Kreator Posted February 7 Posted February 7 (edited) 3 minutes ago, Milošica said: Ne možemo mi tu ništa. Ali borimo se - partizanski. Naravno da može. Odvojiš te događaje, dokumentuješ ih uz sudijski pravilnik. Moraš im staviti do znanja da znaš da nas kradu i da nismo budale. Inače će biti još veća krađa u play-inu / play offu. Lako je jahati konja i napijati se od sreće. Neka radi svoj posao umesto da menja tupee. Edited February 7 by Kreator 4
Midžeta Posted February 7 Author Posted February 7 Karađorđe aj uzivaj u pobedi, nemoj odma u rant o Ostoji 1
Milošica Posted February 7 Posted February 7 2 minutes ago, Midžeta said: Karađorđe aj uzivaj u pobedi, nemoj odma u rant o Ostoji Na spisku je. 1
Midžeta Posted February 7 Author Posted February 7 Just now, Milošica said: Na spisku je. Nisam ni sumnjala 1
Popular Post Jimmy Kowalski Posted February 7 Popular Post Posted February 7 Ovo mi je do sada definitivno najdraza pobeda jer nisu sudije samo jednom pokusale da kradjom promene momentum i vrate domacina, vec vise puta. Iskreno sa zadivljen smirenoscu i fokusiranoscu nasih igraca, iako je ovo duplo kolo, umor je uvek veliki i lako je izgubiti zivce. Kada je paljevina kao Tyrique dovoljno smiren da pogodi sva bacanja, to znaci da je opasno dobar posao uradjen u psiholoskoj pripremi meca. 14 1
Kreator Posted February 7 Posted February 7 10 minutes ago, Midžeta said: Karađorđe aj uzivaj u pobedi, nemoj odma u rant o Ostoji 7 minutes ago, Milošica said: Na spisku je. Otići ću sam. Hvala Vam.
cedo Posted February 7 Posted February 7 31 minutes ago, garmonbozia said: migel anhel perez jery ukusan sendvič botino ja procitao midzet
Midžeta Posted February 7 Author Posted February 7 3 minutes ago, Kreator said: Otići ću sam. Hvala Vam. Vidi ga Samo ti rantuj protiv Ostoje, prisloničkog lorda, nego kazem da ne mora u sekund nakon ovakve, ali to sam samo ja 1
ubibobi Posted February 7 Posted February 7 6 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ovo mi je do sada definitivno najdraza pobeda jer nisu sudije samo jednom pokusale da kradjom promene momentum i vrate domacina, vec vise puta. Iskreno sa zadivljen smirenoscu i fokusiranoscu nasih igraca, iako je ovo duplo kolo, umor je uvek veliki i lako je izgubiti zivce. Kada je paljevina kao Tyrique dovoljno smiren da pogodi sva bacanja, to znaci da je opasno dobar posao uradjen u psiholoskoj pripremi meca. Prosto nisu imali šta da izgube i ušli su rasterećeno u meč. Počinjem ozbiljno da se pribojavam naših domaćinstava, čudan osećaj 1
kud u maglu Simoviću Posted February 7 Posted February 7 8 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ovo mi je do sada definitivno najdraza pobeda jer nisu sudije samo jednom pokusale da kradjom promene momentum i vrate domacina, vec vise puta. Iskreno sa zadivljen smirenoscu i fokusiranoscu nasih igraca, iako je ovo duplo kolo, umor je uvek veliki i lako je izgubiti zivce. Kada je paljevina kao Tyrique dovoljno smiren da pogodi sva bacanja, to znaci da je opasno dobar posao uradjen u psiholoskoj pripremi meca. pobeda stručnog štaba 1/1, plus što se ova pobeda mora gledati kao paket sa bolonjom doktorski ih je našpanovao 3 1
uini Posted February 7 Posted February 7 36 minutes ago, ZokiAsov said: Nismo bas morali ovako da ih nasisamo, imao sam partizan pobedjuje do 11 razlike svaka čast. što kažu sfrj novinari, nije se monako ništa pitao.
kud u maglu Simoviću Posted February 7 Posted February 7 džoni ringla ninković, mićica berić bogatić je ceo crn i beo 1 5
Recommended Posts