Midžeta Posted February 10 Author Posted February 10 Ovo je jace i od Mindas vs Nenad o penalu za vreme EP 1
garmonbozia Posted February 10 Posted February 10 17 minutes ago, Papovac said: mislim da smo slicnu situaciju imali u milanu, kada je rambo sutirao. nije sviran ni faul. Rules for me but not for thee 1
kud u maglu Simoviću Posted February 10 Posted February 10 ček @Djolle hoćeš da kažeš da ovo pomeranje desne noge od cca 0.5m nije pokušaj iznuđivanja 1
garmonbozia Posted February 10 Posted February 10 Po ovome što je okačio @MiddleClass izgleda da nije: 1
smooth.Op Posted February 10 Posted February 10 16 minutes ago, hooyadahoo said: A da je doskočio na Bongicino jaje? 1
uini Posted February 10 Posted February 10 1 hour ago, Djolle said: Još da neko objasni tv komentatorima, da sudije ovde nisu ništa izmislile ili dosudile samo zato što je Majk Džejms u pitanju, to bi pomoglo da širi auditorijum tokom prenosa ima prave informacije. nije kao da tv komentatori obavezno žive u neznanju, nego su besramni promoteri najnižih poriva klubaštva; ako zapomažu kako nas kradu, onda će i klub imati opravdanje i komentator biti podržavan od strane navijačkog tela. naravno da ne objašnjavam ovo tebi, samo koristim post da prijavim govnariju u medija logici. 2 1 1
uini Posted February 10 Posted February 10 56 minutes ago, Papovac said: mislim da smo slicnu situaciju imali u milanu, kada je rambo sutirao. nije sviran ni faul. šta želiš da kažeš?
garmonbozia Posted February 10 Posted February 10 7 minutes ago, uini said: šta želiš da kažeš? da i bogati plaču
uini Posted February 10 Posted February 10 2 minutes ago, garmonbozia said: da i bogati plaču vaistinu plaču
DameTime Posted February 10 Posted February 10 Prekidam raspravu zbog bitne informacije Ova lutkica danas slavi rođendan, valjda je potpisao šta treba 1
uini Posted February 10 Posted February 10 5 minutes ago, DameTime said: Ova lutkica danas slavi rođendan, valjda je potpisao šta treba kada sam bio mlad, tako su zvali pola grama, obično dopa 1
uini Posted February 10 Posted February 10 e sad, nezgodno je i što je dop braon a sterling braun mislim, prekidam bitnu informaciju kojom je prekinuta rasprava.
DameTime Posted February 10 Posted February 10 Kad gledaš Sterlinga na terenu svakako si high, tako da može 🙃
uini Posted February 10 Posted February 10 recite ne drogama, posebno heroinu i onom krokodilu driogi
Recommended Posts