Jimmy Kowalski Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 17 minutes ago, Greek Freak said: Pretpostavio sam da je to odgovor. Ali naravno da ce da krene da doda ako ga je ovaj okrenuo od kosa a pistaljka se ne cuje jos uvek. Ne znam, meni to nije u duhu kosarkaske igre. Najjaci je Eleniko koji place na moj prethodni post. 😂 Faul je sviran Jagu.
Greek Freak Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Faul je sviran Jagu. Hvala, ali to mi ne menja problem sa odlukom. 1
*edited by mod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 35 minutes ago, MiddleClass said: Ko je promasio vas potonji napad? Dujan? Jok, Brown, ceo obruč prebacio sa strane. Pre sam očekivao da će Dvejn ili Karlik da završe. 1
hooyadahoo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nemam šta da zamerim osim 2 prodate u kontri na našoj polovini, sve ostalo je bilo ok. Odlično šibanje, siguran sam da idemo u play in posle ove utakmice. 1 1 1
goofs Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, MiddleClass said: Ko je promasio vas potonji napad? Dujan? Jedan je usrao Dujan kad mu je Tajrik dao u reketu ispod kosa, a on umesto da šutne izdriblao napolje i bacio neki poluvolej preko ruke. Drugi je Braun promašio, i bila je ona prelako prodata lopta Kaliniću za zakucavanje. To je sve u poslednjih 90sek utakmice, mnogo. 57 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Zato sto se predomislio i krenuo da doda. Da je pokusao da sutne bila bi 2 bacanja.. Izvini, ali ovo nema nikakvog smisla, pogotovo ne u duhu savremenog suđenja u EL gde se bacanja daju i za mnogo veće nebuloze. Čovek je išao na dvokorak, faul je bio na drugom koraku, a to dodavanje je iznuđen potez jer mu je lopta ispadala iz ruke (jer je bio faul jelte). Tu bismo možda ućerdali jedan poen, pošto je u tom napadu Karlik bio 1/2 sa penala. 1
*edited by mod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, goofs said: Jedan je usrao Dujan kad mu je Tajrik dao u reketu ispod kosa, a on umesto da šutne izdriblao napolje i bacio neki poluvolej preko ruke. Drugi je Braun promašio, i bila je ona prelako prodata lopta Kaliniću za zakucavanje. To je sve u poslednjih 90sek utakmice, mnogo. Izvini, ali ovo nema nikakvog smisla, pogotovo ne u duhu savremenog suđenja u EL gde se bacanja daju i za mnogo veće nebuloze. Čovek je išao na dvokorak, faul je bio na drugom koraku, a to dodavanje je iznuđen potez jer mu je lopta ispadala iz ruke (jer je bio faul jelte). Tu bismo možda ućerdali jedan poen, pošto je u tom napadu Karlik bio 1/2 sa penala. To nas nije skupo koštalo jer generalno Karlik boje gađa slobodna od Sterlinga. Jedino da smo računali da će da 2+1 što nismo dali celu tekmu.
Jimmy Kowalski Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, goofs said: Izvini, ali ovo nema nikakvog smisla, pogotovo ne u duhu savremenog suđenja u EL gde se bacanja daju i za mnogo veće nebuloze. Čovek je išao na dvokorak, faul je bio na drugom koraku, a to dodavanje je iznuđen potez jer mu je lopta ispadala iz ruke (jer je bio faul jelte). Tu bismo možda ućerdali jedan poen, pošto je u tom napadu Karlik bio 1/2 sa penala. Nema sta da se izvinjavas, takvo je pravilo, to je cista odluka, Difala je potvrdio posle odgledanog snimka, faul je Jaga a ne Nedovica i jasno je gestikulirao da je Brown krenuo da doda nakon faula.
bios Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago Ma daj molim te. Dvokorak prema košu, faul na drugom koraku. To su bacanja u evropskoj, NBA ili filipinskoj košarci. Prosto, prdnuo im mozak kolektivno kad su gledali snimak. Enivej, nismo zbog toga izgubili. Ja odavno nisam mirnije odgledao utakmicu Partizana u mom popodnevnom terminu kad kupim decu posle škole i vijam ih okolo. Ovo danas sam bio u fazonu ko god da pobedi, rezultat je včć pdr. Kad se podvuče crta na kraju sezone bićemo bolji od ovih foliranata.
Recommended Posts