February 7Feb 7 Drugar je kućni prijatelj našeg najpoznatijeg sudije. Ovaj mu pre mesec dana reče da kreće odlučujući deo sezone i da obrati pažnju na to koje će sudije EL da stavlja na koje utakmice. Nismo mi, Zvezda, Žalgiris i slični bitni njima. Edited February 7Feb 7 by napadaj
February 7Feb 7 ife je porobio večeras kako je odigrao Arijan isključio Džejmsa Bongara ozbiljan i u napadu i u odbrani
February 7Feb 7 Gde god da igra, Partizan sve redom kida Gde god da igra, Partizan sve redom kida Gde god da igra, Partizan sve redom kida Gde god da igra, Partizan sve redom kida
February 7Feb 7 On 7. 2. 2025. at 19:55, napadaj said: Drugar je kućni prijatelj sa našim najpoznatijim sudijom. Ovaj mu pre mesec dana reče da kreće odlučujući deo sezone i da obrati pažnju na to koje će sudije EL da stavlja na koje utakmice. Nismo mi, Zvezda, Žalgiris i slični bitni njima. Ovo je takva skandalčina da ja ne pamtim. A ne volim suđenje da komentarišem, spreman sam da progutam 3 - 4 uzastopne odluke protiv nas. Ali moramo da tražimo izuzeće ovih lopovčina da nam sude ikada više.