Блок_64 Posted February 18 Posted February 18 (edited) 10 hours ago, theanswer said: Sad se već vrtimo u krug i širimo priču bez razloga. Ali ako je proširimo, biće još gore. Dakle, komesar jedinstvene jls je Bojan Popović, komesar druge lige je Bojan Popović, komesar Kupa je čekaj da pogađam tri puta, da nije Bojan Popović.. Ali, u pravu si da komesar lige ne delegira sudije. Bar ne u svakom takmičenju, to sve zavisi. Ko ih delegira, raspitaj se? Da li regionalni koordinatori, regionalni komesari možda delegiraju sudije iz svog regiona kada je utakmica u njihovom regionu? Jel sudije iz BG sude ako recimo igraju Vojvodina i FMP u NS? Odgovor je ne, sude sudije KSV, kao što sudije KSB sude ako se ta utakmica igra u BG. Dakle ko delegira sudije iz KSB regiona u jedinstvenoj ligi? Ali ne znam zašto detaljišemo kad sam Čović nije ništa demantovao oko toga. Nije ga Danilović ostavio uređenim, ne znam šta se vi bunite oko toga kad je Zvezda svoje najveće uspehe ostvarila za vreme njegove strahovlade. O KLS zaista ne želim više da pričam. O državnoj pomoći da ne pričam. Čoveče, predsednik države ne promaši nijedno gostovanje da ne pljuje Partizan, ti mi pričaš o pomoći države. To je kao što pričaš kako FMP uvek kida protiv Zvezde samo slučajno dva kluba istog ranga takmičenja 44 puta odigraju na isti ishod. Sa tom srećom izbacili bi te iz Vegasa da se nikad više ne vratiš. Ajde da budemo ozbiljni malo. Brate Vojvodina Joker evo recimo to se secam sudio jedan iz Kraljeva jedan iz Beograda i ne znam ko je treci,neces verovati pokrao nas Beogradjanin.Ne ove vec prosle sezone. Evo ti ovde cela liga sa sudijama ko je koju utkamicu sudio https://lige.kss.rs/mladje-kategorije-kss/idea-jls/raspored/ A i dalje te ne razumem za tu utakmicu Fmp Partizan sta je tu bilo toliko bitno jednima ili drugima pa da je pobeda bila pitanje zivota. Quote O KLS zaista ne želim više da pričam. O državnoj pomoći da ne pričam. Čoveče, predsednik države ne promaši nijedno gostovanje da ne pljuje Partizan, ti mi pričaš o pomoći države. To je kao što pričaš kako FMP uvek kida protiv Zvezde samo slučajno dva kluba istog ranga takmičenja 44 puta odigraju na isti ishod. A kakav je ishod sa Partizanom zna li se sta. Poredis neuporedivo dva kluba koji od drzave dobiju po 18 milona evra sa bilo kojim drugima.Zasto se tih 36 miliona ne rasporedi na sve klubove.. Kakav crni predsednik drzave pa ko njega voli i smatra za ozbiljnog alal mu vera i zna se zasto toliko pumpa pare u ta dva kluba. Vidis ja problem u Partizanu vidim u necemu drugom,slicno kao i u Zvezdi malte ne preslikano.Oba kluba vode dva coveka koji veze za kosarkom i sportom nemaju. Edited February 18 by Блок_64
Uskebasi Posted February 18 Posted February 18 1 hour ago, Jesper23 said: Kad pominješ Ifea, njemu je svirana nesportska zato što je "oduzeo prostor šuteru za doskok", to se sada uredno sudi, to je čuveno Brus Boven pravilo koje u NBA postoji duži period u EL je tek nedavno počelo da se primjenjuje. A kako se zove pravilo da možeš telom bez kontrole udariti protivnika nogom u glavu? Jel to ima u EL? Partizanu je vise puta ove godine u EL svirana nesportska nakon gledanja snimka, kada se utvrdi da je bilo kontakta u glavu protivnickog igraca. Milsim da je Ifeu svirana jedna takva u napadu. Obrazlozenje je bilo da je nulta tolerancija za udarac u glavu. Mada nisu precizirali za udarac nogom 🤔 1 1
copkillah Posted February 18 Posted February 18 11 hours ago, Блок_64 said: Marko Strika je bivsi sudija ili je jos uvek sudija sto je nebitno. Da bi bolje razumeo organe KSB-a Niti postavlja niti smenjuje KSS niti to moze. Utakmicu Juniora Fmp Partizan je pobedio fmp.Bukvalno je bila nebitna i za jednu i za drugu ekipu. I jedni i drugi su igrali bez velikog broja povredjenih igraca,neces verovati ali ja bio na toj utakmici i niko se nije bunio za sudjenje na toj utakmici ni partizan ni fmp,sam Covic nije bio. Evo opet da ti objasnim Komesar takmicenja ksb je nadlezan za Kvalitetnu ligu Beograda,Regionalnu ligu Beograda i Drugu ligu Beograda,nikakve veze nema sa jedinsvenom juniorskom ligom Srbije.Juniorsku ligu Srbije sude republicke sudje znaci oni koji sude Abu i Kls. Komesara za takmicenje postavlja i smenjuje skupstina ksb-a.Na sajtu KSB-a imas ko su clanovi. Sve to ostavi po strani. Ako je Covic njega smenio a nije pa kkp treba da bude srecan zbog toga.Otvori na sajtu KSB-a bilten broj 1 pa ce ti biti jasno o cemu ti pricam,a pre toga pogledaj utakmicu kvalifikacija Partizan Mladost Veba da bi bolje razumeo. Ajde ovu boldovanu glupost da rešimo, Upravni odbor KSS razrešava, UO KSS imenuje:
