February 10Feb 10 17 minutes ago, Papovac said: mislim da smo slicnu situaciju imali u milanu, kada je rambo sutirao. nije sviran ni faul. Rules for me but not for thee
February 10Feb 10 ček @Djolle hoćeš da kažeš da ovo pomeranje desne noge od cca 0.5m nije pokušaj iznuđivanja
February 10Feb 10 1 hour ago, Djolle said: Još da neko objasni tv komentatorima, da sudije ovde nisu ništa izmislile ili dosudile samo zato što je Majk Džejms u pitanju, to bi pomoglo da širi auditorijum tokom prenosa ima prave informacije. nije kao da tv komentatori obavezno žive u neznanju, nego su besramni promoteri najnižih poriva klubaštva; ako zapomažu kako nas kradu, onda će i klub imati opravdanje i komentator biti podržavan od strane navijačkog tela. naravno da ne objašnjavam ovo tebi, samo koristim post da prijavim govnariju u medija logici.
February 10Feb 10 56 minutes ago, Papovac said: mislim da smo slicnu situaciju imali u milanu, kada je rambo sutirao. nije sviran ni faul. šta želiš da kažeš?
February 10Feb 10 Prekidam raspravu zbog bitne informacije Ova lutkica danas slavi rođendan, valjda je potpisao šta treba
February 10Feb 10 5 minutes ago, DameTime said: Ova lutkica danas slavi rođendan, valjda je potpisao šta treba kada sam bio mlad, tako su zvali pola grama, obično dopa
February 10Feb 10 e sad, nezgodno je i što je dop braon a sterling braun mislim, prekidam bitnu informaciju kojom je prekinuta rasprava.