Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted

Kad cigani navijaju za nas ne može se izgubiti.

Ringla brat. Rijetko viđen talenat.

Ostoja izdrži,.

Posted
1 hour ago, J-♣ said:

Mogao bi i mučeni Virtus da nam učini što smo ih častili da im ne bude start 0-5    :basket:

na poluvremenu protiv Pariza vode  46:35  :)

:isuse:

šonje

• +1 2
Posted

ako smem da primetim da je brendon prelomio i u bolonji, a i u monaku

đorđije, tebe gledam

:fantom:

• +1 3
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

đorđije, tebe gledam

Nadam se da je i u glavi prelomio kako treba.

Posted

jako dobre partije pruža već neko vreme, nije motm

al ono što isporuči je zlata vredno

• +1 3
Posted
10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

đorđije, tebe gledam

Sad ce da se vrati da bi opet otisao 

Posted
2 hours ago, Lord Stef said:

Rambo skinuo traku, nasi su

Ovde sam znao da ih imamo. Kako je skinuo traku ubi ih, 9 poena za 5 minuta, sam nas je drzao na pocetku trece

• +1 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
13 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

đorđije, tebe gledam

Brendon Dejvis srpski heroj

• +1 5
  • Haha 3
Posted
1 hour ago, Midžeta said:

Vidi ga :lol:

Samo ti rantuj protiv Ostoje, prisloničkog lorda, nego kazem da ne mora u sekund nakon ovakve, ali to sam samo ja

Još jednom, odgovor je ovo što sam napisao ranije :

1 hour ago, Kreator said:

Naravno da može. Odvojiš te događaje, dokumentuješ ih uz sudijski pravilnik. Moraš im staviti do znanja da znaš da nas kradu i da nismo budale. Inače će biti još veća krađa u play-inu / play offu.

Lako je jahati konja i napijati se od sreće. Neka radi svoj posao umesto da menja tupee.

Ostoja neka radi svoj posao, nemam više šta da dodam o njemu.

Šta mislite da je bio neizvestan finiš, da li bi sudije opet tako bezočno krale ili ne? Ili da smo izgubili sa pola koša? Ovako, kada su videli da su ovi razvaljeni i oni odustali od krađe jer nije bilo svrhe.

Šta mislite da sada igramo protiv Reala zadnju utakmicu da nam je biti ili ne biti za play off / play in, da li bi sudije krale lopatom kao večeras? Kada su ovako večeras krale sudije za onog ruskog tajkuna onda očekujem još jače za Real.

Jednostavno, ako budemo zatvarali oči i ne budemo se žalili na lopovluk biće ono - ćutanje je znak odobravanja, kradi još jače.

Naravno da se radujem ovakvoj sjajnoj utakmici koju smo odigrali. Sjajna taktika, odlične izmene, Željko je potopio Spanulisa.

Svaka čast još jednom za celu ekipu i stručni štab. Posle one fantastične pobede protiv Pao-a u Beogradu ovo mi je druga najomiljenija utakmica ove sezone jer smo pobedili 8 protivničkih igrača na terenu.

• +1 1
Posted

Jeste, Evroliga će da se usere kad Ostoja izda saopštenje. Sledeći koraci su zviždanje himni EL i skandiranje 'fuck you referee'.

:covid19:

• +1 5
  • Haha 1
Posted

Nama je i bitno da dvojica centara budu fokusirani kao danas, kombinovano su natrpali 32 poena sa 13/19 iz igre, a dobrano su poništili drugu stranu. Bez glupih faulova, izgubljenih lopti, svađa sa sudijama i samim sobom, a u službi tima. Od većine protivničkih ekipa imamo bolju centarsku liniju i to treba eksploatisati, kao što smo na 1/2 jaki, jedino fali jedna startna četvorka, iako Bonga krpi tu muški, čak i ćoškari u napadu kada treba. Nekako smo u gostima sada u super ritmu, a generalno štucamo na domaćem terenu. Kao da nas jede trema i prevelika očekivanja, bili smo u derbiju baš u kontraritmu, a ni protiv Pariza nije bilo baš glatko. Na 7-6 u oba pravca. Bolji smo kada su kratke pauze, kada je bilo 8-9 dana za pripremu EL utakmice, bili smo očajni. 

