copkillah Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Slažem se, osim što imamo talenat da ne iskoristimo poklone 2
Midžeta Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago (edited) Nisi morao to da napišeš, mada je fakat Edited 14 hours ago by Midžeta
Lord Stef Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 5 minutes ago, copkillah said: Slažem se, osim što imamo talenat da ne iskoristimo poklone E to je vec drugi par cipela, mada iz nekog razloga imam vere u ovu ekipu. Vise nego sto sam imao u proslogodisnju, ako nista drugo 1
kud u maglu Simoviću Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) mnogo kurobecanja za nekog ko igra sutra Edited 13 hours ago by kud u maglu Simoviću 3
theanswer Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 55 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: mnogo kurobecanja za nekog ko igra sutra ne igramo mi brateee
Popular Post Кристофер Лумумбо Posted 12 hours ago Popular Post Posted 12 hours ago Smajlaga igrao ko da duguje 300k evara 13
copkillah Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Smajlaga igrao ko da duguje 300k evara Napunio ih, da ne deluje sumnjivo, pa dobio pet ličnih, da ne deluje sumnjivo?
*edited by mod Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 5 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Smajlaga igrao ko da duguje 300k evara Samo su ga iznervirali. Doduše nisam iz vesti na mozzartu skapirao da li su presudu doneli u Beogradu ili u inostranstvu, pošto se pominju dve tužbe.
kyrre Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sutra Poku, Majk i Rambo na cetvorci. Ako zagusti, gledacemo i Lakija na Monekeu.
Valk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 hours ago, *edited by mod said: Samo su ga iznervirali. Doduše nisam iz vesti na mozzartu skapirao da li su presudu doneli u Beogradu ili u inostranstvu, pošto se pominju dve tužbe. BAT je arbitraža u Švajcarskoj, propade ti teorija. Nas je ionako unakazio Cisko Kid. 1
Кристофер Лумумбо Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 hours ago, *edited by mod said: Samo su ga iznervirali. Doduše nisam iz vesti na mozzartu skapirao da li su presudu doneli u Beogradu ili u inostranstvu, pošto se pominju dve tužbe. Kazu, vesti dolaze iz Svajcarske, znaci da je BAT. To mi je cudno zato sto prvu put cujem za ovakav slucaj na BATu jer ovo nije ta vrsta ugovora gde on njima duguje obestecenje ili proviziju, ovo je neki mamicevski ugovor gde oni naplacuju to sto su ulagali u njega. Na Fibinom sajtu jos uvek nema presude, mada oni uvek kasne. Btw, Gagic dobio partizan na BATu lol 1
kud u maglu Simoviću Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 hours ago, kyrre said: Ako zagusti, gledacemo i Lakija na Monekeu. odbrana je stvar volje i timske igre ne mislim da će to biti baš veliki mismečtm
Recommended Posts