February 2Feb 2 Just now, garmonbozia said: Arena se možda uključi u drugoj četvrtini, jbg imaju samo 10 kanala. Obradović Željko
February 2Feb 2 I dalje mi ne ide u glavu potpis Dejvisa. Ne uklapa se uopšte u ovu ekipu, kapiram da je hteo nekog iskusnog. Mada je i tržište bilo đoka.
February 2Feb 2 9 minutes ago, garmonbozia said: I dalje mi ne ide u glavu potpis Dejvisa. Ne uklapa se uopšte u ovu ekipu, kapiram da je hteo nekog iskusnog. Mada je i tržište bilo đoka. Isto kao i Iffe, iskusni EL igraci. Samo sto ja ne bih rekao da se ne uklapaju, vise ljudi previse isticu nedostatke, pa onda ispada da nikakve koristi od njih, a nije tako..
February 2Feb 2 38 minutes ago, *edited by mod said: Ako sam dobro video u prenosu, piše "Davide oženi me Ostroga ti" 🤣 Kriiindž
February 2Feb 2 12 minutes ago, smooth.Op said: Ako sam dobro video u prenosu, piše "Davide oženi me Ostroga ti" 🤣 Kriiindž Da, da. A David 2006 Nemoj Davide ako Boga znaš.
February 2Feb 2 1 minute ago, smooth.Op said: https://streamable.com/n56ajt Publika se ludo zabavlja 🤣 Naši košarkaši u derbiju
February 2Feb 2 22 minutes ago, *edited by mod said: Zašto trener Derbija stalno prosipa vodu po parketu? Obicaj u CG je da prospes vodu za nekim kome zelis da se dese dobre stvari. nesto mu to ne radi veceras koliko god posipao iza svojih igraca
February 2Feb 2 Jel moguće da Poku nije mogao ni minuta da odigra u petak, a danas 25, šta se s njim dešava?!