Jump to content
IGNORED

KKPFC 24/25 - Will somebody please think of the children!!!

Midžeta

Recommended Posts

Posted (edited)
10 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ponovio Zeljko milion puta da se NIKO ne vredja i iskljucivo podrska timu. Potpuno je besmisleno da mi sada tumacimo na koga je on konkretno mislio kada kaze NIKO..

I po tvom mišljenju to ukazuje da je stao iza ovog saopštenja? Ne znam kakva je to logika.

Naravno da on kao trener neće pozivati na vređanje bilo koga*, samo kažem da je naglašavao dobrim delom zbog Čović repertoara. Nema to nikakve veze sa ovim saopštenjem koje je političko da ne može biti očiglednije. 

*što se mene tiče i treba da ponavlja bez vređanja, pre svega zbog igrača protivničke ekipe i njihovih porodica, mislim da navijači tu idu predaleko i treba ih opominjati 

Edited by DameTime
  • +1 3
Posted
9 minutes ago, DameTime said:

I po tvom mišljenju to ukazuje da je stao iza ovog saopštenja? Ne znam kakva je to logika.

Naravno da on kao trener neće pozivati na vređanje bilo koga*, samo kažem da je naglašavao dobrim delom zbog Čović repertoara. Nema to nikakve veze sa ovim saopštenjem koje je političko da ne može biti očiglednije. 

*što se mene tiče i treba da ponavlja bez vređanja, pre svega zbog igrača protivničke ekipe i njihovih porodica, mislim da navijači tu idu predaleko i treba ih opominjati 

Apsolutno stoji iza saopstenja upravo zato sto istice da se NIKO ne vredja. Jer vredjanje nije podrska timu, a kad si u dvorani treba da iskljucivo navijas za svoj tim i ne bavis se drugim stvarima. Navijaci naravno smatraju da mogu da se ventiliraju na tribinama, a u to spada i vredjanje protivnika, uprave, Hulje, koga god.

• Hvala 1
Posted

Bukvalno najblaze saopstenje koje je mogao da sastavi sns ostoja. 

• +1 2
Posted

Ne moraš da vičeš velikim slovima, umem da čitam. :) 

Želimir kao trener i treba da poziva navijače da ne vređaju, da se ne ponavljam zašto. Ti kao navijač si slobodan da se ne složiš sa njim, pa uputiš poruku hulji iz Arene. Što je meni super, da se razumemo. 

Samo ukazujem kako izvlačiš pogrešan zaključak. On to ponavlja otkako se vratio, ne može nikako da znači da time stoji iza ovog konkretnog saopštenja.

Btw, klub je već imao saopštenja u kojima opominje navijače da ne vređaju, zar ne? U poslednjem je pitanje političkog trenutka, tj. jasnog referisanja na skandiranje protiv vlasti ili kao podrška studentima. Zato ga treba ignorisati i vređati na najjače, ne verujem da će se i Žoc naljutiti hehe 

@Jimmy Kowalski

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
7 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Apsolutno stoji iza saopstenja upravo zato sto istice da se NIKO ne vredja. Jer vredjanje nije podrska timu, a kad si u dvorani treba da iskljucivo navijas za svoj tim i ne bavis se drugim stvarima. Navijaci naravno smatraju da mogu da se ventiliraju na tribinama, a u to spada i vredjanje protivnika, uprave, Hulje, koga god.

Ti zaboravljaš da je sa tom pričom počeo još od Čović Vesne i vređanja igrača i njihovih porodica i ako ti je problem da poveruješ u to da je on zaista protiv vređanja bilo koga, onda stvarno jebiga.

Posted
5 minutes ago, DameTime said:

Ne moraš da vičeš velikim slovima, umem da čitam. :) 

Želimir kao trener i treba da poziva navijače da ne vređaju, da se ne ponavljam zašto. Ti kao navijač si slobodan da se ne složiš sa njim, pa uputiš poruku hulji iz Arene. Što je meni super, da se razumemo. 

Samo ukazujem kako izvlačiš pogrešan zaključak. On to ponavlja otkako se vratio, ne može nikako da znači da time stoji iza ovog konkretnog saopštenja.

Btw, klub je već imao saopštenja u kojima opominje navijače da ne vređaju, zar ne? U poslednjem je pitanje političkog trenutka, tj. jasnog referisanja na skandiranje protiv vlasti ili kao podrška studentima. Zato ga treba ignorisati i vređati na najjače, ne verujem da će se i Žoc naljutiti hehe 

@Jimmy Kowalski

I klub i Zeljko sam ponavljaju te apele protiv vredjanja. Stalno. To smatraju da treba da rade. Navijaci mogu da ih poslusaju ili ne. Ni apeli oko Vesne nisu urodili plodom, pa nece ni oko Hulje.

