kud u maglu Simoviću Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) jbt nisu dali koš cca 7 min Edited 17 hours ago by kud u maglu Simoviću
goofs Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Jeste videli Pokua što pokazuje Halu gde treba da stane u napadu Baskonije 6
Mindaugas Žukauskas Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Neki ćelavi intervjuista umesto stanovite "what was the key" Jelene Lukić. Ne sviđa mi se 3
Mindaugas Žukauskas Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Jedan od hajlajta je kad Pokuševski pravi livadu za polaganje Brauna. Pokuševski napravio livadu. Sad iz glave prebirem, ali čini mi se da niko u EL nema lepšu formu od Vanje. 1
Milošica Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 3 minutes ago, hooyadahoo said: Prevazišli smo ovu ligu. Vreme je za EC
uini Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 11 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Sad iz glave prebirem, ali čini mi se da niko u EL nema lepšu formu od Vanje. vreme je da dekrunishete tripkovica sa te forma pozicije, posto mu je vanja mechuje ali ima i ucinak. 2
Milošica Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 5 minutes ago, hooyadahoo said: Kako čudno pišeš NBA Jok brate, nego mi je peta utakmica u Madridu trauma zauvek
hooyadahoo Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 11 minutes ago, Milošica said: Jok brate, nego mi je peta utakmica u Madridu trauma zauvek Uh, ništa ne pričaj
hooyadahoo Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Nego jel možemo ovo, onako partizanski, da uvedemo u neizvesnu završnicu? 1
Recommended Posts