smooth.Op Posted February 7 Posted February 7 2 minutes ago, Kreator said: A mi bez Vanje i najboljeg odbrambenog igrača Nilikine. Brat moj ♥️ 1 1
Midžeta Posted February 7 Author Posted February 7 (edited) Spanulisova glava izgleda kao jaje o.O Makar iz ovog ugla sto su snimali, strasno Edited February 7 by Midžeta 1
Jimmy Kowalski Posted February 7 Posted February 7 Kaze Spanulis da su sudije sve ucinile da im obezbede pobedu, ali da igraci nisu uradili svoj deo posla.. 2
hooyadahoo Posted February 7 Posted February 7 Monakovanje. Bilo bi 60 razlike da nisu dali pištaljke govedu. Tako da: Aaaaaaaaaaaaaaaaa Daj jbte da igramo sve na strani, sve duplo kolo do kraja 1
Facundo Orellana Posted February 7 Posted February 7 Pumpaj, pumpaj. Nabili smo ove jazavce, sada mi je tako žao slepog starta. Doduše, tu smo za 20 pobeda. Samo da se čuva domaći teren, i još koja ovako odigra u gostima, i da nam je što više duplih kola. Pohvale za Tajrikaru, danas je bio skroz fokusiran sa pravilno usmerenom energijom. 1
Jimmy Kowalski Posted February 7 Posted February 7 Just now, hooyadahoo said: Daj jbte da igramo sve na strani, sve duplo kolo do kraja Rada: Kako komentarisete da Partizan nije u stanju da pobedi van Beograda? Zeljko: Hvala lepo sto tako mislite. E bas da vidimo ko nije u stanju.. 1
Kreator Posted February 7 Posted February 7 2 minutes ago, smooth.Op said: Brat moj ♥️ Skapirao sam da se zezaš, naravno. Ali morao sam da dodam Vanju i Nilikinu jer će neko ovo čitati u arhivi ..... nekada. 1
Kreator Posted February 7 Posted February 7 2 minutes ago, Milošica said: Reci tom magarcu koji jaše konja da piše sitnu knjigu evroligi oko izuzeća ova 3 lopova na našim utakmicama. 1
Milošica Posted February 7 Posted February 7 1 minute ago, Kreator said: Reci tom magarcu koji jaše konja da piše sitnu knjigu evroligi oko izuzeća ova 3 lopova na našim utakmicama. Ne možemo mi tu ništa. Ali borimo se - partizanski.
J-♣ Posted February 7 Posted February 7 (edited) Mogao bi i mučeni Virtus da nam učini što smo ih častili da im ne bude start 0-5 na poluvremenu protiv Pariza vode 46:35 Edited February 7 by J-♣ 2
*edited by mod Posted February 7 Posted February 7 10 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Partizan u dva dupla kola, 4 gostovanja- +32, +20, +10 i +17, to je F4 nivo forme. Ostoja nudio prevoz i karte za sva 4 gostovanja čini mi se 1000-1100e
Recommended Posts