February 7Feb 7 2 minutes ago, garmonbozia said: Šta napraviše od utakmice, zabrana do kraja sezone za suđenje. Tu je i ova Grkinja što je unakazila komšije Kao što vidiš, nju su kaznili, e tako će i senjor Pereza. Džejms iritira svake sekunde.
February 7Feb 7 1 minute ago, Midžeta said: Nadam se da cemo da dobijemo jer su pored svega pustili i ovo sranje od pesme da add insult to injury Moraš da budeš dosta preciznija jer je otprilike svaka bila takva. Mada sve je bolje od onog penzos tapsanja
February 7Feb 7 Uzasno dranje ovih navijaca i neprirodno navijanje, muzika grozna, sudjenje krs, samo smo mi svetla tacka...zasluzujemo da dobijemo. Edited February 7Feb 7 by Stela
February 7Feb 7 Author 1 minute ago, *edited by mod said: Moraš da budeš dosta preciznija jer je otprilike svaka bila takva. Rose from Black Pink i Bruno Mars, ono apatapatat sranje dok su gledali sto su su dali 2 bacanja Dzejmsari Spoiler
February 7Feb 7 4 minutes ago, *edited by mod said: Moraš da budeš dosta preciznija jer je otprilike svaka bila takva. Raspućin nije sralje.
February 7Feb 7 1 minute ago, SNARC said: Tajrik jbt..bas jbt Nije uzeo terapiju... I odmah kazna Umesto +11 sad je +6 Edited February 7Feb 7 by *edited by mod
February 7Feb 7 Ja bih ove izbacio dok ne sagrade halu od bar 10k mesta. Totalni mi je bedak gledati ovakvu košarku u podrumu kazina
February 7Feb 7 1 minute ago, garmonbozia said: Šteta za zicer. Dobro igramo Da, mogli je lepo okruglo 10 ali ne žalim se. Kao da smo za nijansu stisli u reketu a i MJ nije na nivou, valjda nećemo sa ispustimo sad + su i sudije završile sa svojim brainfarts.
February 7Feb 7 Napisao bih da je za kontrolu u 2/2 potrebno samo da popravimo defanzivni skok i odbranu od pnr Calatesa, ali sa ovakvim sudjenjem svaki dobar momentum mogu da nam ubiju..