Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted

Nemojte ljudi ko boga vas molim

• +1 3
  • Haha 1
Posted
1 hour ago, theanswer said:

Po čijim pravilima liče, dao si klip iz NBA lige, ne znam dal si upoznat da se ovde igra po nekim drugim pravilima. I ne znam dal si upoznat da za nesportsku NE MORA da postoji namera. Toliko valjda i većina ljudi ovde sa foruma zna. Ako si nepažljiv to te ne abolira nesportske, postoji milion primera iz FIBA košarke za isto kao i za ono udaranje laktom u predelu lica, iako nema namere. 

A što se Vujoševića Čovića i komesara tiče, ništa tu nije zatvorena priča. Čović nije demantovao da ga je zvao, niti da ga je smenio ko što ga jeste smenio, on naravno neće reći zbog čega ga je smenio, sigurno ima i dodatnih razloga ali ajde da ne uzimamo ovde Čovićeve reči kao aksiom. Odvratno je. 

Čovjek je skočio na fintu šuta i pri tome nije imao kontrolu nad svojim tijelom, a pri tome nije ni znao gdje je Karlik. Nemojte lupati gluposti, Tegeltija za ono ne bi svirao nesportsku.

Nađi mi jednu situaciju u kojoj je skakanje na fintu okarakterisano kao nesportska, bez ekstenzivnog kontakta.

Posted
50 minutes ago, Jesper23 said:

Čovjek je skočio na fintu šuta i pri tome nije imao kontrolu nad svojim tijelom, a pri tome nije ni znao gdje je Karlik. Nemojte lupati gluposti, Tegeltija za ono ne bi svirao nesportsku.

Nađi mi jednu situaciju u kojoj je skakanje na fintu okarakterisano kao nesportska, bez ekstenzivnog kontakta.

Nadji ti jednu situaciju gde udarac nogom u glavu nije nesportska. Čuj nije imao kontrolu nad svojim telom 😂

• Haha 1
Posted (edited)
11 minutes ago, Uskebasi said:

Nadji ti jednu situaciju gde udarac nogom u glavu nije nesportska. Čuj nije imao kontrolu nad svojim telom 😂

Imali smo situacije kad ljudi u doskoku skaču protivniku na glavu, tijelo, ramena. Nemoj pričati gluposti, ako već tvrdite da se kod naskakanja na pumpfake svira nesportska onda molim da to i dokažete, valjda nije teško.

Jedino može biti priče o nesportskoj nad Tajrikom, ništa drugo. Po tvom genijalnom tumačenju ova situacija sa plamlijem bi bila nesportska da je kojim slučajem tu bio neki od saigrača Adamsa, čovjek preletio, nije znao gdje se nalazi i ti mu sviraš nesportsku. Da li ti shvataš šta uopšte pišeš, posmatraš samo posljedicu a ne i uzrok, imaš hiljadu situacija gdje se nakon kontakta dva igrača igrač odbije i padne na nekog drugog, imaš slučaj Caruso. Ti bi tu čovjeku svirao nesportsku? Naravno da je namjera bitna

Edited by Jesper23
Posted
5 minutes ago, Jesper23 said:

Imali smo situacije kad ljudi u doskoku skaču protivniku na glavu, tijelo, ramena. Nemoj pričati gluposti, ako već tvrdite da se kod naskakanja na pumpfake svira nesportska onda molim da to i dokažete, valjda nije teško.

Jos je lakse da ti dokažeš budalastinu da profesionalni kosarkas nema kontrolu nad svojim telom u skoku, pa šut u glavu protovnickog igraca nije namerna. 

Ako se ne varam, vise puta ove godine su sudije gledale na snimku da li je doslo do kontakta (rukom) u glavu i svirale nesportsku bez upustanja u to ko je kontrolisao telo igrača koji pravi faul

• +1 1
  • -1 2
Posted
1 hour ago, Uskebasi said:

Dobro, u pravu je, Partizanu se u NBA ligi to nikada ne svira.

Posted

Da je sreće da nekako završimo regularni deo na 6. mestu, a oni na trećem. 

• +1 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Ja bih voleo prvo sa Parizom da ukrstimo.

Inace, iako je za vecinu navijaca i dalje prednost domaceg terena nesto jako bitno, ja mislim da nema toliki znacaj. To smo i mi pokazali u duplim kolima, zbog cega nikome nece biti bas drago da nas izvuce. Plus mislim da nam vise odgovara da u prvoj utakmici veci pritisak bude na domacinu..

Posted
8 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ja bih voleo prvo sa Parizom da ukrstimo.

Teško da mi možemo sa Parizom. To nekako da budemo mi i oni na pozicijama 4 i 5. Pre će komšije sa Parizom ili Bajernom, a to bi za njih bio jedini put do F4. 

Posted

Ja bih bas voleo da igramo sa njima u play off-u. Bez obzira na sve, mislim da nisu bolji i da smo mi prethodne dve utakmice pre izgubili svojim glupostima nego sto su oni bili bolji. Oni su ocigledno dosli spremniji za tucu i provokacije pa se nadam da su nasi valjda naucili nesto. 

Ako budemo kompletni, mislim da bi bilo 60:40 da mi idemo dalje (i da samim tim njihov najveci navijac i coravo zlo pate, sto bi bio dodatni benefit)

Posted

20 minuta nesportskih greški na fiba svetskom prvenstvu. Ima naravno klasičnih primera, ali pogledajte neke situacije za šta je sve svirana nesportska pre nego što krenete da prdite. Evo npr ova situacija oko 5min na klipu kad čovek ide na zakucavanje, u procesu udara u lice defanzivca i dobija nesportsku. Nema namere da ga udari ali ima kontakta u predelu lica. I onda treba neko da me ubedi da ono Kalinićevo nije nesportska. 

• +1 2
  • Haha 1
  • -1 1
Posted
On 16. 2. 2025. at 14:02, Heaviside said:

@Djolle

Da li molim te možeš da nam daš tvoje viđenje ovih situacija i da pri tome uzmeš u obzir da su ih tvoje kolege donele posle gledanja snimka? O čemu se tu radi? Forumaši ne poznaju pravila? Sudije iz top 10 ne znaju dovoljno dobro pravila? Poznaju ali kradu preko snimka umesto na drugim mestima? Nešto deseto?

Vać par godina preskačem kup, ne idem na utakmice, tako da ni finale nisam gledao. Od ljudi u čiju objektivno i stručnost verujem, čuo sam da je suđenje bilo korektno, par grešaka kojih ima na svakoj utakmici, ništa drastično na jednu ili drugu stranu... 

• +1 1
  • Hvala 8
Posted
57 minutes ago, Djolle said:

Vać par godina preskačem kup, ne idem na utakmice, tako da ni finale nisam gledao. Od ljudi u čiju objektivno i stručnost verujem, čuo sam da je suđenje bilo korektno, par grešaka kojih ima na svakoj utakmici, ništa drastično na jednu ili drugu stranu... 

Nikakav komentar na nogu u glavu?

• Tužno 2
Posted

Sasvim korektan sut u glavu, nista spec

• +1 1
  • Haha 2
  • Tužno 1