Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, garmonbozia said:

Regler na areni 🫶

Pomislio sam da sam ogluveo

IMG_20250210_195801.jpg.58ab07b4d7b3478696023d155570ef41.jpg

• Wub 1
  • Haha 6
Posted
Just now, Jimmy Kowalski said:

Mitar + Dimitrijevic

Od stranaca kapiram da su sigurni Carlik, Tyrique, Sterling i Lundberg/Bonga

Mitar se valjda još nije oporavio od povrede. Ili jeste? Dimitrijević je na dvojnu licencu? Onda Brendon Dejvis ne igra sigurno. I dujan otpada? Znači ostaje Lundberg / Bonga dilema. Ok.

Posted (edited)
2 minutes ago, Kreator said:

Mitar se valjda još nije oporavio od povrede. Ili jeste? Dimitrijević je na dvojnu licencu? Onda Brendon Dejvis ne igra sigurno. I dujan otpada? Znači ostaje Lundberg / Bonga dilema. Ok.

Jeste, trenirao je sa ekipom. Vanja jos uvek bez kontakta, ali trebalo bi da odradi treninge sutra i prekosutra, pa ako sve bude ok, igrace,..

edit: I da, mali Aleksa na dvojnu..

Edited by Jimmy Kowalski
  • Hvala 1
Posted

Sad Zeljko rece da ce na to ko bude medju 4 stranca uticati i ko ima obaveze sa svojom repkom sledece nedelje. To bi znacilo da mozda planira da pre igra sa Duanom u kupu nego Iffeom. Videcemo..

S jedne strane kao svi jedva docekali EL pauzu, satro mini odmor, a kad ovako pogledas ove nedelje 4 potencijalne tekme, plus sledece reprezentativci jos 2.

Posted (edited)
7 hours ago, Venom said:

Ja ovde na forumu vidim košarkaškog sudiju (bivšeg?) koji strpljivo objašnjava kakva su pravila i kaže: igrač mora da ima mesta da doskoči i završi proces šuta ako odbrambeni igrač na početku šuta nije bio na tom mestu. To je sve konsistentno sa uobičajenim tumačenjem šta je (običan) faul odbrane, a šta faul napada.

Početak i kraj akcije. Jel Iffe stajao na tom mestu pri šutu? Nije. Jel dopustio da James doskoči na parket? Nije. 

james_odraz.jpg

james_doskok.jpg

Meni lično se sviđaju ovakva pravila čak nevezano za to da sam poslednja tri puta izvrnuo zglob upravo ovako. Sviđa mi se jer primorava igrače da igraju čistiju odbranu i to vremenom dovodi do napretka košarke.

Ja bi Dzejmsu davo 1 tehnicku po tekmi samo zbog tih carapa

Edited by Ratamahatta
  • Haha 1
Posted (edited)
5 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Screenshot-20250210-195423-com-morescree

Lud ćelavi, ja bih bogami bežao od ove verzije Tajrika

Bome ćelavi je taf gaj, prilično hladan pogled.

Sad sam mu video deo natalne, to je to.

Edited by Milošica
Posted

U nis idu dzonsovi, sterling i dujan

• +1 3
Posted

Oslanjamo se na centarsku liniju Poku, Balša, Tajrik

• +1 1
Posted

Dosta smo slabiji od Zvezde u ovom sastavu, ali biće mi zanimljivo da vidim kako će se ova domaća osovina snaći u malo većim ulogama od uobičajenih.

Posted

samo da ne ostane nezabelezeno u vezi sinocne utakmice - kapa dole za zadar, ekipu sa srcem i ponosom, nisu se predavali 35,6 minuta, stono bi se reklo - prava prvenstvena.

• +1 5
Posted

Lovro baš fin hakler

Posted

Imam i ja saopštenje

9junzv.jpg.fe1ed5be1dfd367ca1f1bd84b57df85a.jpg

• Haha 4
Posted

Znaci na 4 i 5 Bakica, Poku i Tajrik. Ako ga ne nakljukaju bromazepamima pre utakmice resava to Zvezda u drugoj cetvrtini, samo da napujda nekog na Tajrika da dobije 2 nesportske :D 

Sta igraju ova tri mladca koji su dodati na spisak?

• -1 1