February 5Feb 5 Sjajan finis, odbrana mnogo bolja u 2/4.. Dobra okolnost za nas je da i Duane stice pravo igranja u 2. poluvremenu..
February 5Feb 5 4 minutes ago, goofs said: midžeta blago opijena. 8 za nas. poluvreme. Koliko je za nas? 🤣🤣🤣 A Midži polako postaje žena 3 minutes ago, Midžeta said: Ide gas @hooyadahoo vodimo, narucuj trece Yes ma'am
February 5Feb 5 Zadnji napad Virtusa, vintage Partizan. Tajmaut, izgubljena lopta i koš u zadnjoj sekundi Edited February 5Feb 5 by *edited by mod
February 5Feb 5 U prvoj 8/9 za 2, u drugoj 0 od mnogo, mrzi me da gledam statistiku. Kriminalnu odbranu smo igrali u prvoj
February 5Feb 5 Author 9 minutes ago, hooyadahoo said: Koliko je za nas? 🤣🤣🤣 A Midži polako postaje žena Yes ma'am +8 na Bongicinim jajima te nosam Ajde i ja sam narucila Inace pivo koje pijem se zove, no more, no less Desanka, tako da ako ovo ne daj boze izgubimo, ja evo ne znam
February 5Feb 5 Ovako na slepo bi rekao da Bonga pogađa trojke i polaganja/kucanja. Čim je neki flouter ili poludistanca piši propalo. Evo ga i Ifeeeee