January 31Jan 31 17 minutes ago, Greek Freak said: Pretpostavio sam da je to odgovor. Ali naravno da ce da krene da doda ako ga je ovaj okrenuo od kosa a pistaljka se ne cuje jos uvek. Ne znam, meni to nije u duhu kosarkaske igre. Najjaci je Eleniko koji place na moj prethodni post. 😂 Faul je sviran Jagu.
January 31Jan 31 7 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Faul je sviran Jagu. Hvala, ali to mi ne menja problem sa odlukom.
January 31Jan 31 35 minutes ago, MiddleClass said: Ko je promasio vas potonji napad? Dujan? Jok, Brown, ceo obruč prebacio sa strane. Pre sam očekivao da će Dvejn ili Karlik da završe.
January 31Jan 31 Nemam šta da zamerim osim 2 prodate u kontri na našoj polovini, sve ostalo je bilo ok. Odlično šibanje, siguran sam da idemo u play in posle ove utakmice.
January 31Jan 31 1 hour ago, MiddleClass said: Ko je promasio vas potonji napad? Dujan? Jedan je usrao Dujan kad mu je Tajrik dao u reketu ispod kosa, a on umesto da šutne izdriblao napolje i bacio neki poluvolej preko ruke. Drugi je Braun promašio, i bila je ona prelako prodata lopta Kaliniću za zakucavanje. To je sve u poslednjih 90sek utakmice, mnogo. 57 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Zato sto se predomislio i krenuo da doda. Da je pokusao da sutne bila bi 2 bacanja.. Izvini, ali ovo nema nikakvog smisla, pogotovo ne u duhu savremenog suđenja u EL gde se bacanja daju i za mnogo veće nebuloze. Čovek je išao na dvokorak, faul je bio na drugom koraku, a to dodavanje je iznuđen potez jer mu je lopta ispadala iz ruke (jer je bio faul jelte). Tu bismo možda ućerdali jedan poen, pošto je u tom napadu Karlik bio 1/2 sa penala.
January 31Jan 31 3 minutes ago, goofs said: Jedan je usrao Dujan kad mu je Tajrik dao u reketu ispod kosa, a on umesto da šutne izdriblao napolje i bacio neki poluvolej preko ruke. Drugi je Braun promašio, i bila je ona prelako prodata lopta Kaliniću za zakucavanje. To je sve u poslednjih 90sek utakmice, mnogo. Izvini, ali ovo nema nikakvog smisla, pogotovo ne u duhu savremenog suđenja u EL gde se bacanja daju i za mnogo veće nebuloze. Čovek je išao na dvokorak, faul je bio na drugom koraku, a to dodavanje je iznuđen potez jer mu je lopta ispadala iz ruke (jer je bio faul jelte). Tu bismo možda ućerdali jedan poen, pošto je u tom napadu Karlik bio 1/2 sa penala. To nas nije skupo koštalo jer generalno Karlik boje gađa slobodna od Sterlinga. Jedino da smo računali da će da 2+1 što nismo dali celu tekmu.
January 31Jan 31 Just now, goofs said: Izvini, ali ovo nema nikakvog smisla, pogotovo ne u duhu savremenog suđenja u EL gde se bacanja daju i za mnogo veće nebuloze. Čovek je išao na dvokorak, faul je bio na drugom koraku, a to dodavanje je iznuđen potez jer mu je lopta ispadala iz ruke (jer je bio faul jelte). Tu bismo možda ućerdali jedan poen, pošto je u tom napadu Karlik bio 1/2 sa penala. Nema sta da se izvinjavas, takvo je pravilo, to je cista odluka, Difala je potvrdio posle odgledanog snimka, faul je Jaga a ne Nedovica i jasno je gestikulirao da je Brown krenuo da doda nakon faula.
