Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Čim sam video klošara Pereza znao sam šta se sprema. 

Hteo sam da ih pobedimo jer nam trebaju bodovi..sad zelim da ih dobijemo jer su skrnave zvalave vulvice

Strazel zaslužio laganu tehničku 

krvtijbm šta sad sude

Ništa moraće ovo da se izrudari jer će klošari da progutaju puštaljku do kraja utakmice. 

Šta ovi sude, maj... :angry:

pa da, ova grkinja

Edited by J-♣

Ovakve krađe u seriji su neverovatne. Samo da ne izgubimo fokus igre. Džejmsu treba da se sklone na metar od njega da mu ne sude ništa.

Suđenje kao u srednjem veku. Samo nedostaje da se dodaju kamenjem umesto lopte.

Edited by Kreator

Jel realno da su zajebali i koliko bacanja i čija lopta treba da bude?

• Popular Post

Sad ne znaju zašto su dali Džejmsu dva bacanja umesto jednog. Ovo je da se pokupiš sa terena i napustiš utakmicu, sudije ne znaju pravila

Šta napraviše od utakmice, zabrana do kraja sezone za suđenje. Tu je i ova Grkinja što je unakazila komšije 

Just now, goofs said:

Sad ne znaju zašto su dali Džejmsu dva bacanja umesto jednog. Ovo je da se pokupiš sa terena i napustiš utakmicu, sudije ne znaju pravila

Ovako laički sam očekivao po jedno bacanje i lopta za Monako. A dali MJ dva i nama loptu.

A mi se smejemo nasoj srpskoj ligi..

Ne Temu jebenom cu naci bolje sudije i platim ih po kili zive vage..

• Author

Nadam se da cemo da dobijemo jer su pored svega pustili i ovo sranje od pesme da add insult to injury

3 minutes ago, goofs said:

U kradji se zaborave i pravila..

1 minute ago, SNARC said:

A mi se smejemo nasoj srpskoj ligi..

Ne Temu jebenom cu naci bolje sudije i platim ih po kili zive vage..

Bukvalno daj one FIBA filipince bolje.