Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

3 minutes ago, Milošica said:

Ne možemo mi tu ništa.

Ali borimo se - partizanski.

Naravno da može. Odvojiš te događaje, dokumentuješ ih uz sudijski pravilnik. Moraš im staviti do znanja da znaš da nas kradu i da nismo budale. Inače će biti još veća krađa u play-inu / play offu.

Lako je jahati konja i napijati se od sreće. Neka radi svoj posao umesto da menja tupee.

Edited by Kreator

• Replies 16k
  • Views 798.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

• Author

Karađorđe aj uzivaj u pobedi, nemoj odma u rant o Ostoji

2 minutes ago, Midžeta said:

Na spisku je.

• Author
Just now, Milošica said:

Na spisku je.

Nisam ni sumnjala

• Popular Post

Ovo mi je do sada definitivno najdraza pobeda jer nisu sudije samo jednom pokusale da kradjom promene momentum i vrate domacina, vec vise puta. Iskreno sa zadivljen smirenoscu i fokusiranoscu nasih igraca, iako je ovo duplo kolo, umor je uvek veliki i lako je izgubiti zivce. Kada je paljevina kao Tyrique dovoljno smiren da pogodi sva bacanja, to znaci da je opasno dobar posao uradjen u psiholoskoj pripremi meca.

10 minutes ago, Midžeta said:

7 minutes ago, Milošica said:

Na spisku je.

Otići ću sam. Hvala Vam.

31 minutes ago, garmonbozia said:

migel anhel perez jery ukusan sendvič botino

ja procitao midzet

• Author
3 minutes ago, Kreator said:

Otići ću sam. Hvala Vam.

Vidi ga :lol:

Samo ti rantuj protiv Ostoje, prisloničkog lorda, nego kazem da ne mora u sekund nakon ovakve, ali to sam samo ja

6 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ovo mi je do sada definitivno najdraza pobeda jer nisu sudije samo jednom pokusale da kradjom promene momentum i vrate domacina, vec vise puta. Iskreno sa zadivljen smirenoscu i fokusiranoscu nasih igraca, iako je ovo duplo kolo, umor je uvek veliki i lako je izgubiti zivce. Kada je paljevina kao Tyrique dovoljno smiren da pogodi sva bacanja, to znaci da je opasno dobar posao uradjen u psiholoskoj pripremi meca.

Prosto nisu imali šta da izgube i ušli su rasterećeno u meč.

Počinjem ozbiljno da se pribojavam naših domaćinstava, čudan osećaj

8 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

pobeda stručnog štaba 1/1, plus što se ova pobeda mora gledati kao paket sa bolonjom

doktorski ih je našpanovao

36 minutes ago, ZokiAsov said:

Nismo bas morali ovako da ih nasisamo, imao sam partizan pobedjuje do 11 razlike

svaka čast. što kažu sfrj novinari, nije se monako ništa pitao.

• Popular Post

IMG_3767.png.5a1df5259aafaa35a02ba0e264376000.png

džoni ringla ninković, mićica berić 

bogatić je ceo crn i beo