January 30Jan 30 "U našoj Areni biće navijači Zvezde, mislim da je to pozitivno i ide ka tome da fer-plej pobeđuje. Nadam se da će navijači Partizana da shvate utakmicu i da neće da bude ružnih reči na račun Zvezde. Što se tiče protivnika...", rekao je Obradović. zoc po obicaju vrlo precizan.
January 30Jan 30 Uz ogradu od nekog potencijalnog Plejin/Plejof susreta, ovo je definitivno najvažniji derbi ove sezone.
January 30Jan 30 3 hours ago, Nebojsa said: "U našoj Areni biće navijači Zvezde, mislim da je to pozitivno i ide ka tome da fer-plej pobeđuje. Nadam se da će navijači Partizana da shvate utakmicu i da neće da bude ružnih reči na račun Zvezde. Što se tiče protivnika...", rekao je Obradović. zoc po obicaju vrlo precizan. Ako je ovo tacan i precizan citat, bice uzivanje videti kakvu ce sada relativizaciju izvuci iz rukava dezurni kriticari...
January 31Jan 31 Nazalost, mislim da je taj voz ipak prosao. Bilo bi ko sa Teom, koji na lucidnost i moze da izvuce nesto u malo minuta na parketu, ali Luca nije kreativac nego radnik..
January 31Jan 31 On 29. 1. 2025. at 16:57, MiddleClass said: Jel istina da Praja nije bio dobar sa upravom kkp dugo vremena i da se to promjenilo tek dolaskom Zelimira? Ili je neka druga vasa legenda u pitanju, zaboravih.... Nije nimalo romantično - Praja je svu svoju lovu držao u Beobanci i ostao totalno bez sredstava za vreme sankcija, toliko da je sa Sonjom morao da otvori jebenu pekaru kod Piramide da bi preživeo. Onda mu je neka julovska glava iz uprave obećala da će mu iščupati pare na foru, da će on biti trener, a Davorin dobiti šansu. Ukratko - nije se desilo, a čovek od reči kao Praja to nije mogao da razume. Kada se posle 5.X sve rešilo, nova uprava je smatrala da nije kriva za situaciju i zvali su ga na proslavu 10 godina Istambula. On nije došao i sad je uprava smatrala da je red na njih da budu ljuti. Posebno zato jer je u to vreme i Kića bio ljut jer ga je Divac zamenio u JOK - ali se ipak pojavio na proslavi. Tad je komunikacija sa Prajom ponovo zamrla. Ne znam tačno kad i ko je uspeo da malo popravi stvari. Edited January 31Jan 31 by April
January 31Jan 31 Nisam dobar prognozer ali mi sve večeras liči na poraz, kao one godine kad nas je Trifa dobio sa nekim mega krš rosterom posle treće smene trenera, kad smo bili najjači. Derbi nema favorita, ima neku svoju logiku. Nadam se da grešim.
January 31Jan 31 Meni baš i deluje da u ovom predstojećem derbiju nema favorita A navijači nam ponekad budu vetar u leđa a ponekad balast