Papovac Posted February 10 Posted February 10 1 hour ago, uini said: šta želiš da kažeš? nista, osim da postoji slobodno sudijsko uverenje
Uskebasi Posted February 10 Posted February 10 3 hours ago, MiddleClass said: Aman, nije Djoletovo tumacenje no je pravilo jasno da jasnije ne moze biti. S obrizom da je pravilo jasno da je moze biti jasnije, ima li jos neki primer, na primer na utakmicama EL ove sezone da je sudija svirao faul igracu koji je posle odraza napadaca usao u putanju istom. Nemoguce da je Ife prvi i jedini koji je skočio prema protivnickom igracu 1 1
Papovac Posted February 10 Posted February 10 (edited) davis na 1:30, nije faul. Edited February 10 by Papovac
uini Posted February 10 Posted February 10 4 minutes ago, Uskebasi said: Nemoguce da je Ife prvi i jedini koji je skočio prema protivnickom igracu mislim da će se ovo dešavati samo u tekmama partizana & njima na štetu; nisam siguran ali sve ukazuje na to. 2
Milošica Posted February 10 Posted February 10 (edited) Uini brate koji ti je kurac Edited February 10 by Milošica
Uskebasi Posted February 10 Posted February 10 10 minutes ago, uini said: mislim da će se ovo dešavati samo u tekmama partizana & njima na štetu; nisam siguran ali sve ukazuje na to. Mislis na ovo tvoje mučno trolovanje? Da, svesni smo toga da ćeš nam se dešavati posle svake utakmice. I pre svake utakmice. I nekako uvek...
uini Posted February 10 Posted February 10 10 minutes ago, Uskebasi said: Da, svesni smo toga da ćeš nam se dešavati posle svake utakmice. I pre svake utakmice. I nekako uvek... pa to i ja kažem a neki kli me je najeo govnima i naduvao odjebom jer sam tvrdio onomad da i vi tako mislite.
Papovac Posted February 10 Posted February 10 (edited) 29 minutes ago, uini said: mislim da će se ovo dešavati samo u tekmama partizana & njima na štetu; nisam siguran ali sve ukazuje na to. tako je bilo ii '43, udarise i cetnici, ustase, italijani, svabe... ma svi. mada na kraju pobedismo. Edited February 10 by Papovac 1
Venom Posted February 10 Posted February 10 (edited) 50 minutes ago, Uskebasi said: S obrizom da je pravilo jasno da je moze biti jasnije, ima li jos neki primer, na primer na utakmicama EL ove sezone da je sudija svirao faul igracu koji je posle odraza napadaca usao u putanju istom. Nemoguce da je Ife prvi i jedini koji je skočio prema protivnickom igracu Evo ima ovde 11 minuta primera sa prošlog SP, od kojih su neki identični ovoj situaciji Ovaj na 1:56 bi preskočio jedno metar i po unapred da nije fauliran u skoku Ima Bertans na 3:00 Ima ovaj na 3:23 što je izvrnuo zglob i to nogu koju je isturio napred pola metra™ pa sudije gledale snimak i svirale nesportsku Ima i drugačijih situacija ali zajedno je svima jedno, da citiram komentatorku "gotta let shooters land" Ima i nekih naših, npr. Dobrić da ne bude da samo nas kradu. Edited February 10 by Venom
Uskebasi Posted February 10 Posted February 10 34 minutes ago, Venom said: Evo ima ovde 11 minuta primera sa prošlog SP, od kojih su neki identični ovoj situaciji Ovaj na 1:56 bi preskočio jedno metar i po unapred da nije fauliran u skoku Ima Bertans na 3:00 Ima ovaj na 3:23 što je izvrnuo zglob i to nogu koju je isturio napred pola metra™ pa sudije gledale snimak i svirale nesportsku Ima i drugačijih situacija ali zajedno je svima jedno, da citiram komentatorku "gotta let shooters land" Ima i nekih naših, npr. Dobrić da ne bude da samo nas kradu. Na ovom klipu se vidi da je za jedno jasno da ne moze biti jasnije pravilo, bas retko svirana namerna
Kreator Posted February 10 Posted February 10 Jel Slaviša drži u podrumu Željka posle svake utakmice? Ovo postaje veoma neprijatno. Čovek je operisan od ozbiljne košarke a pritom je i glup, nažalost.
Jimmy Kowalski Posted February 10 Posted February 10 Koliko je Balsa nemocan u svakoj situaciji u napadu, osim kada ima otvoren put da zakuca.. 2
kud u maglu Simoviću Posted February 10 Posted February 10 ako ništa bar se tajrik odmara al da ajzea nemože da se skine ni protiv ovih i valida 1
theanswer Posted February 10 Posted February 10 (edited) 1 hour ago, uini said: pa to i ja kažem a neki kli me je najeo govnima i naduvao odjebom jer sam tvrdio onomad da i vi tako mislite. idi bre liče izdrkaj kurac, prekini nas da zajebavaš u slobodno vreme negooo imam jedno pitanje za venoma i midllea, šta se dešava u EL ako je mrtva lopta i da li mogu da mi ukažu gde u pravilima FIBA to piše čisto za future refference Edited February 10 by theanswer
Recommended Posts