Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

3 minutes ago, Milošica said:

Ne možemo mi tu ništa.

Ali borimo se - partizanski.

Naravno da može. Odvojiš te događaje, dokumentuješ ih uz sudijski pravilnik. Moraš im staviti do znanja da znaš da nas kradu i da nismo budale. Inače će biti još veća krađa u play-inu / play offu.

Lako je jahati konja i napijati se od sreće. Neka radi svoj posao umesto da menja tupee.

Edited by Kreator

• Author

Karađorđe aj uzivaj u pobedi, nemoj odma u rant o Ostoji

2 minutes ago, Midžeta said:

Na spisku je.

• Author
Just now, Milošica said:

Na spisku je.

Nisam ni sumnjala

• Popular Post

Ovo mi je do sada definitivno najdraza pobeda jer nisu sudije samo jednom pokusale da kradjom promene momentum i vrate domacina, vec vise puta. Iskreno sa zadivljen smirenoscu i fokusiranoscu nasih igraca, iako je ovo duplo kolo, umor je uvek veliki i lako je izgubiti zivce. Kada je paljevina kao Tyrique dovoljno smiren da pogodi sva bacanja, to znaci da je opasno dobar posao uradjen u psiholoskoj pripremi meca.

10 minutes ago, Midžeta said:

7 minutes ago, Milošica said:

Na spisku je.

Otići ću sam. Hvala Vam.

31 minutes ago, garmonbozia said:

migel anhel perez jery ukusan sendvič botino

ja procitao midzet

• Author
3 minutes ago, Kreator said:

Otići ću sam. Hvala Vam.

Vidi ga :lol:

Samo ti rantuj protiv Ostoje, prisloničkog lorda, nego kazem da ne mora u sekund nakon ovakve, ali to sam samo ja

6 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ovo mi je do sada definitivno najdraza pobeda jer nisu sudije samo jednom pokusale da kradjom promene momentum i vrate domacina, vec vise puta. Iskreno sa zadivljen smirenoscu i fokusiranoscu nasih igraca, iako je ovo duplo kolo, umor je uvek veliki i lako je izgubiti zivce. Kada je paljevina kao Tyrique dovoljno smiren da pogodi sva bacanja, to znaci da je opasno dobar posao uradjen u psiholoskoj pripremi meca.

Prosto nisu imali šta da izgube i ušli su rasterećeno u meč.

Počinjem ozbiljno da se pribojavam naših domaćinstava, čudan osećaj

8 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

pobeda stručnog štaba 1/1, plus što se ova pobeda mora gledati kao paket sa bolonjom

doktorski ih je našpanovao

36 minutes ago, ZokiAsov said:

Nismo bas morali ovako da ih nasisamo, imao sam partizan pobedjuje do 11 razlike

svaka čast. što kažu sfrj novinari, nije se monako ništa pitao.

• Popular Post

IMG_3767.png.5a1df5259aafaa35a02ba0e264376000.png

džoni ringla ninković, mićica berić 

bogatić je ceo crn i beo