January 31Jan 31 9 minutes ago, Lezilebovich said: Ima li nekoga, osim mene, da nema QR code u walletu ? probaj sledeće - na tri tačke gore desno - pass detils - svajpuj stranicu - vrati se na početnu i trebalo bi da ti je tu karta
January 31Jan 31 Mali Matson u pre game show pokusava da peva Partizanove pesme ukljucujuci i sisaj Zvezdo, sad sam sve video
January 31Jan 31 izvori javljaju da je spremna nova pesma za cigane večeras neću da kačim jer je za sportić
January 31Jan 31 Just now, garmonbozia said: izvori javljaju da je spremna nova pesma za cigane večeras neću da kačim jer je za sportić Stavi na sportic Ili salji na DM
January 31Jan 31 Just now, garmonbozia said: nek mi je satana u pomoći odoh na sportić Ako nesto budu kenjali..kazi da sam ja rekao da je Ok..
January 31Jan 31 3 minutes ago, garmonbozia said: izvori javljaju da je spremna nova pesma za cigane večeras neću da kačim jer je za sportić posalji bujaki
January 31Jan 31 na semaforu pred arenom andrija mladenović sa sinom, prodrao se neko “jbt včć” klinac u tom momentu odradi side kick ko karlik jbt i deca ih se stide
January 31Jan 31 "Ovo ovde su bacanja, a posto je igrac slobodan da ih sutira, resili smo da ih nazovemo slobodna bacanja"