napadaj Posted February 7 Posted February 7 (edited) Drugar je kućni prijatelj našeg najpoznatijeg sudije. Ovaj mu pre mesec dana reče da kreće odlučujući deo sezone i da obrati pažnju na to koje će sudije EL da stavlja na koje utakmice. Nismo mi, Zvezda, Žalgiris i slični bitni njima. Edited February 7 by napadaj 2 1
J-♣ Posted February 7 Posted February 7 Očekivao sam kad ih već časte da mu daju 3 slobodna za nesportsku. 2
garmonbozia Posted February 7 Posted February 7 ife je porobio večeras kako je odigrao Arijan isključio Džejmsa Bongara ozbiljan i u napadu i u odbrani 5
Jimmy Kowalski Posted February 7 Posted February 7 Gde god da igra, Partizan sve redom kida Gde god da igra, Partizan sve redom kida Gde god da igra, Partizan sve redom kida Gde god da igra, Partizan sve redom kida 5
Stela Posted February 7 Posted February 7 Divno i velicanstveno, bas ovde i bas sada. Hvala, crno-beli 2
Popular Post garmonbozia Posted February 7 Popular Post Posted February 7 migel anhel perez jery ukusan sendvič botino 2 9
Kreator Posted February 7 Posted February 7 1 minute ago, napadaj said: Drugar je kućni prijatelj sa našim najpoznatijim sudijom. Ovaj mu pre mesec dana reče da kreće odlučujući deo sezone i da obrati pažnju na to koje će sudije EL da stavlja na koje utakmice. Nismo mi, Zvezda, Žalgiris i slični bitni njima. Ovo je takva skandalčina da ja ne pamtim. A ne volim suđenje da komentarišem, spreman sam da progutam 3 - 4 uzastopne odluke protiv nas. Ali moramo da tražimo izuzeće ovih lopovčina da nam sude ikada više. 2
Recommended Posts