Jump to content

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Featured Replies

Jako smo glupa ekipa, a još smo gluplja kada imamo iole duže EL pauze. Ne znam da li smo jednu dobili kada je bilo 8-9 dana između dve EL utakmice. 

• Replies 16k
  • Views 798.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eleniko je mislio da je ovo savršen dan. Sve titule su osvojene, tim za narednu sezonu se formira brzo, materijal za zajebavanje grobara je nepresušan, akcija sabotiranja grobarskih topika ide po plan

• Nebojsa
    Nebojsa

pa kaze... tajrik se skoro pojavio u klubu sa sumnjom da su (edb) ga odrali s mesecnim racunom od skoro 2k$, kao mnogo je i za usa, a ne ovde. uglavnom, sta se ispostavi - covek ima podno grejanj

• copkillah
    copkillah

:(

Posted Images

On 31. 1. 2025. at 22:08, garmonbozia said:

Nadam se da se povređeni igrači vraćaju što pre, pogotovo Vanja, baš fali. 

Nece tako brzo, tek za kup verovatno..

Pobedili su nas na cist hustle pred nasim navijacima, sto nikako nije smelo da se dozvoli. To i sto su se u drugom poluvremenu setili da imamo jednog i po centra veceras pa su konacno poceli da igraju na Petruseva :D

Jbg momci, sad se vadite u Monaku i Bolonji.

Ova utakmica je viđena bar pet puta ove sezone, mučimo se u napadu, nekako smo u egalu, ali svaku priliku da preokrenemo upropastimo na uglavnom tragične načine. Večeras smo imali bar 3 u finišu, plus poklon Zvezdi na kraju.

Fali nam mnogo igrača, protiv Zvezde mi moramo da jurimo i igramo tempom, a nemamo tela za to. Bolomboj nas ubija na obe strane terena, što neko napisa gore, mislim da je Poku falio više no Frenk i Vanja. Ajzea Majk brat deluje kao da ovako bitnu utakmicu nije igrao ni na plejstejšnu.

E i zaboravih da napišem - Arijan Lakić muda do poda.

A jel moguce da je Balsa toliko tragican da nije bilo prostora par minuta , mozda Tajrik ne bi nabio 4 faula u Ipp ?

tajrik je toliko brzo napravio ta 3 faula (4. je bila tehnička) da željko nije ni stigao da ga izmeni

On 31. 1. 2025. at 22:24, Lezilebovich said:

A jel moguce da je Balsa toliko tragican da nije bilo prostora par minuta , mozda Tajrik ne bi nabio 4 faula u Ipp ?

Počinjem da mislim da je Balša ostao samo zato što ga niko nije hteo...

On 31. 1. 2025. at 22:32, *edited by mod said:

Počinjem da mislim da je Balša ostao samo zato što ga niko nije hteo...

Hteo Alimpije

On 31. 1. 2025. at 21:51, *edited by mod said:

Zaslužen i čist naš poraz. 

Na prvom mestu skok pa 100 mesta prazno. Onda slobodna bacanja. Pa onda ziceri.

I uz sve to smo imali nekoliko napada za pobedu i bar produžetak.

Tajrik i Brown posle 4te lične bolje da se nisu vraćali u igru.

Ko je promasio vas potonji napad? Dujan?

Meni nije bas jasno kako nisu dva bacanja na Braunu, ono sto su gledale sudije dodatno. U trenutku kad ga Nedovic faulira on ide na kos i gleda ka kosu, na ziceru skoro. Tek kad ga ovaj povuce za ruku, zarotira mu se telo. Posto u tom trenutku jos nije cuo sudijsku pistaljku, normalno je sto menja odluku i, posto ga je Nedovic okrenuo, pokusava da baci loptu nekome. Ako se u trenutku faula igrac dize na ulaz i jasno gleda ka kosu, kako nisu bacanja?

On 31. 1. 2025. at 22:46, Greek Freak said:

Meni nije bas jasno kako nisu dva bacanja na Braunu, ono sto su gledale sudije dodatno. U trenutku kad ga Nedovic faulira on ide na kos i gleda ka kosu, na ziceru skoro. Tek kad ga ovaj povuce za ruku, zarotira mu se telo. Posto u tom trenutku jos nije cuo sudijsku pistaljku, normalno je sto menja odluku i, posto ga je Nedovic okrenuo, pokusava da baci loptu nekome. Ako se u trenutku faula igrac dize na ulaz i jasno gleda ka kosu, kako nisu bacanja?

Zato sto se predomislio i krenuo da doda. Da je pokusao da sutne bila bi 2 bacanja..

Pretpostavio sam da je to odgovor. Ali naravno da ce da krene da doda ako ga je ovaj okrenuo od kosa a pistaljka se ne cuje jos uvek. Ne znam, meni to nije u duhu kosarkaske igre.

Najjaci je Eleniko koji place na moj prethodni post. 😂

On 31. 1. 2025. at 22:24, Lezilebovich said:

moguće je, na žalost

on prosto nije kalibar za ovaj nivo takmičenja

kao što ni cigani u prvoj utakmici nisu bili u stanju da se izbore za ulogom favorita, tako večeras ni mi to nismo bili u stanju

jbg

giphy.gif?cid=9b38fe91gpcd9xdg2rt336ta7q

sad lagano u bolonju po pobedu

On 31. 1. 2025. at 22:25, garmonbozia said:

tajrik je toliko brzo napravio ta 3 faula (4. je bila tehnička) da željko nije ni stigao da ga izmeni

Lik za tren oka može da napravi neviđenu štetu. Večeras je bio šesti zvezdin igrač na terenu. A nije baš da možemo da se razbacujemo na pozicijama 4 i 5.