Lezilebovich Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ima li nekoga, osim mene, da nema QR code u walletu ?
kud u maglu Simoviću Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, Lezilebovich said: Ima li nekoga, osim mene, da nema QR code u walletu ? probaj sledeće - na tri tačke gore desno - pass detils - svajpuj stranicu - vrati se na početnu i trebalo bi da ti je tu karta 1
Lord Stef Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mali Matson u pre game show pokusava da peva Partizanove pesme ukljucujuci i sisaj Zvezdo, sad sam sve video 1
garmonbozia Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago izvori javljaju da je spremna nova pesma za cigane večeras neću da kačim jer je za sportić 1
SNARC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, garmonbozia said: izvori javljaju da je spremna nova pesma za cigane večeras neću da kačim jer je za sportić Stavi na sportic Ili salji na DM
SNARC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, garmonbozia said: nek mi je satana u pomoći odoh na sportić Ako nesto budu kenjali..kazi da sam ja rekao da je Ok..
cedo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, garmonbozia said: izvori javljaju da je spremna nova pesma za cigane večeras neću da kačim jer je za sportić posalji bujaki
kud u maglu Simoviću Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago na semaforu pred arenom andrija mladenović sa sinom, prodrao se neko “jbt včć” klinac u tom momentu odradi side kick ko karlik jbt i deca ih se stide 4
ZokiAsov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Uf valjda se dovucemo do arene, tako blizu a tako daleko
garmonbozia Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakva stručna analiza na SK. "Ovu akciju smo nazvali spuštanje lopte na post" jbt 5
Lord Stef Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago "Ovo ovde su bacanja, a posto je igrac slobodan da ih sutira, resili smo da ih nazovemo slobodna bacanja" 1
Recommended Posts