March 1Mar 1 18 minutes ago, Milošica said: Bilo mu je malo teško da igra protiv budućeg kluba. On ce biti novi Lesor, prvo ce kod nas promasiti zicer za osvajanje EL, posle ide kod vas i prica kako ga nismo voljeli u ono vrijeme Edited March 1Mar 1 by Ratamahatta
March 1Mar 1 3 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Sad iz glave prebirem, ali čini mi se da niko u EL nema lepšu formu od Vanje. A većina šuteva je van balansa, potpuno arijalno.
March 1Mar 1 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: Zeljko jako lose vodio mec i rotirao igrace. U utakmici u kojoj imas 20 razlike na poluvremenu, tebi opet ista tri spoljna igraca sa 30 i vise minuta. Potpuno nepotrebno. Duane naravno van ritma kad je usao u 3/4, Vanja nista, Lakic nije ni usao u drugom poluvremenu.. Ima Želimir te fiks ideje, kako igrači moraju sami da se vade iz govana u koja upadnu, bez tajmauta, da se snalaze bez nosilaca, pa onda vraćaj nosioce čim se strmoglave i oni opet igraju 30 minuta...
March 1Mar 1 7 minutes ago, DameTime said: A većina šuteva je van balansa, potpuno arijalno. Arijan Lakić
March 1Mar 1 4 hours ago, *edited by mod said: Bice da ga retko gledaš. Kako igra ove sezone, bice otimačine na leto Da, ali na leto neće koštati milion za obeštećenje preko plate. Dobar je on igrač, samo ne mislim da vredi 2M koliko je trebalo uložiti u njega. Isto sam mislio i za CMMa.
March 1Mar 1 3 hours ago, goofs said: Da, ali na leto neće koštati milion za obeštećenje preko plate. Dobar je on igrač, samo ne mislim da vredi 2M koliko je trebalo uložiti u njega. Isto sam mislio i za CMMa. Bio je free posle Monaka, i koliko se sećam niko sem Baskonije nije hteo da ga pogleda. Verujem da je i njima sad žao što ga nisu dali za to obeštećenje koje smo maximalno nudili.
March 1Mar 1 Kad pročitam neke ovakve stvari : https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/108041/clutch-data-evroliga-statistika-partizan-je-neverovatan/vest skapiram da ne bih trebao apsolutno ništa da kritikujem već samo da uživam u ovakvoj sezoni i da pohvalim celu ekipu zajedno sa stručnim štabom. Pa koliko traje - traje. Posle onog starta 2 - 8 mogu reći samo jedno : momci, svaka čast! Još su nas mučile povrede bitnih igrača (i dan danas nas muče). I Željku naravno sve čestitke na dosadašnjoj sezoni. Edited March 1Mar 1 by Kreator