Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted
37 minutes ago, uini said:

pa zbog takvog rezona je i uvedena ovakva rigidnost.

kao, boli me dupe sta ce da se desi ako krenes unapred, mozes misliti.

ja bih to jos grdje sankcionisao, jedino tako se ljudi uce

Primenjuje li se to pravilo prilikom ulaza pod kos? Ono kao, napadac je u dvokoraku, sme li odbrambeni da bude blizu mesta gde ce da doskoci napadac? 

• Tužno 1
Posted

14-12, jos 8 tekmi do kraja

Kuci baskonija, efes, alba i u poslednjem kolu real

U gostima oly, barsa, bayern, zalgiris

Jel realno 18-16 na kraju? Dobijemo 3 kuci i jednu od bayern/zalgiris u gostima

Bice jebeno, otprilike oly sigurno gubimo, a ovih 7 zavisi na koju nogu ustanemo taj dan.

I opet 18-16 mozda ne bude dovoljno... Prosle godine smo otpali sa 16-18 (11. mesto), a baskonija je bila osma sa 18-16

• +1 1
Posted (edited)

Realno? Pa 18-16 bi trebalo da bude neki minimum da uzmemo. Više nego realno. 

Bićemo u najgorem slučaju na 20-14 pazi šta sam rekao. 

Edited by theanswer
  • +1 4
Posted
2 hours ago, *edited by mod said:

Edit: Sterling je navodno već produžio ugovor posle Derbija

Ne verujem dok ne vidim zvaničnu objavu :D 

Posted
2 hours ago, Heaviside said:

Te kontakte nogama prilikom šuta sa distance prečesto sude totalno suprotno duhu igre. Nekad protiv odbrane, nekad protiv napada. Pozdravljam želju da se smanji broj povreda na doskoku, ali daleko od toga da ima smisla svirati svaki kontakt nogama. Ovde obojica izvode prirodne pokrete kakvi se izvode od kada se igra košarka i to po meni apsolutno ne sme da se sankcioniše. Ni ono kad se napadač iz izlaska iz bloka tako odrazi da malo izbaci nogu i sa pola metra udaljenosti malo zakači čuvara po nozi ne bih svirao. Za ono što Musa radi bih davao tehničku za floping umesto faul odbrani. Za ulazak u cilindar čija je baza mesto odraza takođe tehnička, ali ako se napadač odrazi unapred onda odbrana ne bi smela da ima odgovornost za mogući nezgodan doskok. 

To, ali i ne samo kontakte nogama već i neke sitne dodire, kontakte rukom koje inicira šuter, za sve se daju bacanja. 
Lično mi to ide na tri falusa, u moje vremetm ako je čuvar pored tebe nema šuta, nisi uradio dovoljno da se oslobodiš čuvara i napraviš sebi prostor za šut.

Ovo danas liči na 3p contest na kom defanzivci kao nešto mašu da bi kobajagi smetali. 

• +1 3
Posted

Jel ima neka dobra duša da podeli onaj YT kanal gde imaju extended highlights? Hvala

Posted

Meni je ta situacija izgledala bezazleno i nikad je ne bih svirao kao faul odbrane, ali mogu da razumem da sudija bar ima neki argument da pravda odluku zato što se Ife malo pomerio nakon skoka. Nekoliko santimetara, ali videlo se. 

Ono što ja ne mogu da shvatim je Bongicin faul na Papajanisu. Jel moze neki ekspert da mi objasni kako to može da bude faul odbrane? Bongica bio ukopan u mestu u trenutku skoka i ich se pomerio nije

• +1 1
Posted (edited)

image.thumb.png.74b25ff2e7754a72f7d8f66b71381b42.png

image.thumb.png.fe9461bb498c061f409b78f803798335.png

Edited by az67
  • +1 2
  • Hvala 1
Posted
12 minutes ago, az67 said:

image.thumb.png.74b25ff2e7754a72f7d8f66b71381b42.png

image.thumb.png.fe9461bb498c061f409b78f803798335.png

Oooo vidi ti Dujana. 

Zar Bongica ne bi trebao da ima 0?

Sa Lakićarom na parketu primamo 65 na 40 min (ovde erekcija smajli)

Posted
52 minutes ago, hooyadahoo said:

Ono što ja ne mogu da shvatim je Bongicin faul na Papajanisu. Jel moze neki ekspert da mi objasni kako to može da bude faul odbrane? Bongica bio ukopan u mestu u trenutku skoka i ich se pomerio nije

Morao je da mu ostavi prostor da bezbedno prodje, evo sad ce uini da objasni :nobles:

• Hvala 1
Posted
53 minutes ago, hooyadahoo said:

Jedino što mi iole ima logike je da je inicijalno sviran faul zbog lošeg postavljanja, odnosno da sudije nisu smatrale da je Bonga bio čvrsto na zemlji i da je dobio kontakt u grudi. To ne bi trebalo da je podložno čelendžu, tamo može da se proverava faul koji je sviran zbog gaženja polukruga ispod koša. U tom slučaju je nejasno zašto su sudije pristale da proveravaju nešto što ne podleže čelendžu.

• +1 1
Posted

sad bih voleo da mi neko objasni kako su faulovi nad jamesom i panterom(protiv oly) nisu ista stvar

Posted (edited)
2 hours ago, MocaVukotic said:

Naravno da je realno ali kako stvari stoje pre ćemo da dobijemo 3 u gostima i jednu kući

Edited by ubibobi
Posted
3 hours ago, MocaVukotic said:

Bice jebeno, otprilike oly sigurno gubimo, a ovih 7 zavisi na koju nogu ustanemo taj dan.

I opet 18-16 mozda ne bude dovoljno... Prosle godine smo otpali sa 16-18 (11. mesto), a baskonija je bila osma sa 18-16

• +1 1