Choda Posted February 15 Posted February 15 Poku fintira sam na trojci, pa onda baci loptu u aut. Zeljkov najveci fail je sto misli da moze da ih nauci, igraci su nam jednostavno kosarkaski nemismeni I to je to.
hooyadahoo Posted February 15 Posted February 15 Dobro smo se šibali. Ako dodamo veličinu Bongicina jaja i lepotu celog tima u jednačinu, sasvim je jasno da idemo na f4 ove godine 1
Ryo Posted February 15 Posted February 15 (edited) Svaka cast Zeljku i igracima. Dali smo maksimum. Ne mozes da igras kad su i sudije i savez sve vreme protiv tebe. Petrusev nogom udara Karlika u glavu. Teodosic i ona picketina od Kalinica bi se valjali pola sata. Kalinic kod onog prevoda lopte, rukom sabija glavu Karliku. Ulaz i faul Kenana nad Karlikom, cista nesportska. Cista. Kod finalnog bacanja, kada je promasio Karlik, pre toga ga je neko pogodio nekim predmetom. Edited February 16 by Midžeta 1 6 1
Barrister Posted February 15 Posted February 15 15 minutes ago, Ryo said: Kod finalnog bacanja, kada je promasio Karlik, pre toga ga je neko pogodio nekim predmetom. Šteta što Karlik nije obavešten da ga je neko pogodio. 4
Ryo Posted February 15 Posted February 15 (edited) 13 minutes ago, Barrister said: Šteta što Karlik nije obavešten da ga je neko pogodio. Da se ispravim, preleteo je predmet iznad, tokom sutiranja bacanja. To u zivotu nisam video. Samo kada su cigani domacini, poput drmanja konstrukcije, uzimanje laznog pehara, itd... https://www.instagram.com/reel/DGHGZ18ok7l/?igsh=MTBmYnlscHFiM280eg%3D%3D Edited February 15 by Ryo 1
Блок_64 Posted February 15 Posted February 15 28 minutes ago, Ryo said: Svaka cast Zeljku i igracima. Dali smo maksimum. Ne mozes da igras kad su i sudije i savez sve vreme protiv tebe. Petrusev nogom udara Karlika u glavu. Teodosic i ona picketina od Kalinica bi se valjali pola sata. Kalinic kod onog prevoda lopte, rukom sabija glavu Karliku. Ulaz i faul Kenana nad Karlikom, cista nesportska. Cista. Kod finalnog bacanja, kada je promasio Karlik, pre toga ga je neko pogodio nekim predmetom. ciganska lika, ciganske sudije. Ne bi skodilo da pre nego sto napises nesto,nesto ipak i naucis o kosarci. 2
theanswer Posted February 15 Posted February 15 17 minutes ago, Barrister said: Šteta što Karlik nije obavešten da ga je neko pogodio. Pa da, pošto ga je debil promašio, sve je ok. 3
ZokiAsov Posted February 15 Posted February 15 1 minute ago, Блок_64 said: Cemu nervoza.Ako te bilo sta zanima slobodno pitaj objasnicu ti. Evo reci je l bila nesportska kenana 3 sek pre kraja 2
Блок_64 Posted February 15 Posted February 15 Just now, ZokiAsov said: Evo reci je l bila nesportska kenana 3 sek pre kraja Najteze pitanje,majke mi.Pazi tu sudije gledaju da li je isao na loptu ili ne.Po meni jeste isao na loptu ali ga je udario po rukama,znaci da su je dosudli ne bi pogresili. To ti je ona prica o slobodnom sudiskom uverenju.
Ryo Posted February 15 Posted February 15 4 minutes ago, Блок_64 said: Cemu nervoza.Ako te bilo sta zanima slobodno pitaj objasnicu ti. Teško da neko, ko je polupismen kao ti, može bilo šta da mi objasni. Ho ho ho, kako je ovo smešno... ajmo malo nogom u glavu, pa da se smejemo. 1 2
Блок_64 Posted February 15 Posted February 15 1 minute ago, Ryo said: Teško da neko, ko je polupismen kao ti, može bilo šta da mi objasni. Ho ho ho, kako je ovo smešno... ajmo malo nogom u glavu, pa da se smejemo. Covece nauci prvo sta je nesportski faul. 2 1
smooth.Op Posted February 15 Posted February 15 4 minutes ago, Блок_64 said: Najteze pitanje,majke mi.Pazi tu sudije gledaju da li je isao na loptu ili ne.Po meni jeste isao na loptu ali ga je udario po rukama,znaci da su je dosudli ne bi pogresili. To ti je ona prica o slobodnom sudiskom uverenju. Išao je da napravi faul. To je najtačnije. A mnogo bliže je bio glavi nego lopti. 1
Recommended Posts