• +1 3
Posted

Screenshot-20250207-231441-com-android-c

Ovose nisam nado

• +1 1
  • Wub 3
Posted

Samo da ne ostane zaboravljena još jedna sjajna partija Lakića. Odigrao odličnu odbranu i na Džejmsu i na Strazelu.

• +1 6
Posted (edited)

Znao sam da ćete da divljate zbog sudija, polako ljudi, ne želimo valjda da ličimo na komšiluk po tom pitanju...

Bilo je naravno grešaka i pogrešnih odluka, ali rekao bih da smo bili prenervzni i stalno nešto tražili, Željko je par puta u prvom poluvremenu tražio faul posle koša za neke minorne kontakte koji se realno ne sude, bio je izgleda ekstra motivisan zbog Spanulisa, nemam drugo objašnjenje. Generalno je kriterijum bio ok, pustili su kontakt na obe strane, igrali smo čvrstu odbranu, sve vreme, i nismo ulazili u probleme sa faulovima kao na derbiju, četvrtu četvrtinu smo odigrali sa jednim faulom do pred kraj  i one nesporstke kad je sve bilo rešeno.

Meni je fascinantno da sportski novinari koji prenose košarku godinama, ulažu 0 vremena da nešto nauče o pravilima sporta koji prenose, već samo ostrašćeno navijački lupaju, pa onda utisak prenose i na gledaoce. Pa evo malo edukacije za situaciju oko koje je bilo najviše reči (copy paste sa sudijske viber gripe od jednog aktivnog kolege)

"Sudije mogu na zahtev trenera (Spanulis) ili na svoju ličnu inicijativu da gledaju da li je postojao "Act of violance". Kada je šuter u vazduhu njemu odbrana mora da ostavi slobodno mesto za doskok, a to je ono koje je bilo slobodno onog momenta kada je on skočio. Odbrana je ovde stala u prostor koji je bio slobodan i James je doskočio i izvrnuo zglob. Sva sreća prošao je bez povrede. Ovde sudeije imaju zahtev/nalog da mora da se  dosudi nesportska jer se puno dobrih (skupo plaćenih) igeača ovako povredilo.
Kazna za nesportsku je 2 bacanja i lopta sa strane. Međutim kada je nesportska u akciji šuta nakon pogotka, priznaje 2 ili 3 poena i šuter ima 1 bacanje i loptu sa strane.
Pošto se nastavio napad i desio se novi posed, nema dodatnog poseda lopte i nastavlja se igra kako je zaustavljena.
Onda su Željku sugerisali da su sudije pogrešile i dale 2 bacanja umesto 1. To je pogreška koja može da ispravi do poslednja 2 minuta poslednje četvrtine"

Dakle jedina greška u toj situaciji je bila dodeljivanje 2, umesto jednog bacanja, i to je greska koja po pravilima moze da se ispravi što su sudije i uradile. Eventialno je greška što odmah nisu dosudile nesportski faul Ifea, ali to je uživo bilo teško videti jer je izgledalo kao legitimna kretnja odbrane. I odatle počienje svo nepoverenje i kuknjava na sudijske odluke. Meni je takođe delovao kao faul ono na Dejvisu, pre tehničke, ali bože moj, treba da naučimo da se skoncentrišemo na sebe i na igru i kad se bunimo da se bunim za stvari koje imaju smisla i na pravi način. Da smo bili malo mirniji, a naročito na kraju kad smo mogli pametnije da iskoristimo 3 mala faula koja smo imali na raspolaganju bilo bi pomenutih +25 i ne bidmo toliko pričali o suđenju.

Edited by Djolle
  • +1 8
  • Hvala 1
  • -1 1