Jimmy Kowalski Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sjajan finis, odbrana mnogo bolja u 2/4.. Dobra okolnost za nas je da i Duane stice pravo igranja u 2. poluvremenu.. 2
hooyadahoo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, goofs said: midžeta blago opijena. 8 za nas. poluvreme. Koliko je za nas? 🤣🤣🤣 A Midži polako postaje žena 3 minutes ago, Midžeta said: Ide gas @hooyadahoo vodimo, narucuj trece Yes ma'am 1
*edited by mod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Zadnji napad Virtusa, vintage Partizan. Tajmaut, izgubljena lopta i koš u zadnjoj sekundi Edited 2 hours ago by *edited by mod 2
Lord Stef Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago U prvoj 8/9 za 2, u drugoj 0 od mnogo, mrzi me da gledam statistiku. Kriminalnu odbranu smo igrali u prvoj
Midžeta Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago 9 minutes ago, hooyadahoo said: Koliko je za nas? 🤣🤣🤣 A Midži polako postaje žena Yes ma'am +8 na Bongicinim jajima te nosam Ajde i ja sam narucila Inace pivo koje pijem se zove, no more, no less Desanka, tako da ako ovo ne daj boze izgubimo, ja evo ne znam 3
*edited by mod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovako na slepo bi rekao da Bonga pogađa trojke i polaganja/kucanja. Čim je neki flouter ili poludistanca piši propalo. Evo ga i Ifeeeee
*edited by mod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jebote 3 trojke za redom i faul u napadu. Sad moramo da se saberemo. Do 4/4 1
Recommended Posts