Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted

Jako smo glupa ekipa, a još smo gluplja kada imamo iole duže EL pauze. Ne znam da li smo jednu dobili kada je bilo 8-9 dana između dve EL utakmice. 

Posted
4 minutes ago, garmonbozia said:

Nadam se da se povređeni igrači vraćaju što pre, pogotovo Vanja, baš fali. 

Nece tako brzo, tek za kup verovatno..

• Tužno 1
Posted

Pobedili su nas na cist hustle pred nasim navijacima, sto nikako nije smelo da se dozvoli. To i sto su se u drugom poluvremenu setili da imamo jednog i po centra veceras pa su konacno poceli da igraju na Petruseva :D

Jbg momci, sad se vadite u Monaku i Bolonji.

• +1 4
Posted

Ova utakmica je viđena bar pet puta ove sezone, mučimo se u napadu, nekako smo u egalu, ali svaku priliku da preokrenemo upropastimo na uglavnom tragične načine. Večeras smo imali bar 3 u finišu, plus poklon Zvezdi na kraju.

Fali nam mnogo igrača, protiv Zvezde mi moramo da jurimo i igramo tempom, a nemamo tela za to. Bolomboj nas ubija na obe strane terena, što neko napisa gore, mislim da je Poku falio više no Frenk i Vanja. Ajzea Majk brat deluje kao da ovako bitnu utakmicu nije igrao ni na plejstejšnu.

• +1 4
Posted

E i zaboravih da napišem - Arijan Lakić muda do poda.

• +1 7
Posted

A jel moguce da je Balsa toliko tragican da nije bilo prostora par minuta , mozda Tajrik ne bi nabio 4 faula u Ipp ?

• +1 2
Posted

tajrik je toliko brzo napravio ta 3 faula (4. je bila tehnička) da željko nije ni stigao da ga izmeni

Posted
4 minutes ago, Lezilebovich said:

A jel moguce da je Balsa toliko tragican da nije bilo prostora par minuta , mozda Tajrik ne bi nabio 4 faula u Ipp ?

Počinjem da mislim da je Balša ostao samo zato što ga niko nije hteo...

Posted
4 minutes ago, *edited by mod said:

Počinjem da mislim da je Balša ostao samo zato što ga niko nije hteo...

Hteo Alimpije

Posted
53 minutes ago, *edited by mod said:

Zaslužen i čist naš poraz. 

Na prvom mestu skok pa 100 mesta prazno. Onda slobodna bacanja. Pa onda ziceri.

I uz sve to smo imali nekoliko napada za pobedu i bar produžetak.

Tajrik i Brown posle 4te lične bolje da se nisu vraćali u igru.

Ko je promasio vas potonji napad? Dujan?

Posted

Meni nije bas jasno kako nisu dva bacanja na Braunu, ono sto su gledale sudije dodatno. U trenutku kad ga Nedovic faulira on ide na kos i gleda ka kosu, na ziceru skoro. Tek kad ga ovaj povuce za ruku, zarotira mu se telo. Posto u tom trenutku jos nije cuo sudijsku pistaljku, normalno je sto menja odluku i, posto ga je Nedovic okrenuo, pokusava da baci loptu nekome. Ako se u trenutku faula igrac dize na ulaz i jasno gleda ka kosu, kako nisu bacanja?

• Tužno 2
Posted
1 minute ago, Greek Freak said:

Meni nije bas jasno kako nisu dva bacanja na Braunu, ono sto su gledale sudije dodatno. U trenutku kad ga Nedovic faulira on ide na kos i gleda ka kosu, na ziceru skoro. Tek kad ga ovaj povuce za ruku, zarotira mu se telo. Posto u tom trenutku jos nije cuo sudijsku pistaljku, normalno je sto menja odluku i, posto ga je Nedovic okrenuo, pokusava da baci loptu nekome. Ako se u trenutku faula igrac dize na ulaz i jasno gleda ka kosu, kako nisu bacanja?

Zato sto se predomislio i krenuo da doda. Da je pokusao da sutne bila bi 2 bacanja..

• +1 3
Posted

Pretpostavio sam da je to odgovor. Ali naravno da ce da krene da doda ako ga je ovaj okrenuo od kosa a pistaljka se ne cuje jos uvek. Ne znam, meni to nije u duhu kosarkaske igre.

Najjaci je Eleniko koji place na moj prethodni post. 😂

• Haha 2
Posted
26 minutes ago, Lezilebovich said:

moguće je, na žalost

on prosto nije kalibar za ovaj nivo takmičenja

kao što ni cigani u prvoj utakmici nisu bili u stanju da se izbore za ulogom favorita, tako večeras ni mi to nismo bili u stanju

jbg

giphy.gif?cid=9b38fe91gpcd9xdg2rt336ta7q

sad lagano u bolonju po pobedu

• +1 2
  • Wub 1
Posted
40 minutes ago, garmonbozia said:

tajrik je toliko brzo napravio ta 3 faula (4. je bila tehnička) da željko nije ni stigao da ga izmeni

Lik za tren oka može da napravi neviđenu štetu. Večeras je bio šesti zvezdin igrač na terenu. A nije baš da možemo da se razbacujemo na pozicijama 4 i 5.