Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

17 minutes ago, Greek Freak said:

Pretpostavio sam da je to odgovor. Ali naravno da ce da krene da doda ako ga je ovaj okrenuo od kosa a pistaljka se ne cuje jos uvek. Ne znam, meni to nije u duhu kosarkaske igre.

Najjaci je Eleniko koji place na moj prethodni post. 😂

Faul je sviran Jagu.

7 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Faul je sviran Jagu.

Hvala, ali to mi ne menja problem sa odlukom.

35 minutes ago, MiddleClass said:

Ko je promasio vas potonji napad? Dujan?

Jok, Brown, ceo obruč prebacio sa strane. Pre sam očekivao da će Dvejn ili Karlik da završe.

Nemam šta da zamerim osim 2 prodate u kontri na našoj polovini, sve ostalo je bilo ok. Odlično šibanje, siguran sam da idemo u play in posle ove utakmice. 

1 hour ago, MiddleClass said:

Ko je promasio vas potonji napad? Dujan?

Jedan je usrao Dujan kad mu je Tajrik dao u reketu ispod kosa, a on umesto da šutne izdriblao napolje i bacio neki poluvolej preko ruke. Drugi je Braun promašio, i bila je ona prelako prodata lopta Kaliniću za zakucavanje. To je sve u poslednjih 90sek utakmice, mnogo.

57 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Zato sto se predomislio i krenuo da doda. Da je pokusao da sutne bila bi 2 bacanja..

Izvini, ali ovo nema nikakvog smisla, pogotovo ne u duhu savremenog suđenja u EL gde se bacanja daju i za mnogo veće nebuloze. Čovek je išao na dvokorak, faul je bio na drugom koraku, a to dodavanje je iznuđen potez jer mu je lopta ispadala iz ruke (jer je bio faul jelte). Tu bismo možda ućerdali jedan poen, pošto je u tom napadu Karlik bio 1/2 sa penala.

3 minutes ago, goofs said:

Jedan je usrao Dujan kad mu je Tajrik dao u reketu ispod kosa, a on umesto da šutne izdriblao napolje i bacio neki poluvolej preko ruke. Drugi je Braun promašio, i bila je ona prelako prodata lopta Kaliniću za zakucavanje. To je sve u poslednjih 90sek utakmice, mnogo.

Izvini, ali ovo nema nikakvog smisla, pogotovo ne u duhu savremenog suđenja u EL gde se bacanja daju i za mnogo veće nebuloze. Čovek je išao na dvokorak, faul je bio na drugom koraku, a to dodavanje je iznuđen potez jer mu je lopta ispadala iz ruke (jer je bio faul jelte). Tu bismo možda ućerdali jedan poen, pošto je u tom napadu Karlik bio 1/2 sa penala.

To nas nije skupo koštalo jer generalno Karlik boje gađa slobodna od Sterlinga. Jedino da smo računali da će da 2+1 što nismo dali celu tekmu.

Just now, goofs said:

Nema sta da se izvinjavas, takvo je pravilo, to je cista odluka, Difala je potvrdio posle odgledanog snimka, faul je Jaga a ne Nedovica i jasno je gestikulirao da je Brown krenuo da doda nakon faula.

Ma daj molim te. Dvokorak prema košu, faul na drugom koraku. To su bacanja u evropskoj, NBA ili filipinskoj košarci. Prosto, prdnuo im mozak kolektivno kad su gledali snimak. 

Enivej, nismo zbog toga izgubili. Ja odavno nisam mirnije odgledao utakmicu Partizana u mom popodnevnom terminu kad kupim decu posle škole i vijam ih okolo. Ovo danas sam bio u fazonu ko god da pobedi, rezultat je včć pdr. Kad se podvuče crta na kraju sezone bićemo bolji od ovih foliranata. 

• Popular Post

Cigani izrudarili muški i zasluženo dobili. Kao mi u prethodnom EL derbiju. Mnogo igrača koji su imali bitne role u nekom periodu utakmice. Kod njih večeras: Kenan, Jago, Kodi, Nedović, Kalinić, Davidovac, Braun, Petrušev, Bolomboj... 

Ključni igrač za nas je bio Tajrik. Čovek koji ni za živu glavu nije smeo da bude isprovociran ili uveden u problem sa faulovima. Zbog izostanka Pokua jedini način za kontrolu skoka je bio uparivanje Tajrika i Dejvisa pod košem. Jer se znalo da će Sferopulos da ide sa visokim petorkama kombinujući Brauna, Petruševa, Bolomboja i Davidovca. Pa jbt njima je početna petorka bila Kodi - Kalinić - Davidovac - Braun - Bolomboj. 