Jesper23 Posted February 18 Posted February 18 5 minutes ago, Uskebasi said: A kako se zove pravilo da možeš telom bez kontrole udariti protivnika nogom u glavu? Jel to ima u EL? Partizanu je vise puta ove godine u EL svirana nesportska nakon gledanja snimka, kada se utvrdi da je bilo kontakta u glavu protivnickog igraca. Milsim da je Ifeu svirana jedna takva u napadu. Obrazlozenje je bilo da je nulta tolerancija za udarac u glavu. Mada nisu precizirali za udarac nogom 🤔 Suptilini pokušaji humora u svakom upisu. Već smo sve raspravili, nema potrebe da zamaramo topik, budi pozdravljen. 1
theanswer Posted February 18 Posted February 18 23 minutes ago, Блок_64 said: Brate Vojvodina Joker evo recimo to se secam sudio jedan iz Kraljeva jedan iz Beograda i ne znam ko je treci,neces verovati pokrao nas Beogradjanin.Ne ove vec prosle sezone. Evo ti ovde cela liga sa sudijama ko je koju utkamicu sudio https://lige.kss.rs/mladje-kategorije-kss/idea-jls/raspored/ A i dalje te ne razumem za tu utakmicu Fmp Partizan sta je tu bilo toliko bitno jednima ili drugima pa da je pobeda bila pitanje zivota. A kakav je ishod sa Partizanom zna li se sta. Poredis neuporedivo dva kluba koji od drzave dobiju po 18 milona evra sa bilo kojim drugima.Zasto se tih 36 miliona ne rasporedi na sve klubove.. Kakav crni predsednik drzave pa ko njega voli i smatra za ozbiljnog alal mu vera i zna se zasto toliko pumpa pare u ta dva kluba. Vidis ja problem u Partizanu vidim u necemu drugom,slicno kao i u Zvezdi malte ne preslikano.Oba kluba vode dva coveka koji veze za kosarkom i sportom nemaju. Pa pogledaj link koji si mi postavio, ne pričam napamet, 90% utakmica sude sudije kao što sam rekao. Desi se možda da jedan sudija u tih 5-10% ne bude iz regiona. Pravilo ti je jasno da ne može jasnije na linku. Što se tiče utakmice, ja sam napravio grešku kad sam napisao juniorska, pogrešno sam se izrazio, mislio sam na MK. Ali to čini situaciju samo gorom. U pitanju je u13 utakmica Partizan FMP igrana u okviru kvalifikacija za RL 55:51 bilo za Partizan.
Lord Stef Posted February 18 Posted February 18 13 hours ago, kud u maglu Simoviću said: odgledao žocaru kod slavena bilića, slaven je tanak kao novinar al mu je bolji intervju nego što je bio kod edina ima zanimljivu priču o bumeri vs. milenijalci/z/x/y nastavak 03.03. tizer obećava E a gde si gledao? Ja cekao sinoc na Areni 1 kao sto su najavili, ono islo standardno U obrucu
Ryo Posted February 18 Posted February 18 1 hour ago, Блок_64 said: Poredis neuporedivo dva kluba koji od drzave dobiju po 18 milona evra sa bilo kojim drugima.Zasto se tih 36 miliona ne rasporedi na sve klubove.. Partizan dobija od drzave 18 miliona evra? Ove sezone KKP je od sezonskih ulaznica zaradio 10+ miliona evra. Finansijski izveštaj postoji, sve crno na belo: 2023., država je dala Partizanu ispod 3 miliona evra, a 2024., oko 5 miliona evra. 5 1
kud u maglu Simoviću Posted February 18 Posted February 18 19 minutes ago, Lord Stef said: E a gde si gledao? Ja cekao sinoc na Areni 1 kao sto su najavili, ono islo standardno U obrucu mislim da je bila arena 1 al obična, ne premium, a možda je bila i dvojka. gledao sam na vraćanje pošto sam zaboravio na tom kanalu je išao liverpul 1
goofs Posted February 18 Posted February 18 Popokatepetl izgleda povređen, necće igrati za repku. Stakleni čovek
Profesionalac Posted February 18 Posted February 18 kod onog prevođenja preko pola se verovatno povredio... mnogo ga je boleo stojko pa prešlo u upalu
goofs Posted February 18 Posted February 18 Upale mu gaće u dupe i onda kad ih je izvlačio, tu je cimnuo rame...pošto Kari kaže da mu je rame povređeno. Sve se uklapa
kud u maglu Simoviću Posted February 18 Posted February 18 40 minutes ago, Milošica said: Slaven FKP slaven je ozbiljan intelektualac 1 1
kud u maglu Simoviću Posted February 18 Posted February 18 pregrmećemo tih 5-6-7 minuta pokua, samo frenki da se vrati 1
Jimmy Kowalski Posted February 18 Posted February 18 14 minutes ago, goofs said: Upale mu gaće u dupe i onda kad ih je izvlačio, tu je cimnuo rame...pošto Kari kaže da mu je rame povređeno. Sve se uklapa Pa ima i drugo rame majku mu. Ako moze onaj lik u NCAA da igra sa jednom rukom, moze i Poku da pokusa.. 1 1
Recommended Posts