Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted

Skor Partizana u zavisnosti od rezultata na kraju treće četvrtine:

Partizan vodio 5+ razlike: 10-0 (asvel, MAKABI, BAJERN, PAO, alba, zvezda, FENER, armani, PARIZ, virtus)

Partizan gubio 5+ razlike: 1-4 (OLY - MONAKO, BARSA, pao, fener)

Partizan vodio 1-4 razlike: 1-5 (makabi - VIRTUS, efes, baskonija, pariz, ARMANI)

Partizan gubio 1-4 razlike: 0-3 (ASVEL, real, ZVEZDA)

Nerešeno: 1-0 (ŽALGIRIS)

• +1 3
  • Hvala 3
Posted
15 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Iffe je juce imao 6 asistencija uz jednu izgubljenu loptu. Da uvek bude ovako los u napadu..

5 za trojke i 1 asist slobodna bacanja Dejvis.

Ne moraš ti njega od mene braniti. Ife mora da igra i zna se šta donosi.
Bar u pobedi je dozvoljeno ukazati na neke segmente koji bi mogli da se poprave.

Posted
9 minutes ago, az67 said:

Skor Partizana u zavisnosti od rezultata na kraju treće četvrtine:

Partizan vodio 5+ razlike: 10-0 (asvel, MAKABI, BAJERN, PAO, alba, zvezda, FENER, armani, PARIZ, virtus)

Partizan gubio 5+ razlike: 1-4 (OLY - MONAKO, BARSA, pao, fener)

Partizan vodio 1-4 razlike: 1-5 (makabi - VIRTUS, efes, baskonija, pariz, ARMANI)

Partizan gubio 1-4 razlike: 0-3 (ASVEL, real, ZVEZDA)

Nerešeno: 1-0 (ŽALGIRIS)

Utisak je sličan statistici. Uglavnom su nam druge i treće četvrtine veoma dobre kada pobeđujemo, a u četvrtoj smo u silaznoj putanji (osim protiv Olimpijakosa), doduše ne raspadamo se skroz, tako da utakmice sa 5-10 plusa u zadnjih deset minuta privodimo kraju, za razliku od prošlogodišnje bande. 

Posted
2 minutes ago, smooth.Op said:

Bar u pobedi je dozvoljeno ukazati na neke segmente koji bi mogli da se poprave.

Ne branim od tebe, i ja prosto ukazujem na njegov ucinak. Situacija koju si izvukao nije nikakva greska, iako je naravno imao situacija gde je trebalo bolje da odigra, Kao i svako drugi. I Carlik mora mnogo bolje od 2 asistencije i 3 izgubljene, ali se to ne spominje jer ga je juce sluzio sut. A bilo je utakmica gde nista nije mogao da pogodi. To su promenljive stvari. Da je juce Iffe pogodio neke ulaze, imao bi skoro savrsenu utakmicu.

Uzgred, Iffe iz nekog razloga ima jako lose sudjenje, na ulazima mu gotovo nista ne sviraju, To je i razlog sto se na njih odlucuje uglavnom u krajnjoj nuzdi. Carlik i Duane su mozda vestiji da iznude faul, mozda sudije racunaju da je Iffe jak ko zemlja pa sta je za njega problem da iznese  kontakt. To mu znacajno remeti igru u napadu, ali sve je stvar prilagodjavanja.

• +1 3
Posted

Ife losije igra s loptom u rukama, prosto nije kreator kao Karlik, a napadamo isto s obojicom. Treba da mu se naprave neki napadi sa blokovima gde minimalno koristi dribling ili sutira iz spot up-a.

• +1 2
Posted
23 hours ago, smooth.Op said:

Jasno je da Iffe nije bogznakakav organizator igre, samo je situacija koju si izvukao realno neproblematična :D Imao je otvorenog saigrača koji pogađa sa te pozicije, ovi se skupili u reketu, mislim skroz ok pas.

• +1 1
Posted

Sad pričam totalno napamet, ali evo jedno nepopularno mišljenje,
Skor 2:8 smo imali jer smo se oslanjali na Ifeovu kreaciju sa pozicije 1. Ona de facto ne postoji. 

Sterling Braun je naučio da iščita kretnje i da pusti pas gde treba. Evo samo na ovoj utamici:
image.png.ab16eee38d0a32506ecf124b94778ebb.png

Ovde je išao pas za Karlika.

image.png.6459e181fb47ee28ce65714cba82d98c.png

I mnogo teži ugao za baciti Tajriku, od onog zbog kojeg sam Ifetu spočitavo.

Samo malo treba uključiti mozak.

Posted

mozda nije neki organizator igre ali izgleda kao prilicno organizovan kli u zivotu :/

Posted
17 minutes ago, smooth.Op said:

Sad pričam totalno napamet, ali evo jedno nepopularno mišljenje,
Skor 2:8 smo imali jer smo se oslanjali na Ifeovu kreaciju sa pozicije 1. Ona de facto ne postoji. 

Nije to nepopularno mišljenje, to smo i ovde konstatovali. Mi smo sezonu proigrali kad mu je lopta uzeta iz ruku, kad se Braun malo stabilizovao i kad se pojavio niotkuda brat Dujan.

Ife je i dalje koristan, pogotovo ako ga krene šut, u odbrani je odličan, prekjuče je često ostajao sa Šengelijom na niskom postu i, jbmliga, trudio se da tu ne bude masakr. Ostaje upitno što mu je vraćena organizaciona uloga u 4/4, ali ok, ne znamo stanja igrača i planove za duplo kolo.

• +1 4
Posted

S tim se slažem, videlo se da Iffe i Carlik u tom smislu ne mogu zajedno i da će lopta morati više kod Carlika. Plus je trebalo par tekmi da se Carlik privikne na to kako će ga protivnici braniti. 

Dobra stvar u svemu tome je da Iffea očigledno ne radi ogromna sujeta. On ima veliku minutažu zato što se baš cima u odbrani, dok u napadu uzima te svoje šuteve. Čini mi se da je preterano kritikovan bez razloga.

• +1 2
Posted

Evo da se konstatuje da Iffe u poslednjih 10 utakmica prosecno belezi 4 asistencije, jedino Carlik ima vise (5). Njih dvojica se odlicno dopunjuju, to je ono sto je Zeljko od pocetka zeleo i dobio posle perioda adaptacije..

Posted

sve pare na nas večeras, radi Željku sujeta zbog Spanulisa

• +1 1
Posted
3 minutes ago, garmonbozia said:

sve pare na nas večeras, radi Željku sujeta zbog Spanulisa

biće zanimljiv njihov susret večeras, dal će se uopšte i rukovati

• +1 2
Posted

Neupućen sam, to zato što je onomad prešao u oly ili ima nešto drugo?

• +1 3
Posted

Ostoja nakon haosa u bogaticu postuje ovo, najavljije jahanje. Najveci opozicionar u redovima snsa!

IMG_3760.thumb.jpeg.79e3b5fd9e1bc2052fda1f5134026751.jpeg

• Haha 7