SNARC Posted February 15 Posted February 15 2 minutes ago, April said: Uvek isto... Ma koga boli djoka za kup.. 1 1
copkillah Posted February 15 Posted February 15 Ništa mi ovde nismo zaslužili. Braun usrao direktno dva derbija. Željko koji drži Vašingtona u igri iako je sve sjebao što je probao. Sami pali, sami se ubili. 7
Facundo Orellana Posted February 15 Posted February 15 Neverovatna je sposobnost Obradovića u prethodne 4 godine da selektira igrače koji nemaju pojma da igraju za trofeje.
ZokiAsov Posted February 15 Posted February 15 Sterling navija za cigane nema drugog objasnjenja. Sve u svemu odlicno smo se sibali
Jimmy Kowalski Posted February 15 Posted February 15 Peske kuci iz Nisa i sutra trening u 5 ujutru.. 1 1
April Posted February 15 Posted February 15 Realno, serem se na utakmicu u kojoj imamo jednog igrača. Braun, Tajrik, Duja su se krili po ćoškovima usred finala kupa. Dujan, doduše, nije ali tim gore. To što smo lako mogli da pobedimo više govori o Zvezdi nego o nama. 1
Milošica Posted February 15 Posted February 15 Zvezda ima 16 - 10 u EL. Večito ružno, ali večito pobede. Nije nam to smetalo kad je nas Dule trenirao. 1
Orle Zmajević Posted February 15 Posted February 15 Just now, stajebrebilo said: Zvezda zasluzeno, nemamo tim za trofeje. Pogotovo za ove domace. Ne znam zasto se pravi ekipa za ABA i EL i onda izraubujes nosioce na max u kupu. Ako si hteo da budes konkurentan u domacim takmicenjima, morao si bar da ostavis Avramovica i Smajlija u ekipi, ili da dovedes neke domace igrace da napravis balans. Ovako, nidje veze.
Lord Stef Posted February 15 Posted February 15 Ma u startu su u prednosti sto se tice domacih takmicenja zbog sirine rostera, sto je zasluga Zeljka i menadzmenta. Jbg oni su sastavljali tim kako su ga sastavili, svesno, nije se Zeljko u decembru probudio jednog jutra i rekao "pu jebemu pa mi nemamo domacih igraca za kup". Dodjes do toga da ti trofej zavisi od toga da li se Tajrik najeo bromazepama pre meca i na koju je nogu ustao Dujan
Recommended Posts