Midžeta Posted 16 hours ago Author Posted 16 hours ago Biti grobar je simultano najbolja i najgora stvar koju čovek sebi uradi 2 1
Kreator Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Karlik majstor verovao Majku i hranio ga loptama da roka trojke! Ma Bravo Karliče vođa si pravi
J-♣ Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago uh, dobismo ovo, a mogli smo da puknemo nakon 25 fore iz 1/2
Midžeta Posted 16 hours ago Author Posted 16 hours ago Gradske cure uvek lazu nemaš više kud me prati uz utakmicu
Kreator Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Karliče, Karliče, Džordane NAŠ! HOĆU NOVI UGOVOR ZA KARLIKA; ČUJ ME ŽELJKOOOOOOOOOOOOO !!!!
goofs Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Kakva tekma Svaki put kad gledam ovog brata Čimu imam utisak da smo izbegli metak letos. Ok, koristio bi on ovoj ekipi, fali nam 4ka, ali ne vredi tih para, ne vredi obeštećenja. Šamanić će biti sasvim dobar EL centar. 3
Midžeta Posted 16 hours ago Author Posted 16 hours ago To e moj Partizan for better or worse i takođe PA KA O 3
Stela Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Kakav friz ima Frenk Kad ce on uopste da zaigra? Vazna pobeda. Bravo!!! 1
smooth.Op Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 hour ago, goofs said: Jeste videli Pokua što pokazuje Halu gde treba da stane u napadu Baskonije Pokazuje za tri sekunde sudijama da prate. Šta je odigrao Brendon Rambo Dejvis Dr Carlik Jones. Beast 1
Midžeta Posted 16 hours ago Author Posted 16 hours ago Srce pita dal te volim Ali glava kaže da te ne slušam Ko god pusta ovde muziku znae 4
Jimmy Kowalski Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Da se Howard nije povredio, bilo bi cupavo do kraja. Zeljko jako lose vodio mec i rotirao igrace. U utakmici u kojoj imas 20 razlike na poluvremenu, tebi opet ista tri spoljna igraca sa 30 i vise minuta. Potpuno nepotrebno. Duane naravno van ritma kad je usao u 3/4, Vanja nista, Lakic nije ni usao u drugom poluvremenu.. 2 1
Recommended Posts