February 1Feb 1 Ma daj molim te. Dvokorak prema košu, faul na drugom koraku. To su bacanja u evropskoj, NBA ili filipinskoj košarci. Prosto, prdnuo im mozak kolektivno kad su gledali snimak. Enivej, nismo zbog toga izgubili. Ja odavno nisam mirnije odgledao utakmicu Partizana u mom popodnevnom terminu kad kupim decu posle škole i vijam ih okolo. Ovo danas sam bio u fazonu ko god da pobedi, rezultat je včć pdr. Kad se podvuče crta na kraju sezone bićemo bolji od ovih foliranata.
February 1Feb 1 Popular Post Cigani izrudarili muški i zasluženo dobili. Kao mi u prethodnom EL derbiju. Mnogo igrača koji su imali bitne role u nekom periodu utakmice. Kod njih večeras: Kenan, Jago, Kodi, Nedović, Kalinić, Davidovac, Braun, Petrušev, Bolomboj... Ključni igrač za nas je bio Tajrik. Čovek koji ni za živu glavu nije smeo da bude isprovociran ili uveden u problem sa faulovima. Zbog izostanka Pokua jedini način za kontrolu skoka je bio uparivanje Tajrika i Dejvisa pod košem. Jer se znalo da će Sferopulos da ide sa visokim petorkama kombinujući Brauna, Petruševa, Bolomboja i Davidovca. Pa jbt njima je početna petorka bila Kodi - Kalinić - Davidovac - Braun - Bolomboj. Odbrambeno su nas prvo izmaltretirali pritiskom na bolhendlere, a onda je u drugom poluvremenu Bolomboj dominirao sa strane pomoći i poplašio sve u reketu. I pored svega ne mogu da se otmem utisku kako smo sami sebi gurali klipove u točkove. Tajrik maši izglednu šansu pod obručem, onda ga hustle Majka povlači i on pokušava da isprati Kalinića gde dobija faul i tehničku i sebe faktički izbacuje iz utakmice. Pa Dejvis isto, na drugoj strani 2+1. U drugom poluvremenu nikako da prelomimo, a imali smo šanse. Eto čak i taj faul nad Sterlingom ispade od svega samo egal, nikako da obrnemo na našu stranu. Na kraju nisi zaslužio da te sreća pogleda. Odlična odbrana na Jagu i ovaj hoće živu loptu da iščupa, povlači ga lopta za 180 stepeni i sudar. Lisac Nedović je u deliću sekunde pročitao i zabio se. Velika šteta što je u drugi plan pala partija Arijana Lakića. Dečku naklon.
February 1Feb 1 56 minutes ago, smooth.Op said: Cigani izrudarili muški i zasluženo dobili. Kao mi u prethodnom EL derbiju. Mnogo igrača koji su imali bitne role u nekom periodu utakmice. Kod njih večeras: Kenan, Jago, Kodi, Nedović, Kalinić, Davidovac, Braun, Petrušev, Bolomboj... Ključni igrač za nas je bio Tajrik. Čovek koji ni za živu glavu nije smeo da bude isprovociran ili uveden u problem sa faulovima. Zbog izostanka Pokua jedini način za kontrolu skoka je bio uparivanje Tajrika i Dejvisa pod košem. Jer se znalo da će Sferopulos da ide sa visokim petorkama kombinujući Brauna, Petruševa, Bolomboja i Davidovca. Pa jbt njima je početna petorka bila Kodi - Kalinić - Davidovac - Braun - Bolomboj. Odbrambeno su nas prvo izmaltretirali pritiskom na bolhendlere, a onda je u drugom poluvremenu Bolomboj dominirao sa strane pomoći i poplašio sve u reketu. I pored svega ne mogu da se otmem utisku kako smo sami sebi gurali klipove u točkove. Tajrik maši izglednu šansu pod obručem, onda ga hustle Majka povlači i on pokušava da isprati Kalinića gde dobija faul i tehničku i sebe faktički izbacuje iz utakmice. Pa Dejvis isto, na drugoj strani 2+1. U drugom poluvremenu nikako da prelomimo, a imali smo šanse. Eto čak i taj faul nad Sterlingom ispade od svega samo egal, nikako da obrnemo na našu stranu. Na kraju nisi zaslužio da te sreća pogleda. Odlična odbrana na Jagu i ovaj hoće živu loptu da iščupa, povlači ga lopta za 180 stepeni i sudar. Lisac Nedović je u deliću sekunde pročitao i zabio se. Velika šteta što je u drugi plan pala partija Arijana Lakića. Dečku naklon. da, to je definitivno bilo odlucujuce nije mi bas najjasnije sto nije zoc bar pokusao sa koprivicom i(li) sa majkom i bongom zajedno u svakom slucaju je sferopulos tim prilagodjavanjem napravio ogroman posao
