February 27Feb 27 10 hours ago, Jimmy Kowalski said: Konacno svi na treningu.. edit: Osim Majka ipak. Sutra ce valjda bas svi. Bez Bonge.
February 27Feb 27 Bonga i Nilikina propustaju sutrasnji mec. Bonga srecom nije nista slomio, samo je malo povredio ligament, tako da bi trebalo da bude spreman za Barsu sledece nedelje..
February 27Feb 27 Pa lepo... Da se nadamo da će moći da funkcioniše duže vreme postava sa Tajrikom i Dejvisom, ili će Majk sa sve džet-legom da poludi i raznese Monekea. Ovi imaju pozicionu veličinu, tako da nam je izostanak Bonge ovde baaš hendikep.
February 27Feb 27 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Bonga i Nilikina propustaju sutrasnji mec. Bonga srecom nije nista slomio, samo je malo povredio ligament, tako da bi trebalo da bude spreman za Barsu sledece nedelje.. Oly je sledeće nedelje, to i onako 99% gubimo. Barsa je sedam dana iza toga i za to nam treba svež Bongoslav.
February 27Feb 27 Just now, goofs said: Oly je sledeće nedelje, to i onako 99% gubimo. Barsa je sedam dana iza toga i za to nam treba svež Bongoslav. 75%
February 27Feb 27 6 minutes ago, garmonbozia said: Kakve veze to ima sa ovom temom? Aj minimum dostojanstva Kako nije lepo veče? Pogubili su timovi koji su tu oko nas, malo iznad i malo ispod. Monako 16-11, Crvena zvezda 16-11, Bajern 16-11, Barselona 14-13. Ako sutra pobedimo, to je onda jedna pobeda razlike u odnosu na ova prva tri navedena.
February 27Feb 27 A mi smo veverice pa ne znamo na šta je mislio 😀 ali da, svi rezultati nam odgovaraju večeras Edited February 27Feb 27 by garmonbozia
February 27Feb 27 Just now, Lord Stef said: Realno bolje od svega toga bi bilo da je Armani izgubio al jbg sad Neka. Drago mi zbog nasih ledeja i mirote
February 27Feb 27 16 minutes ago, garmonbozia said: Kakve veze to ima sa ovom temom? Aj minimum dostojanstva Povuci rec, ako imas minimum dostojanstva. Kako nema? Barsa izgubila, Bajern izgubio, fmp izgubio. Sve osim Milana dobri rezultati. Pa i Milano, jer ce Monako sa Spanulisom da tone. Od svih smo bolji u medjusobnom... Pesimista sam za sutra.
February 27Feb 27 1 minute ago, Lord Stef said: Realno bolje od svega toga bi bilo da je Armani izgubio al jbg sad Zbog čega? Monako bi nam bežao dve pobede onda, ovako samo jednu, a od Armanija smo svakako bolji u međusobnom.
February 27Feb 27 6 minutes ago, copkillah said: Zbog čega? Monako bi nam bežao dve pobede onda, ovako samo jednu, a od Armanija smo svakako bolji u međusobnom. Jer sam mislio da Monako ima vise pobeda, nisam gledao tabelu Uostalom, nema vise ni potrebe gledati ostale rezultate, mi smo sezonu poceli katastrofalno, izgubili smoi sto treba i sto ne treba, i sad je red da se sami izborimo za play in/off