Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, uini said:

šta želiš da kažeš?

nista, osim da postoji slobodno sudijsko uverenje:laugh:

Posted
3 hours ago, MiddleClass said:

Aman, nije Djoletovo tumacenje no je pravilo jasno da jasnije ne moze biti.

Screenshot_2025-02-10-13-17-20-292_com.mi.globalbrowser-edit.jpg

S obrizom da je pravilo jasno da je moze biti jasnije, ima li jos neki primer, na primer na utakmicama EL ove sezone da je sudija svirao faul igracu koji je posle  odraza napadaca usao u putanju istom.

Nemoguce da je Ife prvi i jedini koji je skočio prema protivnickom igracu

• +1 1
  • Tužno 1
Posted (edited)

davis na 1:30, nije faul.

Edited by Papovac
Posted
4 minutes ago, Uskebasi said:

mislim da će se ovo dešavati samo u tekmama partizana & njima na štetu; nisam siguran ali sve ukazuje na to.

• Haha 2
Posted (edited)

Uini brate koji ti je kurac

Edited by Milošica
Posted
10 minutes ago, uini said:

mislim da će se ovo dešavati samo u tekmama partizana & njima na štetu; nisam siguran ali sve ukazuje na to.

Mislis na ovo tvoje mučno trolovanje? Da, svesni smo toga da ćeš nam se dešavati posle svake utakmice. I pre svake utakmice. I nekako uvek... 

Posted
10 minutes ago, Uskebasi said:

Da, svesni smo toga da ćeš nam se dešavati posle svake utakmice. I pre svake utakmice. I nekako uvek... 

pa to i ja kažem a neki kli me je najeo govnima i naduvao odjebom jer sam tvrdio onomad da i vi tako mislite.

Posted (edited)
29 minutes ago, uini said:

tako je bilo ii '43, udarise i cetnici, ustase, italijani, svabe... ma svi. mada na kraju pobedismo.

Edited by Papovac
  • +1 1
Posted (edited)
50 minutes ago, Uskebasi said:

S obrizom da je pravilo jasno da je moze biti jasnije, ima li jos neki primer, na primer na utakmicama EL ove sezone da je sudija svirao faul igracu koji je posle  odraza napadaca usao u putanju istom.

Evo ima ovde 11 minuta primera sa prošlog SP, od kojih su neki identični ovoj situaciji

Ovaj na 1:56 bi preskočio jedno metar i po unapred da nije fauliran u skoku

Ima Bertans na 3:00

Ima ovaj na 3:23 što je izvrnuo zglob i to nogu koju je isturio napred pola metra™ pa sudije gledale snimak i svirale nesportsku

Ima i drugačijih situacija ali zajedno je svima jedno, da citiram komentatorku "gotta let shooters land"

Ima i nekih naših, npr. Dobrić da ne bude da samo nas kradu.

Edited by Venom
Posted
34 minutes ago, Venom said:

Evo ima ovde 11 minuta primera sa prošlog SP, od kojih su neki identični ovoj situaciji

Ovaj na 1:56 bi preskočio jedno metar i po unapred da nije fauliran u skoku

Ima Bertans na 3:00

Ima ovaj na 3:23 što je izvrnuo zglob i to nogu koju je isturio napred pola metra™ pa sudije gledale snimak i svirale nesportsku

Ima i drugačijih situacija ali zajedno je svima jedno, da citiram komentatorku "gotta let shooters land"

Ima i nekih naših, npr. Dobrić da ne bude da samo nas kradu.

Na ovom klipu se vidi da je za jedno jasno da ne moze biti jasnije pravilo, bas retko svirana namerna 

Posted

Jel Slaviša drži u podrumu Željka posle svake utakmice? Ovo postaje veoma neprijatno. Čovek je operisan od ozbiljne košarke a pritom je i glup, nažalost.

Posted

Koliko je Balsa nemocan u svakoj situaciji u napadu, osim kada ima otvoren put da zakuca..

• +1 2
Posted

ako ništa bar se tajrik odmara

:fantom:

al da ajzea nemože da se skine ni protiv ovih i valida

:fpalm:

• +1 1
Posted (edited)
1 hour ago, uini said:

pa to i ja kažem a neki kli me je najeo govnima i naduvao odjebom jer sam tvrdio onomad da i vi tako mislite.

idi bre liče izdrkaj kurac, prekini nas da zajebavaš u slobodno vreme 

negooo imam jedno pitanje za venoma i midllea, šta se dešava u EL ako je mrtva lopta i da li mogu da mi ukažu gde u pravilima FIBA to piše

čisto za future refference 

Edited by theanswer
Posted

Sterling bije ko nezdrav

• +1 1
  • Wub 1