovanjima, imamo čemu da se nadamo. 1
smooth.Op Posted March 7 Posted March 7 12 hours ago, hooyadahoo said: Sutra će dujan da stavi 42 komata, od toga 2 u poslednjoj sekundi za pobedu. Diže mi se polako. Osećam da će jedan drugi istaknuti pojedinac imati spektakularno veče Spoiler
Recommended Posts