February 15Feb 15 2 minutes ago, Milošica said: Pozdrav Blok, ne treba ti ovo. Ja sam seljačina bezobrazna, sva sreća pa su većina ostalih Grobara gospoda i odgovaraju ti kako zaslužuješ. Hvala na savetu.Brate glupa je prica,Covic savez svi su protiv Partizana itd.Ne funkcionise to tako ali jebiga ko ce da ubedi ljude u suprotno. Partizan je stvarno igrao dobro,i da je osvojio kup bilo bi i te kako zasluzeno
February 15Feb 15 6 minutes ago, Блок_64 said: Hvala na savetu.Brate glupa je prica,Covic savez svi su protiv Partizana itd.Ne funkcionise to tako ali jebiga ko ce da ubedi ljude u suprotno. Partizan je stvarno igrao dobro,i da je osvojio kup bilo bi i te kako zasluzeno Čekam novi izveštaj o Saviću kao ranije što si umeo, potrudi se. Edited February 16Feb 16 by Milošica
February 15Feb 15 1 minute ago, kralj said: Jugosudanac ispade ozbiljna zver, nikad ne bih rekao da može ovako da iskoči. Mogao je Sferopulos doduše malo da rizikuje malo više na drugim frontovima, da ga bar donekle obuzda, ali i ovako je sve izmenio na njemu, nije pao ni trenutka. Odlican je stvarno.Uzivanje je bilo gledati ga kako igra.
February 16Feb 16 12 minutes ago, Milošica said: Čekam novi izveštaj o Saviću kao ranije što si umeo, potrudi se. To sto bih ja tebi mogao da napisem te definitivno ne zanima.Ili te mozda i zanima.Secas se rumuna Ilesa,koji je doveden pre 4 godine u partizan kao veliki projekat. Stan,hrana,stipendija,minuti.... Jel znas gde je sada i ko mu je menadzer.
February 16Feb 16 Znam priču oko malog, a znaš i ti zašto pokrećem ovo. Nisi glup po onome što sam čuo, daleko od toga.
February 16Feb 16 1 minute ago, Milošica said: Znam priču oko malog, a znaš i ti zašto pokrećem ovo. Nisi glup po onome što sam čuo, daleko od toga. Pokreces jer mislis da samo dosao da pljujem Partizan a nije tako.Ne brini isti takve sede i u Zvezdi mozda i gori. Zalosno je to sto se radi u oba kluba,tacnije kako se radi. Ali jebiga svi su namireni para kaplje win win.
February 16Feb 16 1 minute ago, Milošica said: Ne mislim da je u pitanju odnos Partizan -Zvezda. Ti sada jesi iznad toga. Od ovih momaka koji su igrali veceras u kkp trojca s vremena na vreme dolaze kod nas kuci.Neka su zivi i zdravi zabole me koji dres nose.Momci su sjajni kao ljudi. Ako zelimo dobro kosarci ovo ludilo mora da prestane a to moraju prvo da urade i jedan i drugi klub.Na zalost nisu ni blizu toga.
February 16Feb 16 Zato i rekoh da jesi iznad toga i da nisi glup. Za nešto više, iz poštovanja prema godištu mog oca i tvom lepom avataru, raspravio bih u nekim drugim okolnostima. Edited February 16Feb 16 by Milošica
February 16Feb 16 1 minute ago, Milošica said: Zato i rekoh da jesi iznad toga i da nisi glup. Za nešto više, iz poštovanja prema godištu mog oca i tvom lepom avataru, raspravio bih u nekim drugim okolnostima. Uvek sam za druzenje.Jebo ovo.Veruj mi mnogo je gore nego sto mozes da zamislis.
February 16Feb 16 1 minute ago, Блок_64 said: Uvek sam za druzenje.Jebo ovo.Veruj mi mnogo je gore nego sto mozes da zamislis. Doneću flašu vina, ti donesi osmeh.
February 16Feb 16 2 minutes ago, Milošica said: Doneću flašu vina, ti donesi osmeh. E uvek sam nasmejan
February 16Feb 16 1 hour ago, Moća said: Kakav pederski topik Pa, otkako smo saznali da Ostoja vara Sašu sa Drčelom...