Kreator Posted February 10 Posted February 10 Just now, ZokiAsov said: Sterling bije ko nezdrav Imao je par izjava kada je dolazio u fazonu: Da, jeste, ja sam dobar napadački igrač ali hoću da se pokažem i dokažem da znam dobru odbranu da igram. Nekada malo i pretera ali jbg
uini Posted February 10 Posted February 10 13 minutes ago, theanswer said: idi bre liče izdrkaj kurac, prekini nas da zajebavaš u slobodno vreme drti tok. btw, sta je neka realna ili imaginarna granica u ovom stilu & tonu? jel okej da ti kazem idi bre lice popushi 3x qrca ili moze samo da se drka?
Kreator Posted February 10 Posted February 10 Lepo zakucavanje Majka. Ajde MAAAAJJJKKK Probudi SEEEE!
kud u maglu Simoviću Posted February 10 Posted February 10 evo drame ni iz čega u režiji dragojevića, ne srđana
ZokiAsov Posted February 10 Posted February 10 1 minute ago, hooyadahoo said: Koj im kurac. Obojica na Mijailoviću izgorese Mucko djubre i provokator
DameTime Posted February 10 Posted February 10 Tajrikova neuravnoteženost je već neupitna, pod hitno na terapiju. 1 1
Kreator Posted February 10 Posted February 10 Evo ga i Ife gomila lične. Ovde se nikome od naših ne igra osim Majku i Dujanu.
Jimmy Kowalski Posted February 10 Posted February 10 1 minute ago, DameTime said: Tajrikova neuravnoteženost je već neupitna, pod hitno na terapiju. Ovo mu je terapija, sad se lepo ispraznio i ceka kup u zen modu.. 2
garmonbozia Posted February 10 Posted February 10 (edited) Regler na areni 🫶 Pomislio sam da sam ogluveo Edited February 10 by garmonbozia 1 1
Recommended Posts