February 1Feb 1 1 hour ago, smooth.Op said: Cigani izrudarili muški i zasluženo dobili. Kao mi u prethodnom EL derbiju. Mnogo igrača koji su imali bitne role u nekom periodu utakmice. Kod njih večeras: Kenan, Jago, Kodi, Nedović, Kalinić, Davidovac, Braun, Petrušev, Bolomboj... Ključni igrač za nas je bio Tajrik. Čovek koji ni za živu glavu nije smeo da bude isprovociran ili uveden u problem sa faulovima. Zbog izostanka Pokua jedini način za kontrolu skoka je bio uparivanje Tajrika i Dejvisa pod košem. Jer se znalo da će Sferopulos da ide sa visokim petorkama kombinujući Brauna, Petruševa, Bolomboja i Davidovca. Pa jbt njima je početna petorka bila Kodi - Kalinić - Davidovac - Braun - Bolomboj. Odbrambeno su nas prvo izmaltretirali pritiskom na bolhendlere, a onda je u drugom poluvremenu Bolomboj dominirao sa strane pomoći i poplašio sve u reketu. I pored svega ne mogu da se otmem utisku kako smo sami sebi gurali klipove u točkove. Tajrik maši izglednu šansu pod obručem, onda ga hustle Majka povlači i on pokušava da isprati Kalinića gde dobija faul i tehničku i sebe faktički izbacuje iz utakmice. Pa Dejvis isto, na drugoj strani 2+1. U drugom poluvremenu nikako da prelomimo, a imali smo šanse. Eto čak i taj faul nad Sterlingom ispade od svega samo egal, nikako da obrnemo na našu stranu. Na kraju nisi zaslužio da te sreća pogleda. Odlična odbrana na Jagu i ovaj hoće živu loptu da iščupa, povlači ga lopta za 180 stepeni i sudar. Lisac Nedović je u deliću sekunde pročitao i zabio se. Velika šteta što je u drugi plan pala partija Arijana Lakića. Dečku naklon. Definitivno su izrudarili, ali nema puno sličnosti sa prethodnim EL derbijem. Taj je bio prilično jasan od početka do kraja a ovaj je bukvalno na 1 loptu ili dve sekunde.
February 1Feb 1 I pored losih partija tajrika, brauna i ifea imali smo napad za pobedu. Kad na to dodamo izostanak vanje i nilikine, jasno je da smo mnogo bolji od cigana i da je ovo poslednji put da su nas dobili ove sezone
February 1Feb 1 7 hours ago, bios said: Ma daj molim te. Dvokorak prema košu, faul na drugom koraku. To su bacanja u evropskoj, NBA ili filipinskoj košarci. Prosto, prdnuo im mozak kolektivno kad su gledali snimak.
February 1Feb 1 To je mnogo retardirano pravilo, pas je često iznuđena opcija jer, usled faula, napadač nema dovoljno dobru kontrolu lopte da uputi šut. U Evroligi se ove godine bacanja sviraju za faulove na početku prvog koraka, kao i za neke ciganjske varijante kada igrač na silu pokušava da uputi šut nakon što biva fauliran, pa traži čak i tri bacanja.
February 1Feb 1 1 hour ago, *edited by mod said: Definitivno su izrudarili, ali nema puno sličnosti sa prethodnim EL derbijem. Taj je bio prilično jasan od početka do kraja a ovaj je bukvalno na 1 loptu ili dve sekunde. Taj prvi pasus mi se odnosio na energiju i pristup. To je ono što 50/50 situacije okrene na jednu stranu. U prvom derbiju smo to bili mi.