Popular Post Vasilij Zajcev Posted June 24 Popular Post Posted June 24 21 minutes ago, ZokiAsov said: Pevali su i o silovanju dece posle nekog kupa... govna bolesna A ta pesma je posebna priča. Meni je majka neki dan napunila 87 godina, živi sama, tj. bez muža već 17 godina. Prvi komšija je teška skotina, igrom slučaja i Ciganin, pravio nam je probleme i dok je ćale bio živ, a nju je pre par cimao oko neke međe da sam morao da intervenišem. Sve to ju je jako uznemirilo, a već je narušenog zdravlja. Zato nisam hteo da je cimam čeprkanjem po detinjstvu koje sam umnogome zaboravio, mada se sećam da me taj komšija vodio u Budvu preko leta da mu pomažem u izgradnji kuće, a zauzvrat dobijem besplatno letovanje.. Svaki put kad čujem tu pesmu obuzme me velika nelagoda i potrošio sam više para na terapiju zbog nje, nego kad sam se razvodio. Ali ništa, sećanja iz Budve su isključivo vezana za građevinu, miniranje neke stene tu pored kuće (to baš wow iskustvo, miniranje u sred naselja) i neke devojčice u koje sam se zaljubljivao na plaži. Doduše, sad sam sa prvom Cigankom u životu, ne Romkinjom nego baš to, cicom koja (je) navija(la) za Zvezdu Ona je isto razvedena i, kako to već ide u ovim godinama, čovek voli malo da začini svoj sexualni život i proba neke stvari koje je propustio/la u puritanskim okovima braka. Igre uloga, te dobri stari bondidž i rejping su tu svakako prve na listi. Ja stvarno nisam u tom fazonu, nikad na žensko nisam ni pomislio da dignem ruku, ali brate mili ovde ti se to ekplicitno traži... U takav boj opet ne ideš bez pesme na usnama i ja uvek instinktivno zategnem onu defanzivnu "I da mi ponudeee..." ali me obično u prvim taktovima preseče šamarčina odozdo i automatski skrečuje na predmetnu pesmu, samo što je onda zapevam iz prvog lica, "KAD SAM BIO DETE MALO..." i krenem u juriš pravedničkog besa. Meni pesma i dalje izaziva nelagodu ali pare više ne dajem na terapiju, već više za neke rekvizite, dok devojka insistira da sve derbije u kojima je Zvezda domaćin gledamo zajedno i da ton na TV-u bude pojačan na max. 1 15 2
Guuundogan Posted June 24 Posted June 24 uini voleo da kampuje na grobarskoj temi i pre 15 godina, bio jedan od retkih koji to cine na b92. meni nisi smetao inace, ovo za macvana sam zaboravio, ide sjajno uz ovu sliku... meni kao exGrobaru i audiofilu, uvek je prirodno bila simpaticna pesma sisaj zvezdo sisaj zvezdo ale kao audiofilu, neprirodno, uvek mi se svidjalo kako zvuci jebi zvezdo glupe grobare inace, sto se mene tice, nasa prava klupska kosarka i derbi u duhu svete igre koju volimo u ovoj zemlji, umrla je tamo negde sa chupa chupsom. i taj sport i taj f4 i ti igraci i bogojevic i taj nike dres, sve mi je to najdraza "sportska" uspomena. lozio sam se naravno do 2010e i nije mi krivo, to je bilo epsko putovanje, ta sezona... ovo sad ne bih da komentarisem i ne dolazim na ovu temu i sad cu se sam ispratiti... 1 1
Vasilij Zajcev Posted June 24 Posted June 24 3 minutes ago, Guuundogan said: meni kao exGrobaru i audiofilu, uvek je prirodno... Prestao sam ovde da čitam Čekaj, jesi bio muškarac od rođenja, ja stvarno ne mogu da povatam kako idu te promene? Ali prirodno 1
uini Posted June 24 Posted June 24 37 minutes ago, shimpr said: Ntilikina, Ntilikina, pusi kurac, Ntilikina ne slusaj ga frenki, lizi pichke instead.
Greek Freak Posted June 24 Posted June 24 4 minutes ago, shimpu said: Sta je sa Jaramazom Ovo je garant neka navlaka na ban u duhu skorasnjih ucitavanja sovinizma glede nogometa, Svicaraca i sl... Neko ti odgovori sa "Jare mozda ne radi to sto pise za Ntilikinu, ali zato Jare jare mazi..." Onda ulete neki koji su aktivni na KK PFC temi sa "a ti hoces da kazes da je Jaramaz Siptar a da oni vole zivotinje...?!".... i opet sve ode u vraziju... 1 2
uini Posted June 24 Posted June 24 (edited) jel se shimpu do malopre zvao shimpr ili sam halucinirao? u svakom slucaju, hes doin gods work Edited June 24 by uini 3
Eleniko Posted June 24 Posted June 24 Jaooo koje carsko priznanje: Kad si bila dete malo Zajcev te je silovao Jasno je ko dan Trpa te Partizan Ima sve i silovanje i anticiganizam Sledeći korak je da kupiš megafon I da pređeš na pravu Romkinju haha/preporuka/ 1 4
ZokiAsov Posted June 24 Posted June 24 Sad sam video jaramaza u hotelu, pitao sam ga, kaze nije siptar 5
Kreator Posted June 24 Posted June 24 35 minutes ago, ZokiAsov said: Sad sam video jaramaza u hotelu, pitao sam ga, kaze nije siptar Već je bilo reči o poreklu njegovog prezimena. Evo za one koje su propustili : https://www.espreso.co.rs/sport/kosarka/1131995/ognjen-jaramaz-prezime-poreklo
Recommended Posts