Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted
53 minutes ago, Uskebasi said:

Nikakav komentar na nogu u glavu?

Kažem, nisam gledao, bezveze da komentarišem. 

Posted
On 16. 2. 2025. at 12:59, Lord Stef said:

Pa ja nisam video ovaj mavashi geri sinoc :D

3 minutes ago, Djolle said:

Kažem, nisam gledao, bezveze da komentarišem. 

Evo snimak. Ili može da se komentarise samo ono čemu si lično prisustvovao i uverio se da li je postojala kontrola tela, ili se telo spontano i nekontrolisano otelo od duše

• -1 1
Posted
3 minutes ago, Uskebasi said:

Evo snimak. Ili može da se komentarise samo ono čemu si lično prisustvovao i uverio se da li je postojala kontrola tela, ili se telo spontano i nekontrolisano otelo od duše

pretpostavljam da covek ne zeli da se izjasnjava o pojedinacnim situacijam jer zna da sud o tome da li je bilo navlacenja moze da donese samo ako je gledao celu utakmicu. 

Posted
Just now, nenad said:

pretpostavljam da covek ne zeli da se izjasnjava o pojedinacnim situacijam jer zna da sud o tome da li je bilo navlacenja moze da donese samo ako je gledao celu utakmicu. 

Nije to pitanje u vezi navlacenja, vec konkretna situacija. Kao sto je konkretno objasnio za the cilindar i Lundbergov nameran faul, tako bi bio red da nam i ovo razjasni. 

Moze i teorijsko pitanje, pod kojim uslovima je dozvoljeno nogom u glavu udariti igraca koji stoji? 

• -1 1
Posted
1 minute ago, Uskebasi said:

Nije to pitanje u vezi navlacenja, vec konkretna situacija. Kao sto je konkretno objasnio za the cilindar i Lundbergov nameran faul, tako bi bio red da nam i ovo razjasni. 

Moze i teorijsko pitanje, pod kojim uslovima je dozvoljeno nogom u glavu udariti igraca koji stoji? 

ma ok, objasnice ako zeli.

nego, zasto je bitna ta konkretna situacija, ako nema veze s navlacenjem? 

Posted
10 minutes ago, Uskebasi said:

Jel ti misliš da je Petrušev namerno udario Karlika?

Posted
1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

To nije kriterijum za namernu. Naucili smo na prethodnom predavanju. 

Jel Ife namerno podmetnuo nogu Dzejmsu? 

• Haha 3
Posted
3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

ako je konj, nije

headshot GIF

• Haha 5
  • -1 1
Posted
Just now, Uskebasi said:

Ne to, nego me zanima da li misliš da je namerno.

Konkretno za udaranje u glavu, viđao sam i da sude act of violence i da ne sude. Nekad sude za pesnicu, ne sude za lakat, i obrnuto. Nisam nikad video udarac tabanom u lice, priznajem, ali deluje benignije od lakta. Ja bih ovo svirao samo ako je Petrušev imao makar mali predumišljaj za ovo,  a iz snimka ne mogu da ocenim da li je.

• +1 2
Posted
22 minutes ago, Uskebasi said:

Daj prestani se sramotiti više

Posted
1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

ako je konj, nije

headshot GIF

ovo je namerna.

• Haha 5
  • Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)
4 hours ago, Djolle said:

Vać par godina preskačem kup, ne idem na utakmice, tako da ni finale nisam gledao. Od ljudi u čiju objektivno i stručnost verujem, čuo sam da je suđenje bilo korektno, par grešaka kojih ima na svakoj utakmici, ništa drastično na jednu ili drugu stranu... 

Ok, kapiram. Nisam ni ja gledao :D 

Btw, nisam ni insistirao na tome da das sud da li je neka ekipa sveukupno ostecena nego da das komentar te dve situacije u kojima je gledan snimak i za koje ovde ljudi tvrde da je jedino moguce da se radi o namernom navlacenju. Meni to jednostavno nema nikakvog smisla iz vise razloga od kojih je jedan to sto nema apsolutno nikakve potrebe da se bas tada krade pored toliih faulova za koje nema celendza, ali em nisam gledao celu utakmicu em mi se nije ulazilo u klinc pa sam se ponadao da ces ti moci da nam pomognes.

Edited by Heaviside
Posted
48 minutes ago, uini said:

ovo je namerna.

Nije, konj nije imao kontrolu nad telom.

• Haha 4