Midžeta Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago 27 minutes ago, SNARC said: @Midžeta jel bi umela da mi uradis goblen verziju ovoga ?? Ne pitam sta kosta.. PS. Konkurs za ime slike je u toku..ocekujem predloge Ne jos, moram jos da treniram, ali ill get there Zaustavljanje pravoslavnog brata Tornikea mada je dugacko i neefektno
SNARC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Midžeta said: Ne jos, moram jos da treniram, ali ill get there Imao sam savrsen plan da te udamo i sklonimo sa ove, nadasve, osetljive pozicije na forumu.. Nista...
Djolle Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bravo, bravo, ovo je treća uzastopna koju uzimamo kao gosti? Nije loše, pa da se nastavi niz u Monaku... Sve ste rekli, al ajd' još jednom, Lakić je 1 car! I još jednom izgledamo bolje i fokusiranije kad igramo sa 7 igrača, mada nije to dobro na duge staze... 1
Midžeta Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago (edited) Castio me konobar jos jedno pivo jer je brat gorbar, zivot je lep nekad tj veceras Edited 3 hours ago by Midžeta 2 1
hooyadahoo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, SNARC said: @Midžeta jel bi umela da mi uradis goblen verziju ovoga ?? Ne pitam sta kosta.. PS. Konkurs za ime slike je u toku..ocekujem predloge Ti ulazis, ja ulazim. 2
Milošica Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, hooyadahoo said: Ti ulazis, ja ulazim. Hahahhahahahhaha idi u kurac više 1
Midžeta Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Pobedimo, dobijem gratis vops i vi ocete da zapodete svadju, pa stvarno nemam reci 1 1
Milošica Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Midžeta said: Pobedimo, dobijem gratis vops i vi ocete da zapodete svadju, pa stvarno nemam reci Mi svileni, a zamisli tek dežurni davač palca dole koji se uzrujao zbog palca dole 1
Midžeta Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Milošica said: Mi svileni, a zamisli tek dežurni davač palca dole koji se uzrujao zbog palca dole Pazi da cu da ucestvujem u ovom kvazi fajtu izmedju tebe i Kumsona 1
Milošica Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Midžeta said: Pazi da cu da ucestvujem u ovom kvazi fajtu izmedju tebe i Kumsona Evo pijemo viski zajedno(delimo hejt prema pivu, izvini) i smejemo se. 1 1
Midžeta Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Just now, Milošica said: Evo pijemo viski zajedno(delimo hejt prema pivu, izvini) i smejemo se. Drago mi je zbog vas 1 1
Recommended Posts