Kreator Posted February 7 Posted February 7 Ma dobro je. Bitno je da nismo izgubili fokus posle onog žalosnog sudijskog cirkusa. Samo neka se sudije ne petljaju više sa skandalima i dobijamo ovo.
Mindaugas Žukauskas Posted February 7 Posted February 7 Partizan je imao odlično suđenje do te odluke, i ne treba uopšte preterano dramiti, imo. Iffe je pomerao noge ka Jamesu i dao sudijama opciju da mogu da ga kazne, a pošto je u pitanju James, to je samo povećalo šanse da se da nesportska. Posle su se sudije malo pogubile, ali i dalje ne vidim da mogu da uzmu ovo Partizanu ako on ne dozvoli. 3
Jimmy Kowalski Posted February 7 Posted February 7 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Partizan je imao odlično suđenje do te odluke, i ne treba uopšte preterano dramiti, imo. Iffe je pomerao noge ka Jamesu i dao sudijama opciju da mogu da ga kazne, a pošto je u pitanju James, to je samo povećalo šanse da se da nesportska. Posle su se sudije malo pogubile, ali i dalje ne vidim da mogu da uzmu ovo Partizanu ako on ne dozvoli. Kada izadjes na sut, normalno da se pomeras ka igracu koji sutira. Poenta je da je James skocio napred i stao na nogu Iffea.. 2
garmonbozia Posted February 7 Posted February 7 Činjenica je da jesmo imali dobro suđenje pa je time i efekat jači kada su uzeli da obrću kriterijum
SNARC Posted February 7 Posted February 7 10 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ja bih ove izbacio dok ne sagrade halu od bar 10k mesta. Totalni mi je bedak gledati ovakvu košarku u podrumu kazina Oni i F1 voze po necemu sto izgleda kao Bg bulevari i terazijski tunel..pare su predivna stvar. 1
Mindaugas Žukauskas Posted February 7 Posted February 7 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Kada izadjes na sut, normalno da se pomeras ka igracu koji sutira. Poenta je da je James skocio napred i stao na nogu Iffea.. Da, ali je normalno i da takvim kretanjem rizikuješ faul. Odbrambeni je dužan da ostavi prostor za doskok, a ne da se vadi na 'ponela me inercija'. Takva su pravila.
Jimmy Kowalski Posted February 7 Posted February 7 Just now, Mindaugas Žukauskas said: Da, ali je normalno i da takvim kretanjem rizikuješ faul. Odbrambeni je dužan da ostavi prostor za doskok, a ne da se vadi na 'ponela me inercija'. Takva su pravila. On se i zaustavio kada se James digao na sut, nije nastavio da mu se priblizava. Nije duzan da se pomera unazad, posto je James taj koji skocio napred,. 1
Kreator Posted February 7 Posted February 7 Napolje vašington i da se ne vrati više. Takav nam ne treba.
Midžeta Posted February 7 Author Posted February 7 (edited) Da imam neku tablu gađala bi se njom u glavu Edited February 7 by Midžeta 3
J-♣ Posted February 7 Posted February 7 Imamo malo sreće sa ovim slabim napadima što nas ne kažnjavaju. 1
Recommended Posts