copkillah Posted February 13 Posted February 13 26 minutes ago, ubibobi said: A što smo izabrali rezervni sastav za ovaj kup? Ograničenje u broju stranaca. 1
ubibobi Posted February 13 Posted February 13 Hvala na pojašnjenju, značajno smo oslabljeni ali to ne bi trebalo da nas spreči da se ložimo, naprotiv 3
Popular Post theanswer Posted February 13 Popular Post Posted February 13 Veći bednik, veće govno, poltron, uvlakač od ovog Cakovića? što komentariše sad Mega Dunav svet nije video. Znači ne pričam o komentatorima, govorim o ljudskoj rasi generalno. Majstor je našao za shodno da ničim izazvan pre početka utakmice Mega Dunav iz "ljubavi prema košarci" kao objektivan posmatrač brani sudijsku trojku sa meča FMP Spartak jer sigurno nisu imali nameru da oštete nikoga i "nisu ničim odlučili pobednika". 11 1
kud u maglu Simoviću Posted February 14 Posted February 14 (edited) kolko ima ovih danilovića? Edited February 14 by kud u maglu Simoviću 2
Lord Stef Posted February 14 Posted February 14 Prilicno lagano na kraju, ocekivao sam mnogo tezu utakmicu
hooyadahoo Posted February 15 Posted February 15 Ne sećam se od vese petrovica da smo imali nešto slično. Do Lakićare 1
theanswer Posted February 15 Posted February 15 Uroš Nikolić uzeo odmor, Juras takođe, mada je svakako u nemilosti. Belošević rekao pušite mi kurac, neću ja da nonstop sudim ova finala kad neće niko drugi. Jovčić rekao neću ni ja ako ne sudi Belošević. 2
uini Posted February 15 Posted February 15 proslo finale kupa je bilo vrj sudjenje a no name sudije, dostojno boljeg euroleage sudijskog performansa; medjutim, zeljko ih je toliko nagrdio na konfi, da od tada ne postoji sudjenje kojem ce biti zadovoljan, makar u kupu. 3
copkillah Posted February 15 Posted February 15 Sigurno će da bude zadovoljlan nakon što je njegov protivnik u finalu delegirao sudije za to isto finale. 1 1 1
uini Posted February 15 Posted February 15 (edited) 11 minutes ago, copkillah said: Sigurno će da bude zadovoljlan nakon što je njegov protivnik u finalu delegirao sudije za to isto finale. pricam o proslom finalu, kada je danilovic bio head of kss; i dan-danas najbednija zeljkova konferencija nakon poraza a ima ih dvocifreno. Edited February 15 by uini 4 1
FPLS Posted February 15 Posted February 15 Ove godine je korigovao taktiku, pa je gomilu otuznih budalastina izbljuvao jos pre finala. 1
Popular Post theanswer Posted February 15 Popular Post Posted February 15 Izdržite braćo Grobari još 2 i po sata, onda će valjda morati u avionski režim telefone da stave. 2 7 1
Recommended Posts