February 24Feb 24 Zna li se ozbiljno sta je sa Bongavim? Tako je i Aleksa pao, pa nastavio da igra pa na kraju prelom zgloba ruke.
February 24Feb 24 Iffe 2 utakmice za repku po 37-38 minuta. Valjda ce mu Zeljko dati da se lepo odmori i u sredu..
February 25Feb 25 3 minutes ago, Milošica said: Koliko volim ovog napadaja. Kvotujte me da vidi pošto sam mu na ignoru. @napadaj ovaj mali deluje kao da hoće da te nagne. Ili da ga nagneš
February 25Feb 25 1 minute ago, Midžeta said: Što tako grubo prema sebi garmi? Da odgovorim na ovo pitanje morao bih da podelim neke duboko intimne stvari
February 25Feb 25 Author Just now, garmonbozia said: Da odgovorim na ovo pitanje morao bih da podelim neke duboko intimne stvari A onda i da me ubiješ
February 26Feb 26 13 hours ago, Midžeta said: A onda i da me ubiješ najjače da te ubije pa da ga banuju
February 26Feb 26 Izleteo mi u yt predlozima neki Majkov drugar. Nije nešto zanimljiv, ali preleteo sam jer možda uhvatim nešto interesantno. Priča kako je oduševljen Karlikom. Kada mu je Majk pričao o njemu, rekao mu je da je to najbolji PG sa kojim je imao priliku da igra. I kaže ovaj, na treningu dan pre tekme za Zvezdom u EL, igrali utamicu prva petorka protiv druge. Prvu utakmicu pobedi druga petorka i bilo neko zezanje između njih i peckanje i nalože se da igraju drugu utakmicu odmah. Kaže da je bio zapanjen kako je Karlik uzeo sve u svoje ruke i završavao na obruču na razne načine. Beast
February 26Feb 26 Konacno svi na treningu.. edit: Osim Majka ipak. Sutra ce valjda bas svi. Edited February 26Feb 26 by Jimmy Kowalski