A povici podrske studentima sigurno nisu vredjanje i zbog toga se ne pisu saopstenja..

Posted

Pišu se, kad je predsednik kluba sns glavudža. A naravno da neće uroditi plodom (u ovom slučaju i ne treba), kao što i Želimir priča u prazno godinama. Od njega je dovoljno što je direktno podržao studente.

• +1 4
Posted
3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

I klub i Zeljko sam ponavljaju te apele protiv vredjanja. Stalno. To smatraju da treba da rade. Navijaci mogu da ih poslusaju ili ne. Ni apeli oko Vesne nisu urodili plodom, pa nece ni oko Hulje.

A povici podrske studentima sigurno nisu vredjanje i zbog toga se ne pisu saopstenja..

Hajde priseti se do čega su dovela neka od tih vređanja i razmisli zbog čega Željko apeluje.

Mogu i da te podsetim da je zbog Čović Vesne bila prekinuta PRIJATELJSKA utakmica sa Parizom na Sajmu. Pa ti sad saberi 2 i 2.

I ponavljam, uopšte ne ulazim u opravdanost tih vređanja niti ocenu istih, već ti samo iznosim činjenice.

• +1 1
Posted
3 minutes ago, copkillah said:

Hajde priseti se do čega su dovela neka od tih vređanja i razmisli zbog čega Željko apeluje.

Mogu i da te podsetim da je zbog Čović Vesne bila prekinuta PRIJATELJSKA utakmica sa Parizom na Sajmu. Pa ti sad saberi 2 i 2.

I ponavljam, uopšte ne ulazim u opravdanost tih vređanja niti ocenu istih, već ti samo iznosim činjenice.

I ja iznosim cinjenice i molim te da me ne "podsecas" i govoris da "razmislim". Imamo razlicito vidjenje situacije, to je ok, ali mojne taj ton..

• Vojvodo,serdare 1
Posted
Just now, Jimmy Kowalski said:

I ja iznosim cinjenice i molim te da me ne "podsecas" i govoris da "razmislim". Imamo razlicito vidjenje situacije, to je ok, ali mojne taj ton..

Izvini ako si ton razumeo na taj način, to mi nije namera. Samo mi je nadrealno da navijač Partizana ne konta Obradovićevu motivaciju za neke stvari. Ali okej, neka ostane da različito gledamo na situaciju.

Posted
1 minute ago, copkillah said:

Izvini ako si ton razumeo na taj način, to mi nije namera. Samo mi je nadrealno da navijač Partizana ne konta Obradovićevu motivaciju za neke stvari. Ali okej, neka ostane da različito gledamo na situaciju.

Motivacija i Zeljka kao trenera i Ostoje kao predsednika kluba je da im ne treba na tribinama bilo sta sto nije podrska timu, odnosno sto moze naskoditi klubu. Od bacanja stvari u teren do bilo kakvog pogrdnog skandiranja. I za jedno i za drugo smo i kaznjavani novcano, a naravno da je strah Ostoje sve vreme da cemo imati problema sa parama koje dobijamo od drzave zbog skandiranja Hulji. I zbog toga i pisu saopstenja i tako ce biti dok Hulja ne padne.

Navijaci stvari gledaju iz svog ugla, ne zanimaju ih razlozi, tribine su mesto za praznjenje gde mogu slobodno da kazu sta misle. Neki put je skandiranje kontraproduktivno i besmisleno, neki put ce biti izvizdani od strane vecine kao u slucaju Radja, neki put postoji skoro pa jedinstvo kada je u pitanju Hulja ili Coki (tj zena mu)..

Posted
4 hours ago, copkillah said:

Nešto mi govori da će jako da se iznenadi u petak.

Naprotiv, dobiće baš ono što očekuje da će da bude.

• +1 2
Posted
On 27. 12. 2024. at 22:54, smooth.Op said:

Fener arhiviran... 

Idemo Makabi... 

Pa da se kompletiramo... 

Pa malo da pokorimo Alpe sa severne pa sa južne strane... 

Valjda Poku nije zeznuo mišić. Ako se ispostavi da je teža povreda, ono je stvaaarno bizzarre. 

Slučajno sam ovde izostavio gostovanje u Atini, ali izgleda da je isto tako sve bilo zapisano i u Željkovom notesu. :fantom:
Ne mogu da predviđam dalje, čulo mi radi samo kad smo u poziciji underdoga :D