Odbrambeno su nas prvo izmaltretirali pritiskom na bolhendlere, a onda je u drugom poluvremenu Bolomboj dominirao sa strane pomoći i poplašio sve u reketu. 

I pored svega ne mogu da se otmem utisku kako smo sami sebi gurali klipove u točkove. Tajrik maši izglednu šansu pod obručem, onda ga hustle Majka povlači i on pokušava da isprati Kalinića gde dobija faul i tehničku i sebe faktički izbacuje iz utakmice. Pa Dejvis isto, na drugoj strani 2+1. U drugom poluvremenu nikako da prelomimo, a imali smo šanse. Eto čak i taj faul nad Sterlingom ispade od svega samo egal, nikako da obrnemo na našu stranu. 

Na kraju nisi zaslužio da te sreća pogleda. Odlična odbrana na Jagu i ovaj hoće živu loptu da iščupa, povlači ga lopta za 180 stepeni i sudar. Lisac Nedović je u deliću sekunde pročitao i zabio se. 

Velika šteta što je u drugi plan pala partija Arijana Lakića. Dečku naklon. 

56 minutes ago, smooth.Op said:

Cigani izrudarili muški i zasluženo dobili. Kao mi u prethodnom EL derbiju. Mnogo igrača koji su imali bitne role u nekom periodu utakmice. Kod njih večeras: Kenan, Jago, Kodi, Nedović, Kalinić, Davidovac, Braun, Petrušev, Bolomboj... 

Ključni igrač za nas je bio Tajrik. Čovek koji ni za živu glavu nije smeo da bude isprovociran ili uveden u problem sa faulovima. Zbog izostanka Pokua jedini način za kontrolu skoka je bio uparivanje Tajrika i Dejvisa pod košem. Jer se znalo da će Sferopulos da ide sa visokim petorkama kombinujući Brauna, Petruševa, Bolomboja i Davidovca. Pa jbt njima je početna petorka bila Kodi - Kalinić - Davidovac - Braun - Bolomboj. 

Odbrambeno su nas prvo izmaltretirali pritiskom na bolhendlere, a onda je u drugom poluvremenu Bolomboj dominirao sa strane pomoći i poplašio sve u reketu. 

I pored svega ne mogu da se otmem utisku kako smo sami sebi gurali klipove u točkove. Tajrik maši izglednu šansu pod obručem, onda ga hustle Majka povlači i on pokušava da isprati Kalinića gde dobija faul i tehničku i sebe faktički izbacuje iz utakmice. Pa Dejvis isto, na drugoj strani 2+1. U drugom poluvremenu nikako da prelomimo, a imali smo šanse. Eto čak i taj faul nad Sterlingom ispade od svega samo egal, nikako da obrnemo na našu stranu. 

Na kraju nisi zaslužio da te sreća pogleda. Odlična odbrana na Jagu i ovaj hoće živu loptu da iščupa, povlači ga lopta za 180 stepeni i sudar. Lisac Nedović je u deliću sekunde pročitao i zabio se. 

da, to je definitivno bilo odlucujuce

nije mi bas najjasnije sto nije zoc bar pokusao sa koprivicom i(li) sa majkom i bongom zajedno

u svakom slucaju je sferopulos tim prilagodjavanjem napravio ogroman posao

1 hour ago, smooth.Op said:

Definitivno su izrudarili, ali nema puno sličnosti sa prethodnim EL derbijem. Taj je bio prilično jasan od početka do kraja a ovaj je bukvalno na 1 loptu ili dve sekunde.

I pored losih partija tajrika, brauna i ifea imali smo napad za pobedu. Kad na to dodamo izostanak vanje i nilikine, jasno je da smo mnogo bolji od cigana i da je ovo poslednji put da su nas dobili ove sezone

7 hours ago, bios said:

Ma daj molim te. Dvokorak prema košu, faul na drugom koraku. To su bacanja u evropskoj, NBA ili filipinskoj košarci. Prosto, prdnuo im mozak kolektivno kad su gledali snimak.

231mob.jpg

To je mnogo retardirano pravilo, pas je često iznuđena opcija jer, usled faula, napadač nema dovoljno dobru kontrolu lopte da uputi šut.

U Evroligi se ove godine bacanja sviraju za faulove na početku prvog koraka, kao i za neke ciganjske varijante kada igrač na silu pokušava da uputi šut nakon što biva fauliran, pa traži čak i tri bacanja. 

1 hour ago, *edited by mod said:

Definitivno su izrudarili, ali nema puno sličnosti sa prethodnim EL derbijem. Taj je bio prilično jasan od početka do kraja a ovaj je bukvalno na 1 loptu ili dve sekunde.

Taj prvi pasus mi se odnosio na energiju i pristup. To je ono što 50/50 situacije okrene na jednu stranu. U prvom derbiju smo to